Podziel się zażenowaniem

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Zdając się na gust muzyczny Matrix posłuchałem tego transa (w końcu to niby "konkurs piosenki") i no cóż słyszałem gorsze piosenki, ale jak dla mnie jest ona poniżej przeciętnej. Więc, albo jury jest głuche, albo wybrali to bo jest dziwne. Jest o wiele więcej piosenek przy których jego/jej piosenka to dno.

A niby jakieś głosy smsowe się miały liczyć, ale z tego co słyszałem lud pracujący miast i wsi bardzo wysoko ocenił cytate słowianki (które obiektywnie mówiąc śpiewały na tym samym poziomie co trans), ale oczywiście jury musiało wybrać transa.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Z tego co czytałem to gdyby policzyć tylko głosy z telefonów a pominąć głosy jury, to Wurst wygrałby jeszcze większą przewagą. Polskie mleczarki byłyby parę oczek wyżej ale i tak by przegrały. Eurowizji nie oglądałem poza występem Polek na YT więc trudno mi oceniać. Ogólnie to widać, że lud lubi taką przaśną rozrywkę - kobiety z brodami, zapasy karłów, spocone cycki, zgadzam się z Matrix - tak byłoby w akapie...

Ostatnia edycja:

Xynoslav

Paleoagentarianin, Transferysta
229
408
@military
Czy libertarianie muszą wszystkich lubić i emanować ciepłem libertariańskiej wspólnoty? Nikt tutaj nie chce zakazywać bycia dziwakiem. Po prostu niektórzy dziwaków nie lubią, tak jak nie lubią czarnych, żydów, cyganów itd.
Dokładnie, ja np nie zakazuję innym bycia żydem, chocia ich nie lubię (a może raczej im nie ufam).

@military
Prawo do dyskryminacji nie jest sprzeczne z libertarianizmem.
No i najważniejsza część posta, w zasadzie zeotowałeś wszystko w tej sprawie. ;)

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Nie żeby mnie to przeszkadzało, po prostu się dziwię jak żałosna może być rasa ludzka (, a właściwie niektóre jej osobniki).

No właśnie z dalszej części zdania wynika, że Ci to przeszkadza :) Mi przeszkadza, bo zaburza mój typ idealny "kobieta" i powoduje dyskomfort poznawczy. Na szczęście można wyłączyć komputer i iść do parku.

@aluzci - lud nie wie, co lubi. Nie ma jakiegoś wyrobionego gustu. Stara się naśladować rozrywki patrycjuszy, jeśli jest w stanie je zrozumieć. To kasta nadludzi (w naszych czasach - celebrycka hołota) wyznacza, co ma się podobać.

A ogólnie pierdolić euroszopki - idę posłuchać tego, co MNIE się podoba :)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Zdając się na gust muzyczny Matrix posłuchałem tego transa (w końcu to niby "konkurs piosenki") i no cóż słyszałem gorsze piosenki, ale jak dla mnie jest ona poniżej przeciętnej. Więc, albo jury jest głuche, albo wybrali to bo jest dziwne. Jest o wiele więcej piosenek przy których jego/jej piosenka to dno..
No ba! Jest o wiele gorszych, ale poziom/jakość/piosenkowatość piosenki/hitowatość nie mają podczas Eurowizji istotnego znaczenia. Muzyka i zdolności wokalne są trzeciorzędne.
Liczy się przekaz społeczny, a ten brzmiał: współczesny homo-EUrectus to tolerancyjny dla wszystkich i wszystkiego Soctwór, a bardziej lajtowo: pokochaj odmieńca!! Pokochaj bo jest INNY, nieważne KIM jest!!

edit: O to dokładnie chodzi: jest metapłciowy nieszczęśnik, jest pozytywna reakcja ze strony jednej z grup docelowych. Oczywiście, teraz posypią się miliony memów, ale idea zostaje zaimplementowana jako fajna i cool. Dziś wszyscy jesteśmy Kiełbasą! O to chodziło.

daily_picdump_1528_640_21.jpg

daily_picdump_1528_640_51.jpg

Ostatnia edycja:

military

FNG
1 766
4 727
@military
Czy libertarianie muszą wszystkich lubić i emanować ciepłem libertariańskiej wspólnoty? (...) Prawo do dyskryminacji nie jest sprzeczne z libertarianizmem.

