Podziel się zażenowaniem

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
http://www.interia.tv/wideo-6-latek...-w-reke,vId,1259523?parametr=interiatv_wiecej

Colorado Springs, Kolorado, USA. Sześcioletni chłopiec został przez dyrekcję szkoły uznany niemal za przestępcę seksualnego. Zastosowano wobec małego całą procedurę karną łącznie z wpisem do akt i zawieszeniem w prawach ucznia. Przewinienie małego Huntera polegało na tym, że podczas lekcji pocałował koleżankę w... rękę

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Opiszę pokrótce moją sytuację i problem: jestem z dziewczyną już 8 lat (od gimnazjum), uprawiamy seks od 3, ale raczej rzadko (raz na tydzień, może rzadziej) i ona ogólnie jest do tego nastawiona negatywnie. Ostatnio mocno się nakręciłem na spróbowanie anala i próbowałem ją do tego przekonać, w końcu powiedziała, że możemy spróbować, ale pod jednym warunkiem. No i kvrwa tu jest problem. Kupiłem jej na ostatnie walentynki wibrator (którego i tak nie używa) i ona chce, żebym przed stosunkiem dał go sobie wsadzić w dvpę, żebym zobaczył jak to jest. Nie ma szans na zmianę zdania. Chciałbym spróbować anala, ale jako strona "aktywna", trochę mnie przeraża widmo wibratora w pupie. Opłaca się to? Gotów jestem się dla niej poświęcić, żeby w końcu spróbować czegoś nowego, ale co na to moja męska duma
query.png
Ktoś próbował anala? Warto się tak poświęcać? Co jak się jej nie spodoba?

Próbuj, przecież co masz do stracenia?

raz-w-dupe-to-nie-pedal.jpg

http://www.insomnia.pl/analne_negocjacje-t679599.html

Nene

Koteu
1 094
1 690
Czy on tak specjalnie wrzuca posty, żeby je złośliwie skomentować czy naprawdę przejmują go analne tematy i wibratory w anusie?

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Raczej pytanie dlaczego jak pada z pod moich palców słowo "anal" ty się natychmiast zjawiasz w danym wątku?

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Ja daje linka i nie dyskutuje o tym - to dwa naczelne geje tego forum (Nene i Hitch) rozgrzebują przewlekle za każdym razem analne tematy imputując komuś homoseksualizm - to się nazywa bycie natrętem - ja rozumiem że szukacie sobie do trójkącika kogoś i odczuwacie potrzebę molestowania mnie i wmawiania takich samych preferencji - ale nie ugnę się bo ja 0 w skali kinseya
u-ulu2.gif

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
http://www.kominek.in/2013/12/polskie-chinczyki-sie-wkurzyly/

Genialne. Mówi absolutnie wszystko o tym, jak sami siebie szanujemy. To mniej więcej tak, jakby dwóm grupom – Anglikom i Polakom dano do zjedzenia kupę. Polacy zjedliby, Anglicy woleliby pozostać głodni. I Polacy śmialiby się, że tym rozkapryszonym Angolom w dupach się poprzewracało, bo nie chcą jeść gówna. Oczywiście powinni być wdzięczni Polakom, że gówno zjedli, bo przecież by się zmarnowało. I jeszcze powinno być im głupio, że wolą sushi.

Debil Kominek przyrównuje pracę na zmywaku do jedzenia gówna.

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
Tak więc nikt nie powinien pracować na zmywaku tak jak nikt nie je gówna? Co to za porównane? To w luksusowych restauracjach będą jeść na plastikowych talerzach czy może klienci będą proszeni aby przyjść z własną zastawą? A może zmywać będą roboty? A jeżeli tak by miało być to dlaczego jeszcze ich nie ma?

Chociaż, powiedziałbym, że nazywane imigrantów zarobkowych niechcianymi pasożytami jest znacznie gorsze niż przyrównywanie zmywaka do kupy, co jest dość powszechne. Rozumiem niechęć do ludzi siedzących na socjalu (choć to raczej wina samych rządzących niż beneficjentów) ale do pracujących?

