A
Aeger
Guest
Ja stwierdzam obiektywnie fakty.
Więc należy używać odpowiedniego słownictwa, tak aby nie kojarzyć się z tymi partiami. Chociażby napierdalając o aborcji.Już lepiej jakby KNP i UPR się nie rozpadły. Jak znikną, to PL (co za skrót) będzie się wydawać ich nowym wcieleniem.
Konserwatywny-liberalizm to też oksymoron, a mimo to przyciąga mnóstwo kuców z gimnazjum i polibudy.Dla mnie partia libertariańska to oksymoron, wolałbym jakąś niepolityczną organizację. Zgadzam się tu z KelThuzem w tej kwestii.
Dla mnie partia libertariańska to oksymoron, wolałbym jakąś niepolityczną organizację. Zgadzam się tu z KelThuzem w tej kwestii.
Serio, a mnie się wydawało, że wjechał do sejmu na plecach swoich bezpieczniackich koleżków ulokowanych w telewizorniach ...Pamiętajmy jak Palikot zajechał do Sejmu na bańce marzeń.
Serio, a mnie się wydawało, że wjechał do sejmu na plecach swoich bezpieczniackich koleżków ulokowanych w telewizorniach ...
Tak. Już pisałem kiedyś, że to dla mnie wygląda tak samo, jakby ktoś chciał szerzyć ateizm i w tym celu zapisał się do seminarium.Czyli amerykańska Libertarian Party to jakiś niepoważny twór oksymoronowy?
wyborach 2016