PE zdecydował: Polska przyjmie emigrantów z Afryki i jeszcze za to zapłaci Unii Europejskiej

D

Dumny Polak

Guest
No właśnie, bo sami nie możemy się bronić... bo pan bagieta to może nas zastrzelić przecie...

Sami możemy o tyle, że powinniśmy mieć prawo posiadania broni, wtedy wsparcie tzw. pospolitym ruszeniem jest jakimś tam dodatkowym czynnikiem obronnym, niemniej dzisiaj ma to wartość symboliczną, liczą się regularne armie, ponieważ wojny wygrywa się sprzętem, nie ludźmi. To nie XVII wiek.

Nie zapłać podatku, odbiorą Ci własność. Broń własności, zaaresztują cię. Obroń się pzed zaaresztowaniem, spałują cię. Broń się przed spałowaniem, zastrzelą cię. So good.

Jestem za zniesieniem PIT, CIT, PTU, NFZ, ZUS, KRUS itp., oraz za prawem do posiadania broni. Więc w czym problem?

Wystarczy że raz próbowałem się bronić przed Polską armią urzędników, którzy skonfikowali nam dom, bo nie był rejestrowany...

Jeśli chodzi o domy, to uważam, że powinny być plany zagospodarowania miast ze strefą zabudowy, a w tej strefie zabudowy można się budować bez pozwoleń, najwyżej Tobie zleci na głowę. Dzisiaj mamy odwrotnie, planów czasami nie ma wcale, a pozwolenie i tak musisz mieć ;)

Co do III Rp, może mi wyjaśnisz, jak ludowa socjalistyczna republika zarządzana przez żydów i zdrajców Polski służących co najmniej 5 obcym państwom może być Państwem Polskim?

Ale z całą resztą to nie mam zarzutów do DP jak gazda, który wykrywa komucha ze 100 kilometrów - z false positive.

Nie będę komentował rynsztoka słownego Pana GAZDY, rzadko się z takim poziomem chamstwa spotykam, nawet poza forami. Nad nazywaniem monarchii katolickiej (!) komunizmem nie będę już się pastwił, jeśli ktoś się chce ośmieszać, jego sprawa.

Kompowiec2

Satatnistyczny libertarianin
459
168
1. Skoro srasz na demokrację, to jesteś albo zwolennikiem monarchii, albo anarchii, problem w tym, że anarchia to utopia, bo sam nigdy nie obronisz swojego majątku przed armiami. Bo ktoś gdzieś zawsze armię organizuje i podbija a tacy samotnicy kończą w rowach.
Libertarianizm jest za prawem własności, a więc za prawem monarchii. Anarchokapitalizm to oksymoron, jeśli ktoś myśli że dotyczy on stricte anarchistów. To tylko formalny brak państwa zamordystycznego (bo jest jeszcze minarchizm). Ale na tym forum raczej chwalimy akap (bo każde państwo minimum zmieni się w maksimum).

Nie będę komentował rynsztoka słownego Pana GAZDY, rzadko się z takim poziomem chamstwa spotykam, nawet poza forami.
Hmm to jeszcze mało widziałeś :p jak wejdziesz na polskie chany to można zejść z zażenowania.

liczą się regularne armie, ponieważ wojny wygrywa się sprzętem, nie ludźmi. To nie XVII wiek.
W polsce - ekhem, powodzenia :p ja wolę swoje zabawki: http://pl.survival.wikia.com/wiki/Broń_miotająca

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
naruszanie dóbr osobistych
ke?

Jeśli nie ma Króla i prawa, które ci przyzna na mocy umowy społecznej tzw. "własności", to nie istnieje coś takiego jako "prawo własności" a jedynie posiadanie, nieuku.
oho umowa społeszna, wychodzi czerwony komunista z dumnego polaka...
a obecne akty własności to utracą ważność w twoim komunistycznej żydowskiej katolickiej wilekiej polskiej monarchii?
tak z ciekawości masz problem z żydami a modlisz sie do żydowskiego bożka jahwe? chwalisz żyda jezusa? chwalisz żydówke maryśke?
z resztą neiważne, jesteś typowym stereotypowym polakiem złodziej i pewnie pijak, no i komunistą bo każdy komunista to złodziej...

