Nowe forum - miejsce na uwagi

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Czy sekundanci są już wyznaczeni? Na jaką broń będzie pojedynek? Ja mogę być sekundantem, ale tylko jeśli satysfakcja nie będzie dawana krasnalem lub bazooką.

Z wieści gminnych dotyczących shoutboxa:
- włączyłem pełne bbcode żeby te wstrętne pasztety Miki dawał w spoilerach,
- włączyłem Hide messages by ignored users entirely, rather than just displaying *Ignored*. Z tego co pamiętam kilka osób marudziło na to.

T

Tralalala

Guest
Ej jak ostatnio poprzestawialiście z szałtem aby nie wwalało obrazków to zobaczcie jak teraz wwala. To już przedtem było lepiej.
2GGgXHN.png

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Prosiłbym, żeby ograniczyć tworzenie postów składających się z samych linków. Wiele portali co jakiś czas przenosi artykuły do archiwum, co zmienia adres i na forum wisi później link prowadzący donikąd. Ponadto nie każdy ma ochotę klikać we wszystko jak leci i może chcieć chociaż z grubsza wiedzieć o co chodzi zamiast ładować się w ciemno w jakieś gówno. Uwaga odnosi się przede wszystkim do @vast @WnusioPinoczeta , którzy w tym celują. W ogóle np. ten post jest modelowym wręcz przykładem gównoposta prowadzącego do gównotreści, która jeszcze na dodatek została usunięta.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Używam facebooka do wymiany i odkupu książek, sprawdza się nieźle. Co powiecie na taki wątek tutaj, łatwiej byłoby np znaleźć książki wolnościowe. Ale może ktoś uważa, że to zagrożenie prywatności czy coś, poza tym nie wiem czy jest taka potrzeba ogólna (jak się mam wymieniać z 1 osobą to sens raczej mały)

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Dzięki! Wątek widziałem wiele razy, ale nigdy nie zajrzałem - nie przyszło mi do głowy że ktoś w nim realnie coś sprzedaje, myślałem że to jakaś ideowa wycieczka znowu.

tolep

five miles out
8 579
15 476
Zajawka jednoakapitowa i link do źródła (a nie wypoka) to optimum. Chyba że istnieje ryzyko że treść zniknie - od tego jest skryptozakłądka archive.today.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
poza brakiem szałta jest problem z powiadomieniami o nowych postach oraz brak przycisku powrót do góry...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Słuchajcie, jeśli czujecie się uzależnieni od forum i chcielibyście żeby coś wam ograniczyło do niego dostęp, to Niewidzialna Ręka Rynku przychodzi z gotowymi rozwiązaniami w stylu np. addona do FF Leechblock, chociaż ja osobiście jestem przekonany, że wyjście na spacer mogłoby podziałać lepiej. Banowanie na życzenie, bo o tym mowa, w moim wykonaniu od dnia dzisiejszego przestaje być usługą bezpłatną i jeżeli ktoś potrzebuje z niego skorzystać to uzależniam je od przekazania datku na utrzymanie forum na miarę swych chęci i możliwości na zasadach określonych tutaj.

Do góry Bottom