Niestety, to byłoby nieuczciwe względem osób, które zapłaciły. A nikt inny nie udostępni bo wszyscy podpisali umowę o głowę w razie opublikowania tekstu bez mojej zgody.Czy Zbyszek już się nachapał lajków i mógłby wkleić tutaj osobiście lub ktoś za niego ten tekst?
I kto to mówi?Simek, ty jeszcze wierzysz że jest jakiś tekst?
Jak to powiadają, mój cyrk - moje małpy. Taką mam politykę dystrybucji i jej nie zmienię. Ty możesz publikować własne teksty po swojemu.The cake is a lie.
Zbyszek sprzedaje jakiegoś matriksa. Ja poproszę o darmową próbkę, jakieś demo. Na przykład w formie kilku akapitów, zrzutu ekranu czy czegoś podobnego...
Czy to możliwe abym sprzedał kit 90% forum i nikt się nie żalił?
U mnie tak samo, gdzie jest UOKIK?Klikałem już 28 razy na twój link i ani razu nie wyskoczyły mi gołe baby, to na pewno jest jakieś oszustwo.
Niech za próbkę robią pozytywne opinie. Czy to możliwe abym sprzedał kit 90% forum i nikt się nie żalił?
Myślałem o takiej ewentualności(że nie istnieje), bo dziwne, że na trzech stronach tego tematu nikt nie gada o produkcie, tylko o sposobie zapłaty na niego. Tak w ogóle to zbierałem się do napisania takiego posta od początku powstania wątku i w końcu się przełamałemSimek, ty jeszcze wierzysz że jest jakiś tekst?
A nikt inny nie udostępni bo wszyscy podpisali umowę o głowę w razie opublikowania tekstu bez mojej zgody.