rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
jest i kelthuziański komentarz
aż tak boisz że stracisz swoją pozycję lidera libertarian na rzecz kelthuza? nie wiedzialem nawet ze kelthuza nie mozna postowac swobodnie, sorkiWiesz, gdzie lądują Keltuzy na tym forum? To się stosuj.
Ja pamiętam inne zdarzenie z Katowic. Przed koncertem metalowym kliku jumaków podeszło do jakiegoś metala z Poznania i zażądało kasy. Widzieli że miał więcej, bo zbierał od kumpli, by kupić bilety od koni. Koleś wyciągnął kosę i jeden jumak spłynął. Następnego dnia było pełno świeczek i zniczy przy miejscu zjazdu jumaka. Potem bandy kiboli z całej polski napierdalały metali, bo jumak był kibolem GKS-y.
Ale wtedy to policjant przegiął. Kolesiowi należało się zwrócenie uwagi i to wszystko, on się nawet nie kwalifikował pod wykroczenie. A jak jest zadyma w słusznej sprawie, to huliganka z całej Polandii się musiała zjechać, by odreagować.A pamiętacie słynne zamieszki w Słupsku w 1998, po tym jak jakiś policjant zatłukł na śmierć młodego kibola, Przemka Czaję?
Może to polscy artyści na emigracji. Czy kolejny wieszcz gdzieś tam leży pod kartonem?Łączy ich poczucie przynależności narodowej oraz często brak znajomości języka francuskiego, co jest jedną z ważnych składowych wykluczenia społecznego Polaków we Francji
I jeszcze jedno. Jeden ze sprawców był na terenie Polski i UE nielegalnie.
Absolutnie NIE!Wnioskujesz to z pierdolenia tego gostka, że "my swoich muzułmanów umieliśmy ucywilizować"?
To ma znaczenie.O zgrozo
Mi chodzi o to, że chcę znać prawdę, by móc się wypowiedzieć.To moja wersja jest taka,
Ja go nie wkleiłem dla jego poglądów, a dla faktów które podaje.Ja nie bronię gości co zasztyletowali za colę.
Śmieszy mnie tylko pierdolenie podlinkowanego profesjonalnego vlogera, który wyjeżdża np., z tekstem, że "my swoich muzułmanów umieliśmy ucywilizować"?.
O tym że rzeczony nieboszczyk nie ukradł żadnych coli. Tylko tyle.nie wiem o jakich faktach ty mówisz.
Ale to nie jest jakimś faktem, a tylko jego opinią, której nie podzielam.A tym tylko potwierdzasz, że koleś pierdoli jakieś niewiarygodne farmazony.
No właśnie.powiedział, że w drugim obiegu pojawiły się jakieś informacje.
"Ci ludzie wyszli na ulice z symbolem sierpa i młota, a mi nie wolno nawet reagować, bo nazywają mnie nazistą" - mówił Polak.
"Miliony Polaków zginęło, a ja mam do czynienia z ludźmi z piep****nym Che na koszulce i z piep****nym sierpem i młotem, i już mam dość bycia nazywanym nazistą, ponieważ jestem tylko biały i już mam dość tych śmieci" - mówił rozwścieczony. "
Bardzo pozytywna reakcja internautów.