D

Dumny Polak

Guest
Libertarianizm jest za prawem własności, a więc za prawem monarchii. Anarchokapitalizm to oksymoron, jeśli ktoś myśli że dotyczy on stricte anarchistów.

Powiedz to użytkownikowi GAZDA... Bo on zdaje się tego nie wiedzieć. A z Twoją wypowiedzią się zgadzam. Żeby był kapitalizm, musi być właściciel, a więc organizacja państwa i administracja przestrzegająca prawa naturalnego (niezmiennego) i jemu podporządkowana (król).

To tylko formalny brak państwa zamordystycznego (bo jest jeszcze minarchizm). Ale na tym forum raczej chwalimy akap (bo każde państwo minimum zmieni się w maksimum).

Czyli sami sobie zaprzeczacie, bo twierdzenie, że chwalicie coś, co jest oksymoronem, na dodatek sam to przyznałeś, poza tym, że utopią, bo zawsze silniejszy będzie napadał na słabszego, czy to honorowo w pojedynku (cywilizacja łacińska) czy podstępem jak pasożyd, to jest absurd i nonsens.

Hmm to jeszcze mało widziałeś :p jak wejdziesz na polskie chany to można zejść z zażenowania.

No tak, są jeszcze fora lewackie, na nich banują za odmienne poglądy, oczywiście w ramach wolności słowa i równouprawnienia ;)

W polsce - ekhem, powodzenia :p ja wolę swoje zabawki: http://pl.survival.wikia.com/wiki/Broń_miotająca

Bo III Rp to nie jest Państwo Polskie.

D

Dumny Polak

Guest
oho umowa społeszna, wychodzi czerwony komunista z dumnego polaka...

Nie, kłania się historia prawa i prawo rzymskie. Naturalne jest posiadanie, prawo jest umowne, ustala się między stronami, ze coś jest czyjeś. To abstrakt, nie ma odpowiednika w naturze.

a obecne akty własności to utracą ważność w twoim komunistycznej żydowskiej katolickiej wilekiej polskiej monarchii?

1. Nie.
2. Jeśli komunistyczna i żydowska to nie katolicka i nie polska.

Ale w obecnej III Rp Twoim aktem własności możesz się podetrzeć (podatek od nieruchomości, Prawo budowlane, PTU, specustawy).

tak z ciekawości masz problem z żydami a modlisz sie do żydowskiego bożka jahwe? chwalisz żyda jezusa? chwalisz żydówke maryśke?

Jestem ateistą, mam problem z żydami bo zabili mi sporo rodziny w Auschwitz i Katyniu a obecnie okupują Polskę, a Żyd biblijny i Bóg to nie dzisiejsi żydzi pochodzenia turecko-kaukazkiego. Chociaż akurat etnicznym Żydem był Adolf Hitler jak się okazało. Jego koledzy z Agencji Żydowskiej w Palestynie powinni być z niego dumni, tak, jak on był dumny z nich w 1934:
63_nacisti_palestina.jpg

z resztą neiważne, jesteś typowym stereotypowym polakiem złodziej i pewnie pijak, no i komunistą bo każdy komunista to złodziej...

O jak pięknie wyszło znów szydło z worka z jakiego pokroju osobą mam do czynienia :)

D

Dumny Polak

Guest
Następny mądrala co bedzie smedził z jakimi złymi, pazernymi, okrutnymi itp. osobami ma do czynienia na tym forum:eek:

Nazywasz się GAZDA? A poza tym przecież się uśmiecham :) I znów trolling, czyli jakieś wpisy o użytkownikach, bo merytoryczne treści kują w oczy, co? ;)

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Koło Wacka mi latają twoje merytoryczne rzeczy o tym jak nie lubisz Żydów i jak wierzący monarcha powinien być:)

D

Dumny Polak

Guest
Koło Wacka mi latają twoje merytoryczne rzeczy o tym jak nie lubisz Żydów i jak wierzący monarcha powinien być:)

Przynajmniej uzasadniłem argumentami rzeczowymi, bez wacków itp. ;) Przy czym nigdzie nie pisałem, że nie lubię Żydów - nigdy takiego zdania nie napisałem. Napisałem, że żydzi okupują III Rp.

