- Admin
- 6 985
- 15 153
Tak, ale dotychczas banowaliśmy za przewinienia. Postowanie zgodnie z tematami nie zalicza się do przewinień (przynajmniej na razie).
śmieszy a co nie widać?? nie lubię tych emotek dawać bo jak w przedszkolu .Zdenerwował Cię mój post?
@tolep Mnie przekonał. Banujmy ich.
śmieszy a co nie widać?? nie lubię tych emotek dawać bo jak w przedszkolu .
O następny wielki lib co ludzi chce do śmietnika wywalać!
Mało to ambitne, ale ośmieszaj się dalej .Banuj prosiaczku, banuj.
W imię Jezusa Chrystusa, pana naszego.
Śmieszyło,śmieszyło, przecież wyraznie napisałem , co nie ??Nie wiem czemu Cię to tak zdenerwowało.
To nie wrzucaj, musisz??Teraz to każde większe zdjęcie wywala nie można wrzucać.
no patrz,, bo przeca ty bogaty w samouwielbienie wystarczysz za wszystkich@tolep Mnie przekonał. Banujmy ich.
Ciekawe kiedyKiedyś ludzie używali słów zamiast emotek
Przed 1969 ?Ciekawe kiedy
Dobrze, jesteś młody, przynoś to "wow" z dobrodziejstwem inwentarza. Ale nie nadużywaj!Teraz w reklamach, niezależnie od tego, czy w pojawia się tam pięciolatek, czy 55-letni mężczyzna, musi paść słowo "wow". Coś okropnego.
Noo to też podejrzewałem. Ale skala mnie zaskoczyła.coś się kończy, coś się zaczyna
Podejrzewam że discuck zrobił robotę.
nie wiem ,ale widzę że jeden koleś czepia się ludzi to moze nie chcą pisać, dlatego ??moze on dobiera sobie ludzi do pisania a innych się czepia, to sam niech się produkujeO co chodzi?