Podziel się zażenowaniem

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Od 20:40 lepsze, Korwin mówi jak jest, a drugi typ spuszcza się nad uprzejmym urzędasem, aż mało Korwin się nie udusił z zażenowania.

D

Deleted member 4683

Guest
Od dzisiaj zaczynam ciułać bitcoiny na odjebanie Tymochowicza. Można mieć zastrzeżenia do Korwina ( ja nie mam ) ale trzeba mu przyznać, że opanowany z niego człowiek. Kto inny po prostu przyjebał by tej urbanopodobnej kurwie z kopa w ryj i poskakał po łbie.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Dziwicie się tymochowiczowi, czy redaktorce, jak lemingi, też nie rozumieją czym jest państwo. Komuch chciał imputować krulowi Korwinowi, że chce "państwa przemocy" (czy skutecznie nie wiem).

M

Matrix

Guest
Mógł sobie te lekcje kupić u tymochowicza, to by nad nim się teraz nie znęcał, a może to tymochowicz rządzi politykami, każdy ( większość miał, ma u niego lekcje). Całe spotkanie pokazuje, że krul to dobry publicysta jest.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Tymochowicz do JKM (9.33):

"Nie mogę panu wybaczyć kuriozalnych, bardzo rasistowskich słów na temat niepełnosprawnych".

XD

Tymochowicz w ciągu tych 25 minut tak pierdolił, że odblokował nowego achievmenta: "Wystąp w jednym programie razem z krulem i zrób z siebie większego debila niż on". Nawiasem mówiąc JKM wizerunkowo i merytorycznie daje tutaj radę.

Ostatnia edycja:
M

Matrix

Guest
Krul jest sam sobie winien, Tymochowicz wytknął prawdę, jak jest postrzegany przez telewidzów, gdy nie nauczy się sztuczek wizerunkowych jak się występuje na wizji, może w końcu się przekona, że sam sobie nieraz szkodzi. Ten filmik to cymes.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Tymochowicz nie pierdolił, po prostu uprawiał agenturę wpływu. Zdołał w ciągu jednego krótkiego programu zrobić z Korwina hardkorowego fiskalistę, oszołoma, wroga ludzi i ofiarę nożownika z rodziny.

Łachudra od manipulacji doskonale wiedział, że Korwin nie może powiedzieć prawdy o ataku. To, że Janusz nie załadował mu kopa ze szpica w tą parszywą mordę, graniczy ze szczytem ludzkiego opanowania.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
xfn439.jpg

A

Antoni Wiech

Guest
Jak różni piewcy pinochetów itp. (którzy tutaj mają respekt u wielu) i korwinistów podczepiają się pod anarchkapitalizm to tak tłuszcza sobie to tłumaczy...

A

Antoni Wiech

Guest
Ten po prawej to Pinochet?

Chyba nie, ale pasuje do idei różnych militarystów wprowadzających kapitalizm.

O tutaj jeszcze jaki fajny i do tego nie spreparowany. Jakby ci komuniści z tej strony facebookowej to namierzyli to chyba by dostali orgazmu ze szczęścia:

comment_DZgY2JHoZ0uTlPVgptG9ZpvC6aVZKBAT,w300.jpg

"SS" jako symbol "$$", nazistowskie hełmy, czcionki gotyckie, Hitler, Korwin i Pinochet. Zawsze uważałem, że AKapowej propagandzie tego trzeba!

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Tu z Urzędnikiem Unijnym - żenada zaczyna się jak urzędas mówi jakie kierunki skończył:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 792
Ten po prawej to Pinochet?
Ech, autystyczne liby i te ich problemy z rozpoznawaniem ludzi i ich twarzy. Jak Wy chcecie przetrwać akap? Ktoś Wam da cudzą wizytówkę i będzie miał już fałszywą tożsamość.

http://mises.org/daily/2707/ - gdyby został dyktatorem, być może byłby nawet lepszy od Pinocheta. Mises orał ruskich motzno i epicko.

Only two months later, Ludwig was again mentioned as the beneficiary of an "allerhöchste Belobigung" — the emperor had praised his achievements in battle.

Do góry Bottom