Król Julian

Well-Known Member
962
2 125
Nie Twoja chałupa, to co cię obchodzi kto tam mieszka? Jeśli dziewczynka jest z nim dobrowolnie to nie widzę problemu.

O czym ty mówisz, jak małe dziecko ma wyrazić zgodę na to kto ma je ruchać? A kto mieszka w sąsiedztwie obchodzi mnie jak najbardziej, bo jak to są jacyś zasrani dżihadyści, to mogą mi odjebać łeb, jako niewiernemu. Jeśli już teraz próbują na Zachodzie zaprowadzać szariat na terenach gdzie mają większość, to co będzie dalej?

D

Dumny Polak

Guest
To skoro uważasz że te Żydy okupują tą III RP, to ich lubisz za to czy nie?

Po pierwsze nie Żydzi, tylko żydzi, piszę o grupie ideologiczno-polityczno-religijnej a nie o grupie etnicznej, po drugie nie, za okupację Polaków, nałożony na nich socjalizm i ludobójstwo na Polakach nie lubię tych morderców. A Ty Hitlera lubisz?

D

Dumny Polak

Guest
O czym ty mówisz, jak małe dziecko ma wyrazić zgodę na to kto ma je ruchać? A kto mieszka w sąsiedztwie obchodzi mnie jak najbardziej, bo jak to są jacyś zasrani dżihadyści, to mogą mi odjebać łeb, jako niewiernemu. Jeśli już teraz próbują na Zachodzie zaprowadzać szariat na terenach gdzie mają większość, to co będzie dalej?

Co do tego, że masz prawo się interesować kto mieszka to ok, ale jeśli dziecko jest jego lub z jego kraju to nie Twoja sprawa jakie mają relacje. Twojej córki albo Polki nie porwał.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
A kto mieszka w sąsiedztwie obchodzi mnie jak najbardziej, bo jak to są jacyś zasrani dżihadyści, to mogą mi odjebać łeb, jako niewiernemu.

Dzihadyści raczej nie odjebują swoich sąsiadów, bo rzadko w swych domach bywają.

A tak w ogóle, to w moim sąsiedztwie może mieszkać seryjny morderca. Ale czy mam kurwa prewencyjnie przeszukiwać każdy dom w okolicy? Bo o tym dzihadyście w sąsiedztwie, zapewne nikt nie będzie wiedział. Tak samo, jak o mieszkaniu blisko seryjnego mordercy. Byś musiał przeszukiwać domy i zamontować kamery, a to i tak nie dałoby stuprocentowej szansy wykrycia takiego delikwenta. Z takim podejściem powinieneś popełnić samobójstwo lub przynajmniej nie wychodzić z domu i codziennie podglądać, czy ktoś ci nie zamontował bomby rozpierdalającej cały twój dobytek. Podsumowując, nie pierdol i weź się w garść. Jesteś facetem, podobno.

D

Dumny Polak

Guest
Dzihadyści raczej nie odjebują swoich sąsiadów, bo rzadko w swych domach bywają.

Jasne, dużo wiesz jak działają mossadowscy dżihadyści. Czy siedzą w domach w ramach infiltracji społeczności i rozeznania, czy nie siedzą i skaczą po drzewach...

A tak w ogóle, to w moim sąsiedztwie może mieszkać seryjny morderca. Ale czy mam kurwa prewencyjnie przeszukiwać każdy dom w okolicy?

Jest różnica między włażeniem komuś na posesję a obserwacją nie naruszającą jego własności. Jeśli będę codziennie stał przed Twoim domem na chodniku...

Bo o tym dzihadyście w sąsiedztwie, zapewne nikt nie będzie wiedział. Tak samo, jak o mieszkaniu blisko seryjnego mordercy. Byś musiał przeszukiwać domy i zamontować kamery, a to i tak nie dałoby stuprocentowej szansy wykrycia takiego delikwenta. Z takim podejściem powinieneś popełnić samobójstwo lub przynajmniej nie wychodzić z domu i codziennie podglądać, czy ktoś ci nie zamontował bomby rozpierdalającej cały twój dobytek.

