Przywitaj się! :)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 803
No! Słyszeliście Tuckera?

11. Bierz udział w zjazdach wolnościowych. Spotkanie tego typu może zmienić twoje życie, otwierając oczy na nowe idee, pomagając nawiązać nowe znajomości i pokazując radość płynącą z umiłowania wolności. Takich spotkań jest, i będzie, coraz więcej.
Przyjeżdżać do Łodzi, bo Jeffrey nie da rozgrzeszenia. :)

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 269
No! Słyszeliście Tuckera?

11. Bierz udział w zjazdach wolnościowych. Spotkanie tego typu może zmienić twoje życie, otwierając oczy na nowe idee, pomagając nawiązać nowe znajomości i pokazując radość płynącą z umiłowania wolności. Takich spotkań jest, i będzie, coraz więcej.
Przyjeżdżać do Łodzi, bo Jeffrey nie da rozgrzeszenia. :)
Tucker to ten od odjebywania zrzutami z helikopterów? To nie ma żartów, trzeba przyjechać.

WoKu

Anarchoautystyk
Członek Załogi
244
663
Cześć!
Trochę późno, bo jestem tu od ponad 4 lat, ale przed chwilą za sprawą mikioli'ego (https://libertarianizm.net/threads/impreza-forumowa-lodz-11-02.6516/#post-206501) zdałem sobie sprawę, że w sumie to się nie przedstawiałem.

Jestem Adam, z Łodzi. Trafiłem tutaj za sprawą użytkownika Avx, którego już tutaj nie widuję, a który niegdyś dużo pisał na ateista.pl szerząc myśl libertariańską poza libnetem. Wtedy jeszcze uważałem się za korwinistę, odkąd tu jestem szybko przeszło na minarchizm, a po przeczytaniu paru książek i ciekawych wątków na forum - akap.

Na co dzień studiuję informatykę na PL (nie mylić z uczeniem się), gram w gry, układam kostkę rubika, trochę programuję i strzelam z wiatrówki.

Zapewne część z Was będzie miało wątpliwą przyjemność poznania mnie bliżej 11 lutego.

BlueFox12

New Member
7
19
No cóż pora na mnie...
Nazywam się Maciek, z Będzina. Forum obserwuję od chyba dwóch lat, ale dopiero teraz zdecydowałem się na założenie konta na tym portalu. Kiedyś byłem kucem Cyborga, ale ten czas minął, na dzień dzisiejszy raczej jestem minarchistą niż anarcho-kapitalistą, choć to może się zmienić.
Więc witam kurwa! :)

Sigon

New Member
13
59
Pozdrowienia z urokliwego Włocławka, który w swej historii przetrwał epidemie, pożary, najazdy Krzyżaków, potop szwedzki, II wojnę światową, 40 lat komuny, lecz niestety poległ na ołtarzu tzw. transformacji ustrojowej(czyt. uwłaszczeniowej). Jestem klasycznym liberałem.

novicar

Member
51
185
Witam!
Ponownie tworzę konto z nowym nikiemi, który to już raz? Ostatnie zostało usunięte, prawdopodobnie w związku z brakiem aktywności. Tak jak i poprzednie. Chociaż często bywałem na Forum, lecz bez logowania. Nie dziwię się Adminom sam lubię ład i porządek w swoich zabawkach.
Postaram się teraz czynnie brać udział, a nie tylko jak przez wiele lat biernie obserwować.
Nie wiem czy nastanie ANKAP (czy to kolejna utopia?). Czas pokaże.
Moje poglądy są raczej bliskie minarchizmowi i uważam, że ta doktryna ma większe szanse na powodzenie w realizacji. Od czegoś trzeba zacząć a dokąd dojdziemy to się okaże.
Amen

Ezechiel

New Member
7
32
Cześć wszystkim. Zarejestrowałem się na forum jakiś miesiąc temu. Przede wszystkim lurkuję, ale lubię też się od czasu do czasu włączyć w ciekawą dyskusję. Zostałem mile ugoszczony w pierwszych dniach mojego pobytu na shoucie - po czym zniknąłem (co też raczej często będę robił). Taką już mam naturę, że szybko zmieniam hobby, fora i miejsca, w których przebywam, ale zawsze wracam. Kilka lat temu dosyć intensywnie przeglądałem forum, trochę się zmieniło, ale dobra atmosfera odjebek wraz z potomowstwem została. :D
Jestem INTP, Aspiego chyba nie mam - chociaż nigdy tego nie badałem - może pora nadrobić zaległości? ;)

Do góry Bottom