- Biznes: chcemy wyróżnić nie tylko biznesmenów o niezwykłych osiągnięciach, ale również tych, którzy prowadząc swoje firmy lub budując wielkie przedsiębiorstwa, nie zapomnieli o innych. Dawali ludziom pracę, dbali o dobre warunki, o możliwości dokształcania, godnie swoim pracownikom płacili. Nie zapominali także o współpracy ze społecznością lokalną i potrafili dzielić się z nią zyskami. A przede wszystkim są wzorem postępowania dla innych.
Łysy do odstrzału. Po kilku zdaniach przerwałem, bo nie mogłem wytrzymać. Skąd oni takich biorą?To co ten łysy koleś pierdoli przechodzi ludzkie pojęcie.
To co ten łysy koleś pierdoli przechodzi ludzkie pojęcie. Ryfiński wyjątkowo po stronie zdrowego rozsądku, a pod filmikiem komentarze o wyzyskiwaczach zmuszających do pracy w Niedzielę.
chciałbym zobaczyć kogoś, kto mówi w publicznej telewizji "chuj ci do tego etatystyczny pokurwiszczu, co ludzie robią w swoim wolnym czasie"
Mnie nie żenuje sam fakt przemycania do serialu lewicowych wartości, tylko sposób, w jaki Seth to robi. Prymitywna, bezpośrednia propaganda upychana gdzie się tylko da. Nawet gdybym był lewakiem czułbym się tym zniesmaczony. Z fajnego serialu zrobić polityczną agitkę... Odcinek o Tea party to już w ogóle szczyt żenady.
Jego twórcy deklarowali się jako libertarianie, stąd nas nie wkurwia.Taki South Park przykładowo potrafi zachować równowagę i obśmiewać zarówno prawicę jak i lewicę.
Jego twórcy deklarowali się jako libertarianie, stąd nas nie wkurwia.
Oni to zrobili na początku serialu, wtedy gdy nie było takiej mody. Zadeklarowali się też jako przeciwnicy IP.To nie ma żadnego wpływu dla mnie. W USA mnóstwo osób deklaruje się jako libertarianie, ...