mikioli
Well-Known Member
- 2 770
- 5 382
Do trupa strzelać? Lepiej mu ściąć łeb... będzie widowisko...Kiszczak zasługuje jedynie na sznur. Jaruzelskiego bym rozstrzelał.
Do trupa strzelać? Lepiej mu ściąć łeb... będzie widowisko...Kiszczak zasługuje jedynie na sznur. Jaruzelskiego bym rozstrzelał.
"Na studiach włożyliśmy najebanemu kolesiowi kondona w dupę z ta różnica, ze jak sie obudził to nikt mu nic nie wytłumaczył i koleś faktycznie bardzo to przeżył."
"wsadzała laska, więc bez obaw
k.., teraz mi się przypomniało, ze temu samemu gościowi sprzedaliśmy gluta wyskrobanego z trampków jako hasz."
Weźcie wy się kurwa leczcie. Odjebać coś takiego i jeszcze o tym pisać jako o dobrym prank dżołku? Akurat piwo w tym momencie piłem... Kolego Jaranek - kto zrekompensuje zjebanie mi humoru?
Rodzice mają obowiązek pomagać dorosłemu dziecku tak długo, jak długo nie jest w stanie samodzielnie się utrzymać. Wiek nie ma tu żadnego znaczenia. Jeśli 30-latek nie może znaleźć pracy, matka i ojciec będą musieli się z nim podzielić własnymi dochodami.
I kompletne niezrozumienie, czym jest wolny rynek, bo najpierw:Nie jestem żadnym Eurosceptykiem. Uważam, że Polska i Europa odniosła wiele korzyści z powstania Unii. Fajnie że do Polski trafiają pieniądze unijne by pomóc przyśpieszyć rozwój naszego kraju. Natomiast mam bardzo poważne wątpliwości co do zasadności niektórych unijnych programów.
... a kilka zdań niżej już:Mój sprzeciw wzbudzają także środki na rozwój firm. Przecież to jawne pogwałcenie zasad wolnego rynku!
Co innego środki unijne na budowę dróg, mostów, portów morskich, terminali gazowych, sieci elektroenergetycznych (by był tańszy prąd), bibliotek w uczelniach wyższych, laboratoriów badawczych, itp. dóbr wspólnych. Skorzysta z nich pośrednio czy bezpośrednio każdy przedsiębiorca czy obywatel.
Tymczasem w KorpoStacji. Deklaracja jasna i klarowna.
Niestety bez pokrycia, bo jedna z ważniejszych postaci tego radia - niejaki Sławek Muturi - na swojej stronie pisze:
http://fridomia.pl/2014/05/29/jak-pozyskac-dofinansowanie-na-rozwoj-firmy-ze-srodkow-ue/