Podziel się zażenowaniem

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Czy da się gorzej? Hmm...

Terlikowski1.jpg

D

Deleted member 4683

Guest
Łukasz Kluska, syna Romana. Konserwa na 200%

- Usunąć prawo do rozwodów, wprowadzić cenzurę obyczajową i zakaz publicznego propagowania ateizmu - mówi Łukasz Kluska, który nawet wśród narodowców uważany jest za radykała. Z list Ruchu Narodowego startuje do Parlamentu Europejskiego

http://wyborcza.pl/1,137766,15955915,Radykalny_radykal_narodowy.html

Na tej samej stronie jest artykuł o Korwinie utrzymany w stylu : " Pajac? Soft faszysta? Ekspozytura Putina? Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikkego według sondażu TNS Polska wchodzi do europarlamentu z czwartym wynikiem..bla bla bla wypociny z piczy umysłowo opóźnionej kurwy kurwy bla "

Takie zestawienie tekstów: "liberalny pajac soft faszysta" v/s "uduchowiony religijny nacjonalista , miłośnik malarstwa barokowego " dowodzi, że jak do gry wchodzi liberalizm to dla suczek z G.W. nawet dokumentnie pokręcone nacjozjebki są ok. :)

• Like
Reactions: fds
D

Deleted member 427

Guest
Co ciekawe, w tekście o młodym Klusce są akapity kojarzące go z Krulem. Imperium Gazownicze atakuje.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Korwin wywołuje konkretny ból dupy, w TVN24 dziennikarka w jakże obiektywnym tonie oznajmiła, że "to nie żart" i Janusz Korwin-Mikke najprawdopodobniej trafi do Europarlamentu, żeby go "niszczyć od środka", dali do tego wypowiedź Korwina gdzie mówi, że "Krym od zawsze był rosyjski". Po tej wypowiedzi puszczają szwedzki spot gdzie wnuk hitlerowskiego zbrodniarza Rudolfa Hoessa przestrzega przed głosowaniem na "skrajnie prawicowe partie" i straszy nas wzrostem poparcia dla skrajne prawicy w Europie (skrajna prawica = Hitler). Zaraz po tym TVN zgrabnie wraca do Krula i pokazuje wypowiedzi polskich polityków niemal wszystkich partii, którzy płaczą jaką tragedią jest poparcie dla tak skrajnych ugrupowań jak partia Korwina.

Mam mieszane uczucia co do Krula, ale oni naprawdę wręcz mnie zmuszają, żebym na niego zagłosował :).

A tu macie o wnuku hitlerowca - http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-s...zbrodniarza-zacheca-do-glosowania,428378.html

"Nazistowska siła rośnie w Europie z tych samych powodów, co w przeszłości. Siatki bezpieczeństwa socjalnego zostały podarte, a ludzie zostali w tyle. Osamotnieni. Najpierw przychodzi beznadzieja, potem nienawiść. Nigdy nie jest odwrotnie" - piszą szwedzcy socjaldemokraci na stronie NeverForgetToVote.

D

Deleted member 427

Guest
Mam mieszane uczucia co do Krula, ale oni naprawdę wręcz mnie zmuszają, żebym na niego zagłosował :).

U mnie to samo.

Przeczytałem sobie jeszcze raz txt w Gazowni o Klusce Juniorze. Ten jego postulat zakazu rozwodów to trochę tak, jakby powiedział, że wyłączy internet, jak dojdzie do władzy :) Normalnie kato-prawak ma zero wyczucia czasu. Powiedzmy, że w 850 r. n.e. miałby jakieś poparcie, ale tera to nawet członkowie jego własnego ugrupowania LOLają z tych pomysłów.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Krecia robota ogniskowo-oazowego barda?

http://blog.nieprofesjonalny.com/ta-piosenka-jest-zbyt-glupia,466

ps: Jak się określa typa, co z pełną premedytacją i mimo tego, że doskonale zdaje sobie sprawę z intencji wypowiedzi, może insynuować Korwinowi że "Za Hitlera było cool."? Myślałem, że robi to głównie mainstream - z pełną premedytacją.
Nie jestem chętny robić reklamy miernotom, ale tu zrobię wyjątek.

edit: Ukrywanie "kretowiska" w konwencji satyry może zadziałać. Czyżby krecie trollowanie wspięło się na wyższy level? Jednak trzeba mu przyznać, że spore jak na podrzędną rólkę stadko owieczek sobie wymanipulował/wyhodował.

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Spytajcie się o jego stosunek do IP to dowiecie się wszystkiego na temat jego "wolnościowych" poglądów.

Kiepski bard, który wierzy w słowa zapisane w Biblii wyzywający przy tym osoby mające inne zdanie od "idiotów". I ja mam się powstrzymywać od tego?

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Nie zapomnę jak tu kiedyś wpadł i zarzucił nam, że chcemy podpalić świat tylko po to, żeby patrzeć jak płonie :).

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Niech już nie zgrywa takiej cipciorki supersensorycznej i konstruktywnej, bo nadrzędną rolę w jego naprawdę mizernych audycjach stanowi jebanie wszystkiego co sam sobą reprezentuje, zamiast skupić się na budowaniu i zgodzie, do czego wszystkich obliguje, prócz samego siebie ofkors.

Super-projekcja i tyle, zresztą pieprzyć frustrata, niech se kreci dalej i brzdękoli. Może mu dobrze płacą, a może to tylko pożyteczny inaczej frustrat.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ale gdzie on się nauczył takiego traktowania ludzi? W Biblii takie rzeczy piszą o wyzywaniu bliźnich od idiotów? A co na to papież?

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
On jest protestantem jakimś, co pozwoliło my pogonić żonę, gdy mu się znudziła i jeszcze uzasadnić to Biblią. Nie uznaje papy.

Do góry Bottom