Polonizacja Europy. Polska, chrześcijańska dzicz zalewa kontynent, kradnie, gwałci i morduje

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Hohoho, Amelik znowu dojebau do piecyka. Manipulatorku ty mój, może przedstaw w korelacji liczbę populacji tych poszczególnych grup na terenie UK i porównaj z tą ilością osadzonych? Zrobię to dla ciebie.

Dane na 2012 rok (October 2012 ONS Estimate)

Poland 646,000
Republic of Ireland 403,000
Jamaica 145,000
Romania 101,000

Pakistan 465,000
Lithuania 130,000
Nigeria 180,000

https://en.wikipedia.org/wiki/Foreign-born_population_of_the_United_Kingdom

Teraz wylicz sobie procenty. Napiszę tylko że Nigeryjczyków jest 2/3 mniej niż Polaków a w więzieniu siedzi ich zaledwie 2 razy mniej. Jamajki nawet nie komentuje...Pozdrawiam.
Wczoraj uważać wiki za lewacką stronę i mało wiarygodne źródło --> dzisiaj dać linka do niej jako dowód na potwierdzenie swoich słów.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Oczywiście, że dużo gorsza jest szarańcza Polaków z większą liczbą przestępców.
Co niby z tego, że procentowo będzie ich mniej, jeśli w liczbach absolutnych będzie więcej złodziei i morderców?

A ty najebany jeszcze? :) To będzie z tego, że mniejsza ilość POlaków robaków jest skłonna do przestępstw niż np. Jamajczyków.

Wczoraj uważać wiki za lewacką stronę i mało wiarygodne źródło --> dzisiaj dać linka do niej jako dowód na potwierdzenie swoich słów.

Gdzie napisałem że WIki to lewacka i mało wiarygodna stronka chujku? Pokaż. Coś takiego napisał Tosiaibunio.

Ale jeżeli ty uważasz ją za wiarygodną (ja też tak uważam), to zamiast pierdolić farmazony powinieneś się zgodzić z zawartością tego artu, tak samo jak zgodziłeś się z zawartością artu o gwałtach w Szwecji.

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Ale jest więcej przestępców bo Polaków jest więcej.

Gorzej jest mieć w okolicy więcej przestępców niż mniej przestępców.
Przeludnienie też jest gorsze a Polacy migrują jak szarańcza.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Ale jest więcej przestępców bo Polaków jest więcej.

Gorzej jest mieć w okolicy więcej przestępców niż mniej przestępców.
Przeludnienie też jest gorsze a Polacy migrują jak szarańcza.

Ale na takiej podstawie nie można wysnuć wniosków, że polacy są bardziej skłonni do przestępstw. Więc pierdolisz teraz 3po3.

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ty skurwiały zjebie, ogarnij słownictwo i przestań mnie wyzywać od chujków. Odpowiadam tym samym, bo dałeś mi casus belli. Nie ma, że Ty zjebie możesz, a inni nie mogą Ci płacić za nadobne. Podejrzewam, że sporo dostałeś po ryjku w realnym świecie. Chyba, że tam już taki wyszczekany nie jesteś i bardziej ważysz słowa.

Gdzie napisałem że WIki to lewacka i mało wiarygodna stronka chujku? Pokaż. Coś takiego napisał Tosiaibunio.

Kretyn...
Mogę zrobić screena, ale dam ci fory. Przypomnij se debilu, kto wczoraj zalajkował ten post Tosi. Zalajkowanie postu oznacza, że się zgadzasz z taką opinią o wiki. Chyba, że jesteś jeszcze większym kretynem i dajesz lajki poglądom, z którymi się nie zgadzasz.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Spójrzmy z drugiej strony. Normalny człowiek, który ma poczucie własnej wartości i nie myśli w kategoriach kolektywnych nie obraża się, gdy ktoś nazywa Polaków złodziejami, bo wie, że jego to nie dotyczy. Mam wrażenie, że libnet odwiedziły bojówki Social Justice Warrior, które dbają by czasem kogoś nie urazić. Ale po co? Urażony czuje się tylko głupek, bo ktoś obraził jego kolektyw, choć w większości przypadków jego samego ta obelga nie dotyczy.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Kretyn...
Mogę zrobić screena, ale dam ci fory. Przypomnij se debilu, kto wczoraj zalajkował ten post Tosi. Zalajkowanie postu oznacza, że się zgadzasz z taką opinią o wiki. Chyba, że jesteś jeszcze większym kretynem i dajesz lajki poglądom, z którymi się nie zgadzasz.

Tam były dwa stwierdzenia: Argumentacja na poziomie SJW. Z tym się zgadzam i dałem lajka. Z wiki opanowanym przez lewactwo po trochu też, ale nie uważam że strona jest mniej wiarygodna przez to. Na pewno nie w artach ideologicznie suchych.

No i Tosia napisał tylko, że wiki opanowane jest przez lewactwo, nie napisał wprost że NIE JEST WIARYGODNE.