No to ja też wyrażam swoje zdanie, bo pierdolicie jak dziewczynki zazdroszczące sukienki koleżance. Jakiś koleś chodzi se ubrany jak kobieta i z brodą - ani innych do tego nie namawia, ani nie wciska się na siłę do waszych domów, ani nawet nie mieszka w promieniu 1000 km od kogokolwiek z was, a mimo tego zachowujecie się jak jakieś zjeby z NOP-u czy innego Ruchu Narodowego, którym przeszkadza, że w ich kraju ktoś, gdzieś, coś. Najbardziej was dupa boli, że jego styl komuś się podoba, czego nie rozumiem - bo generalnie gender czy inne dziwne wynalazki zupełnie mi wiszą, dopóki nie są przymusowe, tak samo jak wisi mi dzisiejsza chujowa muzyka czy beznadziejne filmy. Ale znam parę takich osób, co to lamentują jak stare baby, że np. kino już nie takie, nie ma czego słuchać itp. i - w domyśle - najlepiej żeby ktoś coś z tym zrobił, bo cywilizacja się stacza. No ja jebię.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Cały czas nie o to chodzi. Rozmywacie temat w stronę zagadnień związanych z mentalnym bólem dupy, ale co zrobić.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Jakiś koleś chodzi se ubrany jak kobieta i z brodą - ani innych do tego nie namawia, ani nie wciska się na siłę do waszych domów, ani nawet nie mieszka w promieniu 1000 km od kogokolwiek z was, a mimo tego zachowujecie się jak jakieś zjeby z NOP-u czy innego Ruchu Narodowego, którym przeszkadza, że w ich kraju ktoś, gdzieś, coś.
Wciska mi się do domu przez forum libnetu. Tylko mi nie mówcie, że mogę libnetu nie czytać. Stop mainstreamowi na libnecie!

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
No to ja też wyrażam swoje zdanie, bo pierdolicie jak dziewczynki zazdroszczące sukienki koleżance. Jakiś koleś chodzi se ubrany jak kobieta i z brodą - ani innych do tego nie namawia, ani nie wciska się na siłę do waszych domów, ani nawet nie mieszka w promieniu 1000 km od kogokolwiek z was, a mimo tego zachowujecie się jak jakieś zjeby z NOP-u czy innego Ruchu Narodowego, którym przeszkadza, że w ich kraju ktoś, gdzieś, coś. Najbardziej was dupa boli, że jego styl komuś się podoba, czego nie rozumiem - bo generalnie gender czy inne dziwne wynalazki zupełnie mi wiszą, dopóki nie są przymusowe, tak samo jak wisi mi dzisiejsza chujowa muzyka czy beznadziejne filmy. Ale znam parę takich osób, co to lamentują jak stare baby, że np. kino już nie takie, nie ma czego słuchać itp. i - w domyśle - najlepiej żeby ktoś coś z tym zrobił, bo cywilizacja się stacza. No ja jebię.

Ja też tylko wyrażam swoje zdanie na temat tego gościa. Ten wątek powstał chyba po to by pokazywać, przykłady dziwactwa, ludzkiej głupoty i debilizmu. Jakoś nie okazywałeś świętego oburzenia kiedy w tym wątku (na tej stronie https://libertarianizm.net/threads/podziel-sie-zazenowaniem.4191/page-37 ) feministki tworzyły "sztukę". Mnie to nie ruszyło i jako zażenowania, tego bym nie uznał. Zrozumiałbym gdybyś wtedy protestował "pierdolicie jak dziewczynki zazdroszczące braku sukienki koleżance", ale ciebie to nie ruszyło. Więc nie wiem czemu się przejmujesz tym transem. Mnie ten trans w ogóle nie obchodzi, komentuję go jak kiepski film, po prostu wyrażam swoją opinię. Jakbym napisał, że jakiś film to dno też byś się oburzył? Sprawdź lepiej swoją dupę i kup jakąś maść, bo z tego co widzę jedynym oburzonym jesteś ty.