A przezorny to przypadkiem nie jest zawsze ubezpieczony?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 522
Jasne, dużo wiesz jak działają mossadowscy dżihadyści.
Mossadowcy dzihadyści? To raczej nie o nich pisał Julian, ale Ty jesteś jebnięty i wszędzie widzisz Mossad.

Czy siedzą w domach w ramach infiltracji społeczności i rozeznania, czy nie siedzą i skaczą po drzewach...

Tak, siedzą w domach i infiltrują przedpokój.

Jest różnica między włażeniem komuś na posesję a obserwacją nie naruszającą jego własności. Jeśli będę codziennie stał przed Twoim domem na chodniku...
Yhm, i na pewno dzihadysta będzie konstruował bomby przy otwartym oknie i w polu czyjegoś widzenia. Seryjni mordercy też preferują ćwiartowanie ofiar przy dopływie świeżego powietrza. Nie sądziłem, że jesteś aż tak jebnięty. Już nie mówiąc, o zajebistym pomyśle stania pod czyimś oknem. Na pewno stworzysz zajebisty kamuflaż i zostaniesz krzakiem.

A przezorny to przypadkiem nie jest zawsze ubezpieczony?
Twój mózg? Nie, raczej nie jest przezorny.

Król Julian

Well-Known Member
962
2 125

Dżihadyści odjebują wszystkich niewiernych na terenie który opanują:
1700-jencow-irackich-tikrit-egzekucje.jpg

chrzescijanin.jpg

chrzescijanie.jpg

25-lipca-syria-raqqa-17-dyw-niejaki-abdulrahman.jpg

25-lipca-raqqa-17-dyw-syria-1.jpg

isis-crucified-people-in-syria-yesterday-article-body-image-1398880294.jpg

ukryzowani-1.jpg

ukryzowani-2.jpg

2014-08-11-2359.jpg

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAAahUKEwinpvSC3-_GAhUBWCwKHdPfCSw&url=http://www.mpolska24.pl/post/6737/holokaust-chrzescijan&ei=KROwVeftAoGwsQHTv6fgAg&usg=AFQjCNHcOwZ-T_6LX_GoFndr28nXJ9v9uw&bvm=bv.98197061,d.bGg

Setki kobiet chrześcijańskich i jazydzkich, które zostały uprowadzone w Iraku przez islamistycznych bojówkarzy, zostało przewiezionych do Syrii, gdzie zmuszone do przejścia na islam, zostały "wydane za mąż" za dżihadystów - poinformowało Syryjskie Obserwatorium Praw Człowieka. Pozostałe, które odmówiły zmiany wyznania, umierają brutalnie gwałcone. Mająca swoją siedzibę w Wielkiej Brytanii organizacja potwierdziła, że ponad dwa tuziny kobiet sprzedano po 1000 dol. każdą bojówkarzom z ISIS/ISIL. W ostatnich tygodniach około 300 kobiet i dziewcząt zostało w ten sposób "rozdysponowanych" między islamistów, przy czym udokumentowano jedynie 27 przypadków małżeństw, reszta przebywa w haremach, notorycznie gwałcona przez żołnierzy. Wspomniane haremy to więzienia, gdzie kobiety przebywają w fatalnych warunkach, traktowane niczym przedmioty. Szczególnie złą sławę zyskało więzienie Badusz, odkąd oddziały ISIS przejęły kontrolę nad tym terenem. Od chwili zajęcia Mosulu w czerwcu bieżącego roku ISIS/ISIL używało tego więzienia do przetrzymywania pojmanych kobiet jako niewolnic seksualnych, zanim nie zostały przetransportowane do innych części kalifatu. Ten tragicznym los spotkał nie tylko jazydki, lecz również chrześcijanki i turkmenki. Niewolnice, którym udało się uciec oddziałom ISIS/ISIL mówiły, że przebywające w więzieniach kobiety zostają postawione przed wyborem: albo przejdą na islam i są sprzedawane jako panny młode islamskim bojówkarzom nawet za 25 dolarów jedna, albo - jeżeli odmówią konwersji - dzień w dzień są brutalnie gwałcone, po czym w końcu w wyniku doznanych obrażeń umierają powolną i straszną śmiercią. Islamiści znęcają się również nad rodzinami swoich branek. Jedna z uwięzionych kobiet została zmuszona przez nich, aby zadzwoniła do swoich krewnych. Matka tej kobiety słuchała przez telefon szczegółów, jak jej córka przez kilka godzin jest gwałcona przez tuziny mężczyzn. Wiele z tych ofiar nie ukończyło jeszcze 14 lat. Niektórzy z mieszkających w Syrii Arabów usiłowali wykupić porwane i tym sposobem je uwolnić, jednakże okazało się, iż prawo ich zakupu porywacze przyznali jedynie mężczyznom należącym do ISIL. Z kolei do ONZ docierają również informacje, iż wiele z pojmanych kobiet zostało zamordowanych, przy czym nie jest znana ich dokładna liczba. Rozpętana przez islamistów kampania terroru to obcinanie głów, krzyżowanie oraz kamieniowanie. Obserwatorzy są zgodni, że przemoc w Iraku przybrała rozmiar ludobójstwa i jak dotychczas nie poczyniono konkretnych kroków, aby definitywnie ją ukrócić.

