ernestbugaj
kresiarz umysłów
- 851
- 3 044
Islam bekonem zwyciężaj!
Dwóch najebanych młotów rzucających bekonem forpocztą cywilizacji. Deus Vult kurwa!
"Podatki to kradzież."Mnie interesują te "dziwne napisy" na nagim ciele ofiar, skoro nie napisali o co chodzi, to pewnie jakieś niepoprawne politycznie hasła.
To Pikio to są zjeby i manipulanci. Już drugi raz to u nich widzę. Ta laska wynajmowała mieszkanie razem z tym Tunezyjczykiem, więc najpewniej "załapała" się na demolkę przypadkiem.
Czyli sebixy zdemolowały mieszkanie jakiegoś Polaka, który wynajmował je Tunezyjczykowi i jego dziewczynie. To faktycznie zmienia postać rzeczy.To Pikio to są zjeby i manipulanci. Już drugi raz to u nich widzę. Ta laska wynajmowała mieszkanie razem z tym Tunezyjczykiem, więc najpewniej "załapała" się na demolkę przypadkiem.
Czyli sebixy zdemolowały mieszkanie jakiegoś Polaka, który wynajmował je Tunezyjczykowi i jego dziewczynie. To faktycznie zmienia postać rzeczy.
Nie. Wg mnie rasizm jest na stałym, niskim poziomie. Co nie zmienia faktu, że na pewno nie jest to akcja, że atakuje się laskę lub jej mienie dlatego, że była z jakimś nie-Polakiem.A wg Ciebie w Polsce nie nasilają się rasistowskie nastroje?
Co nie zmienia mojej opinii o polskiej dziczy.To Pikio to są zjeby i manipulanci. Już drugi raz to u nich widzę.
Ja jej nie bronię, z resztą napisałem wcześniej, że racja raczej jest po stronie tych od kebaba. Tyle, że jak pewnie wiesz w polskiej tzw. opinii publicznej rozkręca się aferę jak tylko jakieś bydło coś odjebie. W tym przypadku nakręcają opcję, że kolesie atakują laskę za prowadzanie się z nie-Polakiem. Mnie wkurwia to ciągłe wpychanie Polaków w klimat wstydu i przypisywanie im jakiejś ultra ksenofobii jakby na zachodzie było inaczej.Co nie zmienia mojej opinii o polskiej dziczy.