D

Deleted member 427

Guest
Ludzie, Eurowizja to taki odpowiednik średniowiecznego karnawału. Poczytajcie sobie o tych imprezach. W średniowieczu odchodziły takie wiksy podczas karnawałowania, że kobieta z brodą to jest przeżytek epoki kamienia łupanego, a Biedroń to zacofany bigot.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Dżizas, Tomkiewicz dobrze gada, tu nie chodzi konkretnie o kiełbasę, mnie też wali, cz wygrał czy nie, chodzi o to jak media i "autorytety" do tego podeszły, jak zachodnie (i niektóre polskie też) media spuszczają się nad kiełbasą i jednocześnie mieszają z błotem "seksistowskiego Donatana" i jego Słowianki, bo cycki, ubijanie masła i zachęcanie do kopulacji.

Tymczasem głos w sprawie Kiełbasy zabrał sam Krul:

http://www.wprost.pl/ar/447618/Korwin-Mikke-o-Eurowizji-Juz-tylko-Murzyna-brakuje/

Proszę pana, kiedyś powiedziałem, że miejsce pana Krzysztofa Bęgowskiego, znanego pod pseudonimem Anna Grodzka, jest między kobietą z brodą i Murzynem z taką długą pałą. Już tylko Murzyna nam w tej chwili brakuje - odpowiedział Korwin-Mikke pytany o zdanie na temat Conchity Wurst.

- Nastawienie jest takie, że następny konkurs Eurowizji wygra człowiek leżący na łóżku, śpiewający przez rurkę do tracheotomii, zachwycony, że za tydzień umiera i jeszcze przed śmiercią może wystąpić przed tak wielką publicznością i pokazać, że śpiewa. Taka jest sytuacja w tej chwili wśród tych ludzi, którzy rządzą kulturą europejską - dodał Janusz Korwin-Mikke.

:p

military

FNG
1 766
4 727
Dżizas, Tomkiewicz dobrze gada, tu nie chodzi konkretnie o kiełbasę

Ale jakoś to do Kiełbasy się osobiście przypierdalacie w swoich postach, jak jakieś kółko radiomaryjne oburzone, że aniołki patrzą na eurowizję i łzy im ciekną po policzkach. BTW: sam w pierwszym poście w temacie Kiełbasy napisałem to, co wyżej, plus zaznaczyłem, że wkurzająca jest co najwyżej nachalna promocja gościa przez lewackie media - więc nie odkrywajcie, kurwa, Ameryki, implikując, że nie rozumiem, czego dotyczy rozmowa.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Stare, ale warto sobie przypomnieć jakie akcje potrafią lewacy odpierdalać :)

A tutaj macie typową propagandę z najbardziej lewackiego serialu świata (nie mam lepszej jakości)

Ostatnia edycja:

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
"Zakłucał porządek publiczny". No serio?! "Zakłucał"?? Jeszcze bardziej mnie przez to wkurwia ten mandat.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Łukasz Kluska, syna Romana. Konserwa na 200%

- Usunąć prawo do rozwodów, wprowadzić cenzurę obyczajową i zakaz publicznego propagowania ateizmu - mówi Łukasz Kluska, który nawet wśród narodowców uważany jest za radykała. Z list Ruchu Narodowego startuje do Parlamentu Europejskiego

http://wyborcza.pl/1,137766,15955915,Radykalny_radykal_narodowy.html

Do góry Bottom