Podziel się zażenowaniem

Xynoslav

Paleoagentarianin, Transferysta
229
408
Kobieta z brodą wygrała bo zaśpiewała najlepiej, a obawiano się, że jak nie wygra to będzie to wyraz dyskryminacji i braku tolerancji. Libertarianie nie powinni się akurat oburzać, tak będzie w akapie.
Tak nie będzie w akapie. Według mnie nie zaśpiewał najlepiej, a wręcz słabo. A jego wygrana, to czy to przejaw dyskryminacji i braku tolerancji - na pewno nie, po prostu taka wola sędziów, czy widzów, skoro tak go ocenili to oceniali śpiewanie (przynajmniej w teorii). W akapie nikt by się nie przejął tym, bo nie ma pedalskiego lobby, to też uczciwie by oceniano. :)

Ostatnia edycja:

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 876
12 261

Zbyszek_Z, proszę o szybkie zreferowanie plusów dodatnich, minusów ujemnych i kombinacji tychże dla Smoczej Zbroi Łuskowej +3, :

634788391713928547.jpg

P.S. Przy kobiecie z brodą vel facecie w sukience ten gość wygląda jak samiec alfa. Jedyna szansa jaką widzę, to Biedroniowi uciąć fiutka i zrobić go biernym śpiewakiem.

M

Matrix

Guest
Według mnie nie zaśpiewał najlepiej, a wręcz słabo.

Wszystko miał głupie- wygląd, nazwisko, brodę, ale pięknie zaśpiewał i wygrał, swietny utwór, a nie inne brzękolenia,czy też cytate ociekające seksem słowianki, seks jest już nie na czasie liczy sie coś nieuchwytnego niepotrzebującego pijarowskich sztuczek. Utwór i występ na miarę Abby, brak nudy przez te 3 minuty itd.coś niemajacego nazwy.

• Like
Reactions: Alu

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Mnie żenuje chujowa muzyka zwłaszcza ta z tego roku. W 2014 nie słyszałem ani jednej piosenki, której dałoby się słuchać. No i widok takich grodzkiech, "kobiet z brodom", eurociot i innych dziwaków. Ogólnie kultura współczesna to kompletne dno. Może to wszystko znak, że zagłada ludzkości jest coraz bliżej.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Zresztą nie chodziło mi tylko o muzykę, ale ogólnie o współczesną "kulturę europejską" i tą dziwną modę na zachowywanie się jak ciota. Przykłady tego jak sztuka upadła można długo wymieniać, nawet wiele klipów muzycznych wygląda żałośnie. Albo robienie sobie sweet foci przez chłopaków i zamieszczanie tego na fejsbooku. Cała ta moda na ciotowatość itd. I jeszcze transy jako cwelebryci, jeszcze trochę, a ktoś jebnie sobie chuja w miejsce nosa i będą go pokazywać jako wzór europejczyka. Nie żeby mnie to przeszkadzało, po prostu się dziwię jak żałosna może być rasa ludzka (, a właściwie niektóre jej osobniki).

military

FNG
1 766
4 727
Ale co wy macie do samego faceta przebranego za kobietę? Robi co chce, umie się sprzedać - i super. Jest dziwadłem, ale zarabia na tym dziwactwie, no i niektórzy to lubią. Sam gość mi zupełnie zwisa i powiewa - życzę powodzenia. Nie zamierzam go obrażać ani wyzywać od ciot. Wkurzająca jest co najwyżej jego nachalna promocja przez lewicujące media, które próbują wmówić wszystkim, że jeśli gość cię dziwi, śmieszy czy ogólnie się nie podoba, to znaczy że jesteś 100 lat za postępową częścią świata.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
@military , co to ma być? Że niby postać centralna cyrku, nie jest elementem nachalnej promocji? Uczestniczy w szopce jako pożyteczny idiota, a jednocześnie kluczowa jej postać. Nie chodzi o wieszaniu psów i gadanie o ciotach, ale o próby uchwycenia pewnych procesów, które się trywializuje albo udaje, że nie istnieją. Chociaż w tym przypadku faktycznie można pomylić swobodę wyrażania swojej głupoty z wcale nie tak dobrze skrywaną propagandą.

military

FNG
1 766
4 727
Jak na moje jest tak: jest sobie facet, który lubi ubierać się jak kobieta i nosić brodę, a przy tym najwyraźniej nieźle śpiewa. Robi co robi, chyba lubi to robić. Szansę w nim widzi jakaś wytwórnia płytowa, gość nagrywa płytę, jest promowany, a później jego kariera się rozkręca, bo motyw chwytają lewaki, które uwielbiają odmienność. Gdzie tu jego wina? Nawet jeśli ten wizerunek jest cyniczny i służy tylko skakaniu na kasę, to nadal jakoś nie potrafię winić gościa za to, że zarabia na ludzkiej, hm, ciągocie do dziwnego. Ani nie szkodzi ci tym w żaden sposób, ani nie jest przymusowy. Media robią z niego jakiegoś zbawiciela, ale to już raczej wina mediów, a nie Muszelki Kiełbasy, nie?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Jak na moje: tu nie chodzi o skok na kasę jedynie, zresztą co ma do tego o czym gadamy kasa?
Media robią tylko to, co MAJĄ robić. Nic ponadto. A mają reprezentować w tym konkretnym przypadku interesy określonych środowisk. Jak na moje ofkors :)

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
@military
Czy libertarianie muszą wszystkich lubić i emanować ciepłem libertariańskiej wspólnoty? Nikt tutaj nie chce zakazywać bycia dziwakiem. Po prostu niektórzy dziwaków nie lubią, tak jak nie lubią czarnych, żydów, cyganów itd. Mi wisi co on robi, po prostu wydaje mi się to żałosne i to jest tylko moja subiektywna opinia. Kogoś mogą dziwić dewianci, ale dopóki nie inicjuje tym agresji jest to w porządku. Prawo do dyskryminacji nie jest sprzeczne z libertarianizmem.

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Według mnie to cała ta imreza "eurowizja" nadaje sie do tematu "Podziel się zażenowaniem". I osobiście zostaje przy cycatych gniotacych masło slowiankach i żadna telewizyjna propaganda tego nie zmieni.

Do góry Bottom