- Admin
- #2 881
- 6 985
- 15 153
Tu problem jest w rodzicach dziewczyny - bo jeśli zechcą dochodzić sprawiedliwości, to już Ordoiuris oferuje pomoc prawną, nie trzeba nawet polegać na PiS.
To są dwie różne rzeczy. Zarówno z punktu widzenia libertariańskiego jaki kwalifikacji według obecnego prawa. Nergal na nikogo nie napadł i słusznie został uniewinniony. Natomiast to quasimodo agresywnie zaczepiało dziewczynkę. W USA mógłby zostać za to odjebany na prawie, bo złamał zasadę: stand-your-ground. Mam nadzieję, że go uznają winnym.Skończy się tak, jak sprawa z Nergalem.
Pisałem w komentarzu powyżej, że chodziło mi o reakcję organów państwa a nie o podobieństwo czynów, za które te osoby miały zostać skazane.To są dwie różne rzeczy. Zarówno z punktu widzenia libertariańskiego jaki kwalifikacji według obecnego prawa. Nergal na nikogo nie napadł i słusznie został uniewinniony. Natomiast to quasimodo agresywnie zaczepiało dziewczynkę. W USA mógłby zostać za to odjebany na prawie, bo złamał zasadę: stand-your-ground. Mam nadzieję, że go uznają winnym.
A może by tak jakieś tłumaczenie? Nie każdy ten język.
A może by tak jakieś tłumaczenie? Nie każdy ten język.
Śmigłowiec desantował żołnierzy prosto pod lufy KM-ów wtf.?!
Saper idzie i sprawdza ścieżkę ... po której przeszło 2 innych żołnierzy :-D.
1:37 gość szuka skarbów? jeśli to saper to nie powinien iść raczej z przodu? jaki jest sens puszczania przodem żołnierzy a dopiero później sapera z wykrywaczem?
Brawo Panowie. Początek to szeregowiec Ryan . Masakra. Kto tam dowodzi? Nie mówiąc już o kompromitacji samych siebie i wrzucanie filmik do sieci . Analizuje to ktoś? Ogląda zanim wrzuci taki kompromitujący film? Wstyd!
Mnie też. Ja bym na dzień dobry zagadał do "frakcji misiaczków" - Czyli, dzieci lubią misie, a misie lubią dzieci, Tak?Tutaj jest ponad 10 minut i nic. Jaok mnie rozczarował.