M
miss
Guest
Komuchami sa tacy jak ty durnie !!OD JEZUSA WARA!Komuch, ale przynajmniej zwolennik infoanarchizmu.
Komuchami sa tacy jak ty durnie !!OD JEZUSA WARA!Komuch, ale przynajmniej zwolennik infoanarchizmu.
W końcu był/jest bogiem... alfą i omegą... więc skoro był/jest wszystkim to i chyba schizofrenikiem.... przeca to oczywiste...Może i to złe miejsce na ten post bo większośc tutaj pewnie uważa ludzie nieneuronormatywnych za gorszych ale myślę, i mam na to dowody, że jezus był prawdopodobnie schizofrenikiem. https://pl.wikipedia.org/wiki/Zdrowie_psychiczne_Jezusa http://www.opracowanie.eu/ http://www.sfora.pl/swiat/Duchowni-Chrystus-byl-chory-psychicznie-apostolowie-tez-a46854
Ciągłe chorobliwe, negowanie istnienia Boga i wyśmiewanie ludzi w NIEGO wierzacych . Z debilami i idiotami co to zamiast mózgu mają procesor y tzw pół ludzie -pół maszyny - homo-internetus -wirtualis od lat się zmagam . chorzy biedni ludzie ci ateiści Na szczeście w Polsce zdecydowana większość to osoby wierzące,@ miss - jak ja cię dobrze rozumiem: "zapalczywość o dom Twój pożera mnie" albo "Obyś był zimny albo gorący!" itd. Ludziom ducha trudno wytrzymać gdy ludzie białka kpią ze świętości. Dłoń sama zaciska się w pięść. Jednak ważne żeby odciąć gniew i działać skutecznie. Skuteczność i jeszcze raz skuteczność..
Szatan przez takich debili przemawia jak ty tobie juz nic nie pomoze ale moze dobry BOG sie jeszcze nad toba zlituje.Proś GO.wy ateisci teraz to odważne barany jestescie ale przed śmiercią BOGA wzywacie hipokryci!Jak se przeglądam ateista.pl i te wypociny (nawet!) wolnościowych świętotoszków, to większe chamstwo leży po drugiej stronie. Jakby Szatan przez nich przemawiał. Ale tak to bywa, kiedyś chrześcijanie byli bardziej poważni. Ale księża zaczęli przemawiać głosem baranów, a barany zaczęły beeeeeeełkotać. Mszo Trydencka, wróć.
Gorsze...,dlaczego?Tak wiec Gazda nie jest ateista. Jest co najwyzej satanista. W sumie to nawet jest gorsze od ateizmu... (IMHO).
Bo jeśli własnymi ustami wyznasz, że Jezus jest twoim Panem i w sercu uwierzysz, że Bóg wzbudził Go z martwych, zostaniesz zbawiony. Zaufanie w sercu prowadzi do usprawiedliwienia, a wyznając to ustami, osiągasz zbawienie. (List do Rzymian 10,9-10). Wedlug wielu ksiezy (w tym Papieza) ateisci tez maja szanse na zbawienie. Ale satanisci (i gazdysci?) juz raczej nie...
libertarianin.tom napisał: Wedlug wielu ksiezy (w tym Papieza) ateisci tez maja szanse na zbawienie. Ale satanisci (i gazdysci?) juz raczej nie...
jessod: Bo jeśli własnymi ustami wyznasz, że Jezus jest twoim Panem i w sercu uwierzysz, że Bóg wzbudził Go z martwych, zostaniesz zbawiony. Zaufanie w sercu prowadzi do usprawiedliwienia, a wyznając to ustami, osiągasz zbawienie. (List do Rzymian 10,9-10)
Chodziło mi ot to, że zgodnie z "List do Rzymian 10,9-10", każdy człowiek, bez względu na swoją przeszłość może dostąpić łaski Bożej, bo jest dostępna dla każdego, jeśli tylko tego pragnie, również satanista.
a gdzie sie wypowiada i na jakie tematy? bo jakoś nie czytałem żadnych publikacji szatana... nie znam jego poglądów... w ogóle mało o nim wiadomo, nic nie wiadomo czemu niby jest zły itd...Szatan ma racje
o jezusie wiadomo że komunistyczno hippisowski huligan...
o jahwie wiadomo że sadysta i morderca...
Jest jeden poważny argument za tym, że jednak Jahwe jest i czuwa. Wszystko na bazie Pisma Świętego. Otóż nie ma AKAPu, bo najprawdopodobniej jakaś siła nadprzyrodzona blokuje jego nadejście. Zamiast tego mamy socjalizm, jakieś terroryzmy i zabójczy fluor w pastach do zębów. Ten skurwysyński Jahwe ponownie zsyła na nas nieszczęścia, ale za jakie kurwa grzechy?Ja wierzę w istnienie żydowskiej sekty, która stworzyła opowieści o cudownym nauczycielu, który nie istniał. Narodziny w dziwnych okolicznościach, cudowne ocalenie z rzezi, pobyt na pustyni, cuda, uzdrowienia, wskrzeszenia, poświęcający się bóg, zmartwychwstanie — to są wszystko stare jak świat elementy fabuły i powtarzają się w wielu mitach.
Otóż nie ma AKAPu, bo najprawdopodobniej jakaś siła nadprzyrodzona blokuje jego nadejście. Zamiast tego mamy socjalizm, jakieś terroryzmy i zabójczy fluor w pastach do zębów. Ten skurwysyński Jahwe ponownie zsyła na nas nieszczęścia, ale za jakie kurwa grzechy?
Ale Jahwe stworzył ludzi. Jako wszechmogący wiedział, że będą komuszyć. Mógł stworzyć coś lepszego i mniej komuszego, ale tego nie zrobił. Więc ponosi winę za wadliwość swojego produktu. Zapewne ma Ziemię za swoją zabawkę i go to bawi, ale to akurat moja subiektywna interpretacja.To nie Jahwe zesłał ci socjalizm, terroryzm i fluor w wodzie tylko ludzie korzystający ze swojej wolności wyboru.
zrobił potop,spacyfikował sodome i gomore, odjebał babe za to że była taka jaką ją stworzył - ciekawska...To nie Jahwe zesłał ci socjalizm, terroryzm i fluor w wodzie tylko ludzie korzystający ze swojej wolności wyboru.