T
Tralalala
Guest
To jest zwykły śmieć który rzyga po forum i jak reszta powinien z miejsca lecieć.
To jest zwykły śmieć który rzyga po forum i jak reszta powinien z miejsca lecieć.
haha niezly biogram sobie wymyslilen eneś dobrze ze wrocilesZgadzam się, też nie lubię gościa.
A teraz coś o mnie:
Witam!
Mam na imię Edward.
Jestem absolwentem technikum rolniczego, gdzie grałem w szkolnej drużynie szczypiornistów.
Moim konikiem jest zbieranie znaczków pocztowych i modelarstwo.
W przyszłości chciałbym zostać technikiem melioracji.
Miło mi dzielić przestrzeń dyskusyjną z tyloma ludźmi podobnymi do mnie i przestrzegającymi aksjomatu nieagresji.
Witam
Jestem czterdziestoletnim facetem negującym państwowość w ogóle
Niestety nie mam innej możliwości i muszę egzystować w takiej rzeczywistości jaką zgotowały nam pookrągłostołowe układy, za wcześnie się ożeniłem (zanim nauczyłem się odróżniać prawdę od jedynie słusznej wersji głoszonej przez władzę)
Gardzę każdym rządem
Gardzę instytucją kościoła katolickiego
Takie tam...
Nie jestem trollem, nie będę Wam się wpierniczał w dyskusje, Korwin Mikke na którego głosowałem był dla mnie przeciwwagą dla status quo jakie oferują wszystkie ale to absolutnie wszystkie partie których ceem jest trzymanie się u stołków.
Nie liczyłem na sukces jego ugrupowania, nie liczę na zmiany, bo jedyną słuszną zmianą wg mnie jest całkowity zwrot w tył
nie wierzę w demokrację a w szczególności socjalizm z domieszką demokracji
tyle o mnie
Żeby na szałcie było łatwiej mój nick ogarnąć dla innych userów. Lepszy "Finis" niż "Finis coś tam"Finis.Dlaczego sie skróciłeś i wyrzuciłeś?
Cześć, chyba kobiety naprawdę mają ciężej - nikt mi nie wierzy, że nie jestem jakimś robotem, albo że czegoś nie reklamuje.
A tak poważnie - myślę, że warto tu być (rigcz), ale przede wszystkim po to, dyskutować, rozwiewać wątpliwości, no i pielęgnować normalność.
Pozdrawiam