Ona pisze, że na Instagramie.Gdzie można obejrzeć te zdjęcia ? Mogę się poświęcić i dla dobra nauki rzucić okiem.
Ona pisze, że na Instagramie.Gdzie można obejrzeć te zdjęcia ? Mogę się poświęcić i dla dobra nauki rzucić okiem.
Byłbyś zadowolony jakby twoja żona pokazywała cycki, vagine na portalu jakimś, bo z tego kasa będzie?@snajper Co jest żenującego w tym, że się oferuje to co ma się dobrego i maksymalizuje liczbę obserwujących, co się wprost przekłada na kasę?
Się nie nastawiaj, że jakiegoś bobra zobaczysz. Rozbierane czyli pewnie w bieliźnie, do tego przykryta ręcznikiem.Gdzie można obejrzeć te zdjęcia ? Mogę się poświęcić i dla dobra nauki rzucić okiem.
Bo jak ma 40 to powinna się zakrywać a nie rozbierać.Się nie nastawiaj, że jakiegoś bobra zobaczysz. Rozbierane czyli pewnie w bieliźnie, do tego przykryta ręcznikiem.
A ta laska powyżej pokazywała, czy bijemy w słomianego chochoła?nie musiala cycków pokazywać ani vaginy
Nie wiem. Nie mam tam konta, ale to co napisała świadczy o tym, że to prózna kobita.A ta laska powyżej pokazywała, czy bijemy w słomianego chochoła?
Nie wiem. Nie mam tam konta, ale to co napisała świadczy o tym, że to prózna kobita. Reszty nie będę komentował po prostu .
Dla przyzwoitego białego człowieka mającego godność i zasady to jest żenujące. I to jest oczywiste, że jest żenujące. Czego nie rozumiesz? Że kurestwo było zawsze potępiane? No było, i jest z jakiegoś ważnego powodu. Chociaż coraz rzadziej.@snajper Co jest żenującego w tym, że się oferuje to co ma się dobrego i maksymalizuje liczbę obserwujących, co się wprost przekłada na kasę?
@snajper Co jest żenującego w tym, że się oferuje to co ma się dobrego i maksymalizuje liczbę obserwujących, co się wprost przekłada na kasę?
Akurat gdyby ludzie walili konia do zdjęć mojej żony to by oznaczało, że dobrą kobietę udało się wyrwać. ?
@snajper co się wprost przekłada na kasę?
Akurat gdyby ludzie walili konia do zdjęć mojej żony to by oznaczało, że dobrą kobietę udało się wyrwać
To nic trudnego wpisać jej nazwisko i zobaczyć kim jest. Ale mi wystarczy co napisała. Nie łażę po internecie za próżnymi kobitami oglądać ich fotki.I dobrze, bo pierdolisz, po prostu. Po pierwsze, nie musisz mieć konta na Instagramie, aby zobaczyć jej zdjęcia. Pomogę ci, bo wyglądasz na nieogara: http://pl.lmgtfy.com/?q=maja+sablewska+instagram
Nie łażę po internecie za próżnymi kobitami oglądać ich fotki.
"Po drugie, jest niezamężna i bezdzietna, więc nie musi się martwić o opinie"
Nie zgadzam się. Mam inne zdanie, ale ja nieogarnięty jestem.
Pani Conchita Wurst stwierdziła, że jednak jest mężczyzną.Oglądał ktoś eurogówno? Moja rodzina oglądała i rzeczywiście prowadząca ze wszystkimi uczestnikami zamieniła słowo "na odpierdol się", niektórym nie poświęciła nawet sekundy, za to austriackiemu grodzkiemu rzuciła się na szyję, gadała dobre ponad 2 minuty, zareklamowała płytę i jeszcze do tego ta żenująca scena z kiełbasą , w końcu to coś nazywa się Conchita Wurst, bardzo trafnie . Całość wyglądała tak jakby zwycięzca konkursu był już z góry ustalony.
Oto twarz gwiazdy:
ommer zmienil to pismo nie do poznania.