D
Deleted member 4683
Guest
mięka cipka
Dlatego musimy założyć bank spermy im. Andrzeja Breivika "Nasienie Herosów".Kto do niego pisze? Kobiety, które wyznają mu miłość;
Kiedy Hitler dotarł do więzienia w Landsbergu, pielęgnując zwichnięty bark i złamana ramię, był tak przygnębiony, że rozpoczął srajk głodowy [...] Hitler teraz mnóstwo czytał- Nietschego, Marksa, Treitschkego, Bismarcka oraz różna dzieła polityczne, rasistowskie i okultystyczne. Był traktowany w sposób wyjątkowy, odbywał spotkania, był obsypywany prezentami i dyktował "Mein Kampf" [...] Hitler mógł przyjmować tylu gości, ile zechciał, a więzienie w Landsbergu stało się dla niego "szkołą wyższą edukacji".Pozostałych czterdziestu więźniów oraz wszyscy strażnicy ulegli jego urokowi i w dzień urodzin 20 kwietnia jego cela została dosłownie obsypana kwiatami i prezentami.Jadalnię udekorowano wielką nazistowską flagą ze swastyką.
Adolf Hitler Nieznane sceny z życia
Bez jaj. Jeśli coś nie daje ofiarom pełnej satysfakcji, to nie jest to sprawiedliwość.Jednak w ogólnym przypadku norweski system sprawiedliwości się sprawdza.
W Norwegii nie musisz zamykać drzwi na dziesięć spustów wychodząc do pracy! W Polsce nie do pomyślenia!Ale tam u nich każdy ma dom, mieszkanie, nowy samochód, sprzęt agd
Śmiej się Śmiech to zdrowie Byłem kilka lat w Norwegii.W jakiej to żeś wikipedii wyczytał, normalnie się po Gazdowemu aż zaśmieje, he he he.
ja też byłem i widziałem ludzi i ich auta, które wcale nie były nowe... heheheŚmiej się Śmiech to zdrowie Byłem kilka lat w Norwegii.