M
Matrix
Guest
Sama odprowadzam odpady specjalistyczne i wiem coś nieco o pojemnikach, kontrolach itp. I tu nawet Korwin nie pomoże, tylko wysokie kary, nieuchronne kary i już. A z tym kablowaniem to jest logika, jeżeli ja placę, a ktoś sobie kombinuje to oczywiście trzeba zakablować, aby nie zrobić z siebie błazna i frajera. Już sobie wyobrażam moją satysfakcję z tego powodu, np zapisuję numer samochodu faceta wyrzucającego śmieci do pojemnika na przystanku autobusowym, dzwonię- powinien być taki telefon dostępny lub pokrywać się z 112. To lepsze niż stała opłata za odpady komunalne, a może ja bardzo mało ich produkuję i nie zamierzm płacić za kogoś kto produkuje ich dużo więcej.
Już tak postępują mieszkańcy miejscowości wypoczynkowych, że kablują, bo oni płacą, a ktoś robi jak ten facet Śmieci to zło, to wstyd, trzeba płacić za ich pozbycie się.
Już tak postępują mieszkańcy miejscowości wypoczynkowych, że kablują, bo oni płacą, a ktoś robi jak ten facet Śmieci to zło, to wstyd, trzeba płacić za ich pozbycie się.