C
Cngelx
Guest
Na moje oko to ta bron niestety pochodzi z fotosklepu, badz nawet od jakiegos gimpa...
wszyscy powiedzą nie a polska od razu tak
nawet mnie to nie dziwi ze ludzie ktorzy nic nie osiagneli tak bardzo klada nacisk na powierzchownosc, powłoke i wgle ubrania. tak jak polskie karyny/blachary/pustaki/pokemonyChcą odzieży firmy Armani albo Hugo Boss i butów marki Pirelli. To są ich ulubione modele.
Jakbym czytał @m.kor0nak bardzo klada nacisk na powierzchownosc, powłoke i wgle ubrania. tak jak polskie karyny/blachary/pustaki/pokemony
przeciez karyny ubieraja sie karykaturalnie, jakies cekiny, biale kozaczki, leginsy w panterke, chuj wie co. kompletny brak gustu. znam ludzi sukcesu ktorzy ubieraja sie elegancko, wytwornie i podoba mi sie ich wyglad ale co innego gdy jakis plebs albo inny muzyn udaje osobe z wyzszej polki probojac wygladac jak onaCo ciebie obchodzi że kogoś stać ubierać się w drogich sklepach i w firmach o ugruntowanej na świecie pozycji?
karyny najczesciej sa lewaczkami (w koncu to samice), czasem pracuja w urzedzie, zabieraja kase bo wysrywaja dzieciaki z cipy i biora za nie pieniadze z moich podatkow, uzywaja b. duzo kosmetykow co niszczy srodowisko, ciagle konsumuja dobra materialne w ramach konsumpcjonizmu wiec niszcza przyrode, mysla kompletnie szablonowo, nie wiem czy juz to pisalem ale wole samodzielnie myslacego lewaka niz konformiste papugujacego slogany i robiacego to co wiekszoscOkradły cię te karyny, pustaki, że tak się spinasz i rzucasz etykietkami ?
Kurwa czarna dzicz!
Reporters.pl » Niemcy: Pijani murzyni roznieśli ośrodek dla imigrantów w drzazgi! Bo… nie było zasięgu
W ataku szału walili na oślep metalowymi prętami. Zaatakowali też policjanta, ciężko go raniąc.
Dwóch imigrantów z Togo i sześciu z Ghany ruszyło do ataku już na drugi dzień po przybyciu do niemieckiego ośrodka dla uchodźców w Rees-Haldern przy granicy z Holandią. Ich wściekłość wzbudził słaby zasięg komórek w pomieszczeniu recepcji ośrodka.
Pijani murzyni w wieku 18-28 lat po kolei demolowali meble, wybijali szyby, wyważali drzwi, rozbijali armaturę. Potem przypuścili szturm na pomieszczenie ochrony ośrodka, w którym zabarykadowali się przerażeni wartownicy – podaje „Daily Mail”.
Aby poskromić zamieszki na miejsce przybyło kilkudziesięciu uzbrojonych w ostrą amunicję policjantów. W starciu jeden z funkcjonariuszy został ciężko ranny – doznał szeregu skomplikowanych złamań i leży w szpitalu.
W końcu udało się opanować sytuację. Aresztowano wszystkich 8-miu szaleńców. Obecnie przebywają oni w areszcie i mają zostać oskarżeni o naruszenie porządku publicznego, spowodowanie szkód i uszkodzeń cielesnych oraz stawianie oporu policji.
Przy okazji uśmierzania tej totalnej demolki niemiecka policja „wygadała się” niechcący, że w ubiegłym roku musiała interweniować aż w kilkuset podobnych przypadkach w centrach dla imigrantów. Funkcjonariusze przyznają jednak, że nigdy wcześniej nie spotkali się z taką eksplozją zbiorowego pijackiego szału jak obecnie w Rees-Haldern.
Dotychczas najpoważniejszy tego typu atak miał miejsce w czerwcu 2016 r. w Dusseldorfie, gdzie muzułmańscy imigranci puścili cały ośrodek z dymem. W czasie śledztwa zeznali, że podpalili ośrodek, gdyż dostali w bufecie za mało gumi-żelków.
Hołota robi syf i dyktuje swoje warunki a ludzie nie mogą nic zrobić bo mają związane ręce przez lewackie ścierwa!.Ogłupianie na siłę tolerancją i tchórzostwo polityków doprowadzi do tego, że będziemy niewolnikami czarnej hołoty i to będzie nasz koniec.Kurwa czarna dzicz!
Ja bym wpuścił tam kilka obrońców, zwierzęcych pudzianów o mocnych szczękach, agresywnych na sto dwa i byłby porządek.Wyciac im po nerce, sprzedac i za ten zysk naprawic szkody