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjABahUKEwiHp7WI4e_GAhWCjiwKHWV_Az8&url=http://www.prawy.pl/historia/6858-gwalcone-mordowane-dreczone-oto-rzeczywistosc-irackich-kobiet&ei=TRWwVcfMHIKdsgHl_o34Aw&usg=AFQjCNGGj5qD1y3Mc4ymTP_09AtmUuMBbA

Chcecie tak skończyć? Chcecie żeby wasze kobiety/córki/siostry spotkał taki los?

D

Dumny Polak

Guest
Mossadowcy dzihadyści? To raczej nie o nich pisał Julian, ale Ty jesteś jebnięty i wszędzie widzisz Mossad.

Projekt Mossadu "Ulisses" z 1950, ignorancie bez kultury osobistej.

Tak, siedzą w domach i infiltrują przedpokój.

Siedzą w domach i udają, że są normalnymi mężami i ojcami, zbierają informacje o otoczeniu i przygotowują się do wykonania zadania, które im powierzono. Np. prowokacja w postaci zamachu w celu stworzenia kontrolowanego konfliktu w danej części Europy.

Yhm, i na pewno dzihadysta będzie konstruował bomby przy otwartym oknie i w polu czyjegoś widzenia. Seryjni mordercy też preferują ćwiartowanie ofiar przy dopływie świeżego powietrza. Nie sądziłem, że jesteś aż tak jebnięty. Już nie mówiąc, o zajebistym pomyśle stania pod czyimś oknem. Na pewno stworzysz zajebisty kamuflaż i zostaniesz krzakiem.

W większości przypadków seryjni mordercy wykorzystywali w tym celu piwnice domów, a agentura izraelska lub CIA tzw. "islamistów", wykorzystywała hotele i wynajęte mieszkania.

Twój mózg? Nie, raczej nie jest przezorny.

Popatrz na zdjęcia wyżej, tak będzie wyglądać Twój anarchistyczny mózg i fanatyczna schematyczna dupa, przy Twoim podejściu do świata i polityki.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
Powiedz to użytkownikowi GAZDA... Bo on zdaje się tego nie wiedzieć. A z Twoją wypowiedzią się zgadzam. Żeby był kapitalizm, musi być właściciel, a więc organizacja państwa i administracja przestrzegająca prawa naturalnego (niezmiennego) i jemu podporządkowana (król).
nie mam nic przeciw jak se kupisz działke i tam z innymi zainteresowanymi zrobisz se swoją monarchie... ale od prywatnej ziemi wara komuchu

Bo III Rp to nie jest Państwo Polskie.
zwie sie polskim pańśtwem więc potocznie mówi sie polskie państwo, dla mnie nieważne czym dokładnie jest, musi zostać ukarane i już...

