Podziel się zażenowaniem

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 901
25 809
Libertarianizm na tapecie.
Flaga Gadstena na manifie LGBT i smarują nas w niezależnych mediach.
Pożyteczni idioci z flagą Gadsena na homoparadzie to jedno, ale ten cały Młot to również niezły młot, ciężko kapujący niuanse.

Teraz też by mógł opowiadać historię o korzeniach znaczeniowych liberalizmu i zarzekać się, że ten dzisiejszy nie jest prawdziwy, bo w XIX wieku mianem liberałów określało się zupełnie kogoś innego. To jest raczej kpina i teraz wytłumaczcie gościowi, że nazwy z czasem zmieniają odniesienia, ludzie sobie je odbierają i tak jak lewica ukradła liberalizm, tak prawicowi libertarianie ukradli historycznym lewakom libertarianizm.

Dlaczego Rothbard wybrał taką nazwę w latach '60 dla swoich idei? Najprawdopodobniej dlatego, że przestała być używana, z niczym się już ludziom nie kojarzyła i można było ją ponownie zasiedzieć.

Może wytłumaczmy zawczasu Zgierskiemu, że zamek warowny nie ma zbyt wiele wspólnego z zamkiem błyskawicznym.

Ostatnia edycja:

workingclass

Well-Known Member
2 136
4 154
fe9ccafb5c9d88c21b300f2b23621576053d40d1.jpg

d6aab104f55b5f4f432142c307d6b4d16a61a5b5.jpg

https://www.pudelek.pl/artykul/1493..._ubraniu_mu_nie_przeszkadza_foto/?statid=null

D

Deleted member 6431

Guest
https://libertarianizm.net/threads/...ada-i-smiech-na-sali.5393/page-12#post-249085

' Ja bym takiego cwaniaczka z brodą najpierw potraktowała gazem, a potem rozwaliła czachę pałką za takie odzywki do funkcjonariusza policji. Policjant w czasie kontroli może wydawać polecenia osobie, a osoba musi je wykonać!'

' Broń nie jest potrzebna, to nie dziki zachód! Policja jest od bezpieczeństwa.A w przypadku Policji mam pewność że mnie nie zastrzelą.'
autorem jest @Maksymiliana

D

Deleted member 6431

Guest
Zmiany to są u tych co wlasnego zdania nie mają i kierują się tym co inni im powiedzą bo chcą im się podlizać

D

Deleted member 6431

Guest
Margaret planuje dokonanie aktu apostazji.
Piosenkarka nie ukrywała, że podjęła decyzję o oficjalnym pożegnaniu z Kościołem.
– Dlatego planuję w najbliższym czasie dokonać apostazji – podkreśliła.
Wokalistka nie ukrywała również, że w najbliższym czasie nie planuje mieć dzieci.

– Regularnie byłam przymuszana do chodzenia do kościoła i co tydzień spowiadałam się z masturbacji – przyznała
– W Polsce dalej wymaga się od kobiet, aby rodziły dzieci. A ja nie wiem. Wydaje mi się, że byłabym złą matką.
https://natemat.pl/281687,margaret-spowiadala-sie-z-masturbacji-teraz-chce-wystapic-z-kosciola

Jakby się nie odzywała to by człowiek nie wiedział jaka z niej głupia dziewuszyna bo kogo obchodzi czy ona wierząca jest i do jakiego kościoła należy i czy się masturbowała???

The Silence

Well-Known Member
434
2 603
Margaret planuje dokonanie aktu apostazji.
Piosenkarka nie ukrywała, że podjęła decyzję o oficjalnym pożegnaniu z Kościołem.
– Dlatego planuję w najbliższym czasie dokonać apostazji – podkreśliła.
Wokalistka nie ukrywała również, że w najbliższym czasie nie planuje mieć dzieci.

– Regularnie byłam przymuszana do chodzenia do kościoła i co tydzień spowiadałam się z masturbacji – przyznała
– W Polsce dalej wymaga się od kobiet, aby rodziły dzieci. A ja nie wiem. Wydaje mi się, że byłabym złą matką.
https://natemat.pl/281687,margaret-spowiadala-sie-z-masturbacji-teraz-chce-wystapic-z-kosciola

Jakby się nie odzywała to by człowiek nie wiedział jaka z niej głupia dziewuszyna bo kogo obchodzi czy ona wierząca jest i do jakiego kościoła należy i czy się masturbowała???
Przynajmniej nie zamierza się rozmnażać, więc dobre i tyle...

Maksymiliana

Everyday Hero
317
177
Dla mnie to medialna wydmuszka, działająca pod publikę, ostatnio zrobiło się to popularne i widać efekty. Ja NIGDY wcześniej nie słyszałam o czymś takim. Każdy chce być na ustach gazet, że KOLEJNA ZNANA OSOBA WYPISAŁA SIĘ Z KOŚCIOŁA, woo!

Kogo obchodzi że się masturbowała....
Wg mnie, kościół przekazuje jakieś minimalne wartości moralne.

Skoro nie zamierza mieć dzieci - to i dobrze, jednego mniej na ziemi.
Ja np. nie mam problemu, że będę rodzić dzieci.

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 6341

Guest
Chuja rozumiesz ty zjebie. To jest wątek o globajnym ociepleniu (czy istnieje, jak je zwalczyć, czy je zwalczyć i tak dalej) a nie o twoich urojeniach na temat reptilian. To znaczy, teraz chwilowo nie, bo jest zajebany postami nie na temat, w tym twoimi rzygami które kopypastujesz we wszystkich tematach jakie ci się spinają z gównem które nosisz pod czaszką.
@tolep
https://libertarianizm.net/threads/globalne-ocieplenie.2409/page-58

D

Deleted member 6431

Guest
Agata MaksymilianaToday at 2:26 PM
Polacy to jednak pojebany naród, jestem w Auchan i są T Ł U M Y ! ! !
Koszyki wypchane po brzegi
Półki sklepów puste
Ja pierdole...
______
CiekToday at 3:37 PM
Starasz się ustalić czemu ci się ruchać nie chce?

MaksymilianaToday at 3:38 PM
Ginekolog prosił aby zbadać poziom hormonów bo od listopada nie miałam okresu

______

MaksymilianaYesterday at 10:53 PM
Jakby jej nie było
To chuj mu w dupe i bym sprzedała
byle by spadał mi z oczu
ale ona stała
@mikioli Dosłownie wybuchł
Menadzerka podeszła, powiedziała moje imie no i się zaczęło

mikioliYesterday at 10:55 PM
W sumie cię uratował
@Maksymiliana Mogła byś w Auschwitz pracować

MaksymilianaYesterday at 10:56 PM
Jako kto niby w tym Auschwitz

mikioliYesterday at 11:01 PM
@Maksymiliana Jako służba pomocnicza
Jesteś z tych ludzi co niby nie ale jakby kazali to by zabiła...

Potem by było wykonywałam tylko rozkazy

Do góry Bottom