Paweł Kukiz kandydatem na prezydenta RP

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Heh, wina Korwina.

11892011_685544388248277_7850293159587196799_n.jpg

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Dobrze? Kukiz przynajmniej przyznał, że podatki to kradzież. A kukła stwierdziła, że Polacy nie dorośli do systemu, w którym partie nie dostają kasy z budżetu... jakaś funkcjonariuszka PiS

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Redaktorka prowadząca wywiad z Kukizem, do którego zalinkował mikioli.
Nie wg mnie - po prostu źle zrozumiałem wypowiedź mikiolego.

Ostatnia edycja:

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
Kukiz redaktorkę nazwał innym słowem na k...
Ciekawe czy w ten sposób podbierze część elektoratu Platformy, który PiSiorów nienawidzi.

solnedgang

Member
180
120
Hipoteza z pogranicza teorii spiskowych: Kukiz był instrumentalną pacynką PO aby odebrać PiSowi głosy w kampanii prezydenckiej i ocalić Komorowskiego przed przegraną, co się nie udało. Kiedy przestał być potrzebny po porażce to i przestano go wspierać.

Co o tym myślicie?

(wyjaśnienie: nie mam na myśli ideologii oczywiście, tylko praktyczny efekt - podobie jak w wyborach w USA promocja Tea Party tak naprawdę leżała w interesie Demokratów ponieważ rozbijało się w ten sposób blok mogący głosować na Republikanów na dwa słabsze obozy)

U

ultimate

Guest
Kukiz to człowiek Tuska?
Większość analityków rynku politycznego w Polsce jest zdania, iż Kukiz namieszał w rodzimej polityce. Można jednak na jego fenomen spojrzeć z innego punktu widzenia. Być może, „głównym mieszaczem” jest Tusk, a nie Kukiz. Ten drugi mógłby okazać się tylko statystą zatrudnionym przez tego pierwszego.
http://pressmix.eu/2015/06/17/czy-kukiz-to-czlowiek-po/

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
No i stało się, Kukiz'15 poza Sejmem:

http://300polityka.pl/live/2015/08/...iz-poza-sejmem-pis-z-samodzielna-wiekszoscia/

Martwi mnie wzrost poparcia dla NowoczesnejPO, bardzo wielu idiotów się na to nabiera dzięki temu że Petru i jego ludzie kreują się na "fachowców". Sondaże póki co wskazują na zdecydowane zwycięstwo PiS, ale wystarczy że spadnie im, powiedzmy do 36% a PO ze swoimi przystawkami będzie mogła ich okrążyć.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Analityk kurwa, jak z koziej dupy mandolina.
Głosi to co mu zalecił oficer prowadzący lub przełożony.
Albo nawet nie! Jest już tak wytresowany, że sam wie co jest słuszne. ;)

Propsy, dla kukły... dobrze godo...
A no dobrze godo...
A może tak właśnie miało to wyglądać?

Kukiz był instrumentalną pacynką PO aby odebrać PiSowi głosy w kampanii prezydenckiej i ocalić Komorowskiego przed przegraną, co się nie udało. Kiedy przestał być potrzebny po porażce to i przestano go wspierać.

Co o tym myślicie?
Dokładnie tak.
Ale tak bardzo wczuł się w rolę, że gra na własna rękę. ;)

No to sie zajebiście udalo ^_^
Na szczęście nie wszystko im się udaje.

Martwi mnie wzrost poparcia dla NowoczesnejPO
To są na razie życzenia poparcia, a nie poparcie.

Do góry Bottom