- Admin
- 6 985
- 15 153
Co jest tego powodem? fejs?
Zmiany generalnie. Nowe generacje nie rozumieją idei forum, preferują ulotne media, które dają szybką i raczej nie wymagającą wysiłku satysfakcję.
Co jest tego powodem? fejs?
Ja bym powiedziała więcej, typ komunikatora który nazywa się forum tematycznym przechodzi do lamusa bowiem teraz królują komunikacje oparte na szybkim dostępie do informacji. Np Discord, grupa na facebooku, minuta pięć i masz odpowiedź, natomiast na forum? trzeba było poczekać na odpowiedź aż przyjdzie ktoś obcykany i udzieli informacji, czasem nawet kilka dni to trwało.Nowe generacje nie rozumieją idei forum, preferują