Mad.lock
barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
- 5 149
- 5 113
Niech będzie różnorodność, jak mawia Korwin. Dla nas to może jest mało czytelne, ale dla kogoś innego może być super czytelne, przyciągające wzrok i w ogóle trafiające.
Masz rację, wcale nie jest średnio czytelne. To w ogóle nie jest czytelne.Jak to jest średnio czytelne? Na miłość boską... człowiek zawsze patrzy najpierw na lewy górny róg - jest tam tytuł. Przesuwa się w bok - ma dużą informację, nieco niżej jest ciąg dalszy i potem lecieć tak jak pokazują kreskostrzałki.
Ostatnio można zauważyć, że wiele krajów europejskich się zbroi jak pojebane.http://www.ekonomia24.pl/artykul/706203,937908-MON-zamawia-w-HSW-nowe-haubice.html
Bieda biedą, ale Polska nasza kochana się uzbraja, szkoda że nie w cierpliwość.
Ostatnio można zauważyć, że wiele krajów europejskich się zbroi jak pojebane.
Oj tam, składki. Leki, których produkcja kosztuje tyle, co mentosów, kosztują nierzadko stokroć więcej. Nie mówiąc już o tym, że mentosy kosztują wiele razy za dużo .Co dzień pokazują w dziennikach jakiegoś nieszczęśnika, który zbiera na leczenie jakiejś poważnej choroby. Może by tak zrobić kompilację a na koniec zadać retoryczne pytanie gdzie są składki jego i jego najbliższych i co to jest za ubezpieczenie, że finalnie i tak trzeba leczyć się samemu? itd.
I już mamy kontrargument lewaków na sytuację ze zbierającymi kasę na leczenie choroby - gdyby państwo ustaliło jednolite, niskie ceny leków, wtedy wszyscy mogliby leczyć się za bezcen i społeczeństwo byłoby zdrowe.Oj tam, składki. Leki, których produkcja kosztuje tyle, co mentosów, kosztują nierzadko stokroć więcej .
gdyby państwo ustaliło jednolite, niskie ceny leków, wtedy wszyscy mogliby leczyć się za bezcen i społeczeństwo byłoby zdrowe
A ja mówiłem o zniesieniu egzekwowanych przez aparat represji patentów.(...) wtedy wszyscy mogliby leczyć się za bezcen i społeczeństwo byłoby zdrowe.
Mentosy też są tanie i jakoś sprzedają je ochoczo, nikt nawet cen maksymalnych nie musi ustalać. I kij w oko producentom, ja bym te leki sprzedawał.Okazało się potem, że na cieżkie choroby zabrakło leków, bo producenci nie chcą zbyt tanio sprzedawać. (...)
Dorzuć koszty życia w UK to Ci się wyrówna. Chociaż to chyba temat na większą rozkminę.195 zł? Serio? Kurna, może faktycznie się wyprowadzę.