Ostatnia edycja:

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Spójrzmy z drugiej strony. Normalny człowiek, który ma poczucie własnej wartości i nie myśli w kategoriach kolektywnych nie obraża się, gdy ktoś nazywa Polaków złodziejami, bo wie, że jego to nie dotyczy. Mam wrażenie, że libnet odwiedziły bojówki Social Justice Warrior, które dbają by czasem kogoś nie urazić. Ale po co? Urażony czuje się tylko głupek, bo ktoś obraził jego kolektyw, choć w większości przypadków jego samego ta obelga nie dotyczy.

Nie chodzi o obrażanie się z powodu klasyfikowania polaków jako złodziei, tylko o skurwiałą manipulacje na poziomie lewackiej ameby...

D

Deleted member 427

Guest
Polacy najbardziej zdziczałą nacją świata - wszystkie dane to potwierdzają.

Amel napisał:
Wzrasta jedynie liczba zgłoszeń, a to dlatego, że w Szwecji od 2005 definicja gwałtu jest dosyć szeroka. Niestety ludzie to mylą i do liczby gwałtów wliczają zgłoszenia.

Wysokie wskaźniki przemocy seksualnej w Szwecji potwierdzają niezależne (od statystyk policyjnych) badania wiktymologiczne, prowadzone w oparciu o jednolitą i ustandaryzowaną metodologię. Zatem jakkolwiek na to nie spojrzysz, kobiety w Szwecji są o wiele bardziej narażone na przemoc niż kobiety w innych krajach.

D

Deleted member 427

Guest
Amel napisał:
Ale na tle Jamajki wypadamy rewelacyjnie.

Za co siedzą Polacy? Sporo z nich to wybitni przedsiębiorcy:

Ryszard Jakubczyk, 61, planned to make the stimulant drug in a secret laboratory in Grantham, Lincolnshire. He hoped to produce 88lbs of almost pure amphetamine every 48 hours.

Other Polish inmates include a chemistry lecturer who was jailed last month after plotting a Breaking Bad-style operation to produce £4million of amphetamine every two days.

I jest jeszcze parka zwyroli, która torturowała własne dziecko.

No i Popek, który w Polsce siedział 7 lat, a na Wyspach posuwa top class cipki, zarabia miliony i jeździ Ferrari.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Za co siedzą Polacy? Sporo z nich to wybitni przedsiębiorcy:

Ryszard Jakubczyk, 61, planned to make the stimulant drug in a secret laboratory in Grantham, Lincolnshire. He hoped to produce 88lbs of almost pure amphetamine every 48 hours.

Other Polish inmates include a chemistry lecturer who was jailed last month after plotting a Breaking Bad-style operation to produce £4million of amphetamine every two days.

I jest jeszcze parka zwyroli, która torturowała własne dziecko.
Trzeba odliczyć i traktować to z przymrużeniem oka, dlatego dałem języczka na końcu. Ci z Jamajki to też "sam-wiesz-za-co" mogą siedzieć. Zabawne, bo znałem Jamajczyka i to w dodatku muslima. Spoko gościu, ale pewnie zdążył już odjebać komuś ryjca i teraz siedzi w kiciu.

Miło widzieć "bul dupy" u zdegenerowanego Polaka, który jakoś nie kwapi się z równym zapałem do usprawiedliwiania muzułmanów, którzy mogą np. siedzieć w więzieniach za uchylenie od płacenia państwowej daniny. Tamci automatycznie słusznie siedzą w klatkach, a druga grupa jest automatycznie usprawiedliwiana i zaniżamy statystyki rzeczywistej przestępczości dla jednej z wybranych grup i to kosztem tej drugiej grupy, u której wskaźniki przestępczości zostawiamy na początkowym poziomie. Pewne osoby słyną z hipokryzji, c' nie vast? Wpadłeś jak śliwka w kompot. Nie musiałem nawet ustosunkowywać się do tych statystyk, emotka ":p" nie pomogła w mojej dekonspiracji i zastopowaniu piany cieknącej z twych ust. Nie wierzysz? Prześledź wpisy.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
polacy w dużej ilości tworzą getta, słabo się asymilują ze społeczeństwem, utrzymują się z socjalu i dorywczych prac, potrafią żyć kilkadziesiąt lat w obcym kraju i nie nauczyć się języka - przykład: Jackowo w Chicago czy Greenpoint w NY.

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
potrafią żyć kilkadziesiąt lat w obcym kraju i nie nauczyć się języka - przykład: Jackowo w Chicago czy Greenpoint w NY.

Ale to akurat nie dotyczy tylko Polaków, znam Anglików, Amerykanów, Szkotów i..., którzy żyją kilka kilkanaście lat w obcym kraju i tez nie nauczyli sie języka, Holendrów, Anglików i Amerykanów, ktorzy z Polakami chca zakładać związki zawodowe freelancerów, itd, według mnie nie sa to cechy dotyczące tylko Polaków

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Ale to akurat nie dotyczy tylko Polaków, znam Anglików, Amerykanów, Szkotów i..., którzy żyją kilka kilkanaście lat w obcym kraju i tez nie nauczyli sie języka, Holendrów, Anglików i Amerykanów, ktorzy z Polakami chca zakładać związki zawodowe freelancerów, itd, według mnie nie sa to cechy dotyczące tylko Polaków
no i?
zamiast offtopaować byś założył wątek o szkotach i holendrach hehe

Do góry Bottom