Podziel się zażenowaniem

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Krecia robota ogniskowo-oazowego barda?
...
ps: Jak się określa typa, co z pełną premedytacją i mimo tego, że doskonale zdaje sobie sprawę z intencji wypowiedzi, może insynuować Korwinowi że "Za Hitlera było cool."?
Ależ Kel'Thuza zaatakował tak podobnie. Opluwał go jak burą sukę, nie używając żadnych argumentów. On po prostu nie lubi ludzi agresywnych, przy czym sam jest Pipą Pipolińską Pizdeczkowatą. To tak jak mały piesek, co szczeka na te duże tylko dla tego, że te są duże. Tacy jak on będą skubać każdego, kto jest od nich lepszy, inteligentniejszy, kto ma większego siusiaka, kto jest silniejszy czy bardziej nadziany. Oni będą skubać po kawałku, po kawałeczku, małymi kąskami, systematycznie, z przyczjaki, zza węgła, bo taka jest ich psia mać natura.
Dla mnie to jest genetyczny komuch.
Zaraz! A czy ktoś nie wkleił jego mordki obok mordki Trockiego? Podobni są, no nie? Czyli jednak geny...

...co pozwoliło my pogonić żonę...
A może ona go oszczała?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Tacy jak on będą skubać każdego, kto jest od nich lepszy, inteligentniejszy, kto ma większego siusiaka, kto jest silniejszy czy bardziej nadziany. Oni będą skubać po kawałku, po kawałeczku, małymi kąskami, systematycznie, z przyczjaki, zza węgła, bo taka jest ich psia mać natura.
Zgoda, ale użyłbym słów: taka jest ich "frustracja" lub taka jest ich "robota".
Dla mnie to jest genetyczny komuch
Znasz moje zdanie w tym temacie: nie jestem skrajnym deterministą genetycznym.
Zaraz! A czy ktoś nie wkleił jego mordki obok mordki Trockiego? Podobni są, no nie? Czyli jednak geny...
Na nieszczęście bardziej do Makłowicza, tyle że jeszcze mu brakuje nieco kilogramów.
A może ona go oszczała?
Uuuuu... Panowie, przeginacie. Bardzo prywatne sprawy.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Znasz moje zdanie w tym temacie: nie jestem skrajnym deterministą genetycznym.
Tym razem napisałem to z ironią. A podobieństwo do Trockiego jest.

Uuuuu... Panowie, przeginacie. Bardzo prywatne sprawy.
Dyskusja na takie tematy jest dla mnie niesmaczna. Jednak jest pewne ALE.
Jak ktoś robi z siebie pudelka, to należy uszanować jego wolę i opisać go tak, jak metroseksualnego celebrytę w Pudelku czy Pomponiku.

tomislav

4 777
13 003
Nie da się ukryć :)

lew-trocki.jpg

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 792
No. Zachował się jak Dostojewski (okolice ósmej minuty). A Rand przecież ostrzegała...

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
Skrajnie lewicowa grupa „Ruch 365″, prowadzi kampanię przeciwko fladze narodowej Szwecji. Organizacja wzywa do zrywania i niszczenia szwedzkich flag, aby zaprotestować tym samym przeciwko „szowinizmowi i rasizmowi”.

„Ruch 365″ wsławił się już wymazaniem schodów ratusza w Malmoe, a także innymi akcjami związanymi z ulicznym graffiti. Teraz lewicowcy prowadzą kampanię przeciwko narodowym flagom Szwecji, nawołując do ich zrywania i palenia, a następnie przesyłania fotografii zniszczonych flag na adres mailowy grupy. W oświadczeniu dotyczącym akcji, „Ruch 365″ napisał, że flaga narodowa jest symbolem państwa narodowego i rasistowskiego, który wyznacza zbędne granice pomiędzy ludźmi „decydując o ich życiu i śmierci”.

Lewicowa grupa nawołuje do bojkotu wyborów, działań wymierzonych w polityków i sprzeciwia się „niesprawiedliwościom społecznym”.

na podstawie: nationell.nu, avpixlat.info

Aż mi się przypomniało :D

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Ale gdzie on się nauczył takiego traktowania ludzi? W Biblii takie rzeczy piszą o wyzywaniu bliźnich od idiotów? A co na to papież?

W Biblii to nie takie rzeczy piszą, a papież to ma chuja do Biblii, kiedyś była w indeksie ksiąg zakazanych, lol.

Troglodytka

dama ze wsi
58
207
Genderowy obóz, czyli wakacje podczas których dzieci mogą sprawdzać, która płeć im odpowiada
http://joemonster.org/art/27761/Gen...dzieci_moga_sprawdzac_ktora_plec_im_odpowiada
W Stanach Zjednoczonych regularnie odbywają się takie kolonie, na których rodzice wysyłają dzieci które - jak informują organizatorzy - nauczyć się świadomości własnej płci. Fotograf Lindsay Morris poświęciła 3 lata, aby pokazać jak wygląda taki obóz od środka, a oto owoc jej pracy:
7137701e7962b688bdd981eedc84e23c.jpg

4ab6761b88d8bde149ae81e18c4a9b18.jpg

tomislav

4 777
13 003
Palikot domaga się darmowego pogrzebu dla każdego! :)
Niezła spółka: Tusk podwyższa wiek emerytalny, Big-Pharma prężnie truje ludzi w Polsce, a Palikot oferuje darmowy pochówek. Zabrakło komucha Kuronia, by zajął się free-zupami.
No tak - państwo robi z człowieka na starość bio-flaka, to niech go chociaż zakopią za darmo.
Klub Twojego Ruchu złoży projekt zmian kilku ustaw, który ma doprowadzić do tego, by każdy obywatel miał zagwarantowany bezpłatny pogrzeb - zapowiedział dziś w Łodzi Janusz Palikot. Podkreślił, że każdy człowiek płacipodatki, każdy umrze i musi być pochowany, niezależnie od tego, czy stać go na to, czy nie. Zauważył też, że obecnie zasiłek pogrzebowy często starcza tylko na trumnę.

http://fakty.interia.pl/polska/news...ce=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

piezol

Jebać życie
1 263
4 236
Rozumiem też, że Palikot jest za tym, aby państwo płaciło też 'co łaska', jeśli zmarły w testamencie zażyczył sobie pogrzebu katolickiego?

woolybully

Active Member
186
241
"Na studiach włożyliśmy najebanemu kolesiowi kondona w dupę z ta różnica, ze jak sie obudził to nikt mu nic nie wytłumaczył i koleś faktycznie bardzo to przeżył."
"wsadzała laska, więc bez obaw :)

k.., teraz mi się przypomniało, ze temu samemu gościowi sprzedaliśmy gluta wyskrobanego z trampków jako hasz."
Weźcie wy się kurwa leczcie. Odjebać coś takiego i jeszcze o tym pisać jako o dobrym prank dżołku? Akurat piwo w tym momencie piłem... Kolego Jaranek - kto zrekompensuje zjebanie mi humoru?

Do góry Bottom