Ja już nie wiem w sumie, źle jest bo zabieramy anglikom pracę czy dlatego, że bierzemy pracę, której i tak żaden anglik by nie chciał (a ciekawe kto był na zmywakach przed otwarciem granic, tak swoją drogą)?

military

FNG
1 766
4 727
A może zmywać będą roboty?

Nie, bo wtedy będzie to odbieranie miejsc pracy przez chciwych kapitalistów.

I dlatego kapitalizm przegrywa: bo niezwykle łatwo wszystko krytykować, nawet jeśli nie wie się niczego o niczym. Przecież Kominek to jest modelowy przykład kompletnego ignoranta pozbawionego jakiejkolwiek specjalizacji - facet nie ma pojęcia o absolutnie żadnej dziedzinie, o której się wypowiada. Kiedy mówi o ekonomii, są to jego światłe przemyślenia oparte na braku jakiejkolwiek wiedzy; kiedy mówi o filmach czy grach, mówi z pozycji gościa który coś tam czasem obejrzy, ale tak naprawdę się tematem nie interesuje. Niektórzy twierdzą, że to podejście "zwykłego człowieka piszącego dla zwykłych ludzi" - dla mnie jest to jednak bazgranina pozbawiona wartości, bo równie wartościowa będzie moja opinia; wszak nie znam się tak samo jak on. To jest ignorant, a zarazem narcystyczny pieniacz - i dlatego jest taki popularny. To po prostu modelowy Polak, któremu jednak trafiła się charyzma i chęć do jej wykorzystania. Taki Ikonowicz internetów.

Hitch

3 220
4 877
Kominek był fajny jak się miało 14 lat, gówno się wiedziało o świecie i wrażenie robiły bluzgi, których już z resztą nie używa :)

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Kominek był fajny jak się miało 14 lat, gówno się wiedziało o świecie i wrażenie robiły bluzgi, których już z resztą nie używa :)

Ja od początku nie lubiłem tego frajera - w ogóle bawią mnie tacy co są opryskliwi i wulgarni tylko dlatego, że im się nie powodzi w życiu - a potem jak już zaczyna - to nagle zaczynają się upajać wszystkim tym z czego wcześniej bezlitośnie drwili i niby gardzili.

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Ale ja tez nie miałem mózgu - tyle że wyczuwałem już coś w nim.

Powiedzmy - intuicja.

Nie, bo wtedy będzie to odbieranie miejsc pracy przez chciwych kapitalistów.

I dlatego kapitalizm przegrywa: bo niezwykle łatwo wszystko krytykować, nawet jeśli nie wie się niczego o niczym. Przecież Kominek to jest modelowy przykład kompletnego ignoranta pozbawionego jakiejkolwiek specjalizacji - facet nie ma pojęcia o absolutnie żadnej dziedzinie, o której się wypowiada. Kiedy mówi o ekonomii, są to jego światłe przemyślenia oparte na braku jakiejkolwiek wiedzy; kiedy mówi o filmach czy grach, mówi z pozycji gościa który coś tam czasem obejrzy, ale tak naprawdę się tematem nie interesuje. Niektórzy twierdzą, że to podejście "zwykłego człowieka piszącego dla zwykłych ludzi" - dla mnie jest to jednak bazgranina pozbawiona wartości, bo równie wartościowa będzie moja opinia; wszak nie znam się tak samo jak on. To jest ignorant, a zarazem narcystyczny pieniacz - i dlatego jest taki popularny. To po prostu modelowy Polak, któremu jednak trafiła się charyzma i chęć do jej wykorzystania. Taki Ikonowicz internetów.

A masz coś jak wymądrza się o Ekonomii ? (daj linka) tego matoła trzeba zaorać - za dużo ma ślepo zapatrzonych fanów, aby się spokojnie ten bełkot tolerować bez odpowiedzi.

Ostatnia edycja:

military

FNG
1 766
4 727
Było jakieś jego pierdolenie o tym, jak powinno być w kraju - nie wiem czy to nie był jakiś wywiad z nim (?) czy wpis blogowy; w każdym razie - szukać nie będę, nie chce mi się nurkować w gównie tylko po to, żeby wyłowić tę jedną konkretną grudkę.:)

Do góry Bottom