vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 809
W ataku szału walili na oślep metalowymi prętami. Zaatakowali też policjanta, ciężko go raniąc.
Propsy więc się im należą.
Pijani murzyni w wieku 18-28 lat po kolei demolowali meble, wybijali szyby, wyważali drzwi, rozbijali armaturę. Potem przypuścili szturm na pomieszczenie ochrony ośrodka, w którym zabarykadowali się przerażeni wartownicy – podaje „Daily Mail”.
Zniszczyli własność państwową.
Wyciac im po nerce, sprzedac i za ten zysk naprawic szkody ☺. Nastepnym razem nikt by sie nie odwazyl robic burd!
A ty mi się nie odważ robić burd w jakimkolwiek państwowym ośrodku. Jak cię zgnoją urzędasy któregoś razu, to siedź cicho, bo wytnę ci obie nerki.
Hołota robi syf i dyktuje swoje warunki a ludzie nie mogą nic zrobić bo mają związane ręce przez lewackie ścierwa!.Ogłupianie na siłę tolerancją i tchórzostwo polityków doprowadzi do tego, że będziemy niewolnikami czarnej hołoty i to będzie nasz koniec.
Bo jesteście miękkimi fajkami najwyraźniej.
Ja bym wpuścił tam kilka obrońców, zwierzęcych pudzianów o mocnych szczękach, agresywnych na sto dwa i byłby porządek.
A ja bym ci wpuścił parę węży do piwnicy, przestałbyś pisać głupoty na forach, antypaństwowcu za dychę!