Nie, kłania się historia prawa i prawo rzymskie. Naturalne jest posiadanie, prawo jest umowne, ustala się między stronami, ze coś jest czyjeś. To abstrakt, nie ma odpowiednika w naturze.
no strny podpisują dobrowolnie umowy, ja nie podpisywałem żadnej umowy społecznej no i nie zamierzam podpisywać żadnych umów z tobą czy twoim królem...

Jeśli komunistyczna i żydowska to nie katolicka i nie polska.
jedno nie wyklucza drugiego w tym wypadku
Ale w obecnej III Rp Twoim aktem własności możesz się podetrzeć (podatek od nieruchomości, Prawo budowlane, PTU, specustawy).
w twojej tym bardziej...

Jestem ateistą, mam problem z żydami bo zabili mi sporo rodziny w Auschwitz i Katyniu a obecnie okupują Polskę, a Żyd biblijny i Bóg to nie dzisiejsi żydzi pochodzenia turecko-kaukazkiego. Chociaż akurat etnicznym Żydem był Adolf Hitler jak się okazało. Jego koledzy z Agencji Żydowskiej w Palestynie powinni być z niego dumni, tak, jak on był dumny z nich w 1934:
jahwe to zydowski bożek, chrześcijaństwo to odłam żydowskiej kultury, kościół katolicki to narzędzie władzy świętego cesarstwa rzymskiego czyli niemiec...

O jak pięknie wyszło znów szydło z worka z jakiego pokroju osobą mam do czynienia
no pewnie że wyszło ze jestem człowiekiem a ty komunistycznym trollem

Przynajmniej uzasadniłem argumentami rzeczowymi
chuja zrobiłeś
Napisałem, że żydzi okupują III Rp.
polskie pańśtwo okupuje prywatne ziemie
A kto mieszka w sąsiedztwie obchodzi mnie jak najbardziej
jak każdego komucha...

Kompowiec2

Satatnistyczny libertarianin
459
168
Czyli sami sobie zaprzeczacie, bo twierdzenie, że chwalicie coś, co jest oksymoronem, na dodatek sam to przyznałeś, poza tym, że utopią, bo zawsze silniejszy będzie napadał na słabszego, czy to honorowo w pojedynku (cywilizacja łacińska) czy podstępem jak pasożyd, to jest absurd i nonsens.
Powiedziałem że jest oksymoronem DLA ANARCHISTÓW. Bo oni zwalczają hierarchię. My chcemy zamienić przymusowy reżim państwowy na dobrowolne relacje kapitalistyczne. Na szali politycznej akap jest najbardziej radykalną formą libertarianizmu ale nie anarchizmu. Niczemu nie zaprzeczamy.
Żeby był kapitalizm, musi być właściciel, a więc organizacja państwa i administracja przestrzegająca prawa naturalnego (niezmiennego) i jemu podporządkowana (król).
Czyli jesteś za minarchizmem? Jak chcesz, ale każda forma państwa jest niemalże zawsze przymusowa, dla mnie minarchizm jest tak naprawdę wielką utopią. Nie uwierzę w dobrowolne podatki.

anarchokapitalizm różni się od ww. właśnie tym że mamy zamiar wszystko zastąpić sektorem prywatnym
zdrowie = ubezpieczenie
wojsko = posiadanie klamek
sądownictwo = arbitraż
No tak, są jeszcze fora lewackie, na nich banują za odmienne poglądy, oczywiście w ramach wolności słowa i równouprawnienia
Podaj mi na PW to może sobie trochę potrolluje dla zabawy :) znam tylko z szukajki młodych socjalistów ale udział tam jest zamknięty...

Koło Wacka mi latają twoje merytoryczne rzeczy o tym jak nie lubisz Żydów i jak wierzący monarcha powinien być
Czy was już kompletnie pojebało? Ostatnio zauważylem że do każdego newfaga się pijecie. Może od razu wyłączmy rejestrację i piszmy między sobą między pseudolibertarianami... a potem róbmy rewolucję szerzenie tego poglądu dzięki swojemu prawu własności, niczym chrześcijanie. Wtedy to na pewno wypiszę się z tego forum...

Do góry Bottom