pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 193
Jak to jak? Miłością...
Pewnie jest to kolejna implementacja DeadDrop.SYGNAŁ- czyli skrzynka kontaktowa OKA
A tu nagle islandzkie pały robią chujnię. Mają w dupie wszelkie świętości.
ale komuszysz. kozojebcy to nie jedna osoba i w ramach libertarianizmu jednego kozojebcy nie można karać za przewinienia innego, nawet jakby któryś nie szanował cudzej świętościMówisz tak jakby kozojebcy szanowali cudze świętości. Chuj z nimi i z ich prawami.
Możesz. Sam ich za takowych uznaję. Nie daje jednak to prawa do łamania NAPu czy to praw miejsca, w którym sie znajdują.Z tygodnia na tydzień coraz bardziej przekonuję się do uznania ich wszystkich za grupę zwiększonego ryzyka. Jako lib mogę tak robić, nie mogę ciebie zmuszać do tego samego.
zasadnicza różnica jest taka, muzułmanin może być komuszym zjebem, ciapaty może być muzułmaninem, a biały po prostu zjebem, różnie bywa, kalkulacje potencjalnej możliwości że tak jest pomijam, bo nie ma znaczenia...Fakt, jak pewnie zaraz napisze GAZDA, że sporo muzułmanów czy islamistów jest spoko, nie ma wg mnie istotnego znaczenia. SS-mani też bywali spoko, a wiecie zapewne z psychologii, że gdy ciemiężca nagle po wielu złych czynach, popełni jeden dobry, to zauważa się go i docenia bardziej niż szeregowo popełniane dobre czyny przez spoko człowieka.
Mogą to być prowokacje lub ignorowanie zagrożenia przez służby z pełną wiedzą o nim.
Akurat to prawo szanowali!Mówisz tak jakby kozojebcy szanowali cudze świętości. Chuj z nimi i z ich prawami.
Akurat to prawo szanowali!
Problem polega na tym, że w tym przypadku to cywilizacja białego człowieka sama sobie strzeliła w stopę.
No ale to nie oni upierdolili łeb księdzu.Szczególnie obcinając głowę księdzu we francuskim kościele i biorąc resztę obecnych na zakładników
Nawet gdyby upierdolili sto łbów, to dopóki w świętym miejscu zachowują się godnie to nie należy ich aresztować, tylko cierpliwie czekać, aż się sami poddadzą. Po to jest zasada świętego miejsca. Zachowując się w świętym miejscu godnie, oni sami się cywilizują i sami dobrowolnie uznają wyższość cywilizacji białego człowieka.Cywilizacja białego człowieka strzeliła sobie w stopę, kiedy nie wytłukła tego ścierwa do nogi 800 lat temu, kiedy było miejsce i czas na takie krzywe akcje.