- Admin
- 4 871
- 12 259
Musimy koniecznie ustalić czy ma jakieś potomstwo. To powinien być wstęp każdego dyskursu!
No właśnie! Spiracił istotę ludzką! A gdzie opłata za kopiowanie i korzystanie z genów?!
Musimy koniecznie ustalić czy ma jakieś potomstwo. To powinien być wstęp każdego dyskursu!
Nie znasz wszystkich piratów z imienia, nazwiska i zawodu a jednak ich
bronisz.
Ja właśnie stałem się piratem Twoich treści, nie musisz mnie znać.
> Wzruszający apel.
>
> Jestem piratem, dymam Cię na twoich treściach i nie przejmuję się, że mnie
> nie znasz. Pamiętasz?
Źródłem wszelkich takich pomysłów był Krzychu więc jesteś zwykłym, pospolitym złodziejem. Biorąc pod uwagę, że stopień twojej winy nie jest wysoki bo ukradłeś ten pomysł nieświadomie to połamiemy ci tylko jedną rękę i jeszcze możesz sobie nawet wybrać którą.Ej, to był oryginalnie mój pomysł. Zarzuciłem to kiedyś na szaucie. Złodzieju!
W oryginale chyba było "powiesić na jelitach potomstwa", ale może to jedna z wersji alternatywnychŹródłem wszelkich takich pomysłów był Krzychu więc jesteś zwykłym, pospolitym złodziejem.
To znaczy jaką konkurencją dokładnie? Przykład jakiś?Dziś np. jestem zwolennikiem zagwarantowania pierwszeństwa w publikacji utworu z jakimś krótkim okresem ochronnym ale tylko przed komercyjną konkurencją, nie ludzikami ściągającymi se z neta bo to żadne przestępstwo i nie widzę tutaj szkody po stronie twórcy.
W oryginale chyba było "powiesić na jelitach potomstwa", ale może to jedna z wersji alternatywnych
Konkurencją sprzedającą.To znaczy jaką konkurencją dokładnie? Przykład jakiś?
Poza tym chyba uniwerek Columbia przeprowadził badania mówiące jasno, że pozycje najbardziej piracone były także najczęściej kupowane.
?Tak samo jak prawa krucjata Dornera zostanie przykryta pierdoleniem o terroryzmie, chorobach psychicznych i zemście za zwolnienie z pracy. Wróć na Ziemię
Poza tym możesz przeprowadzić eksperyment na sobie:
- Napisz coś i wydrukuj to.
- Skopiuj potem wydrukowany dokument milion razy.
- Sprawdź, czy oryginalna kartka zniknęła.
- Zapisz spostrzeżenia.