Till
Mud and Fire
- 1 070
- 2 288
Gdy ktoś przedstawia się jako racjonalista to wiem, że mam przed sobą pretensjonalnego buca bez wiedzy, za to przepełnionego kompleksami.
A później coś walnął o tym, że schudnie. XDIm większy mam brzuch, tym większe poparcie.
Mam wrażenie, że libertarianizm już mamy. Państwo pod rządami PO jest tylko atrapą,a przynajmniej według zasad podanych przez pana Wozińskiego. A Po to grupa libertarian, która pracuje tylko na swoje konto i rabuje pozostałych wierzących w państwo. Bo nigdzie nie jest napisane, że libertarianin musi być uczciwy i nie może rabować innych.
Nie ma że boli, ma boleć i chujAle ma boleć właśnie
Nie jestem sadystą. Mnie wystarczyłoby, żeby tacy ludzi odpindolili się ode mnie i mojego portfela.
Artystka performance’u Milo Moire tworzy abstrakcyjne obrazy, wypychając ze swojej pochwy specjalne jajka, które wcześniej napełnia farbą. Robi to, stojąc nago przed przypadkowo zgromadzoną publicznością. Co do aktu wypychania jaj przez kanał rodny, najwidoczniej ma to silne zabarwienie feministyczne i dotyczy kobiecości, płodności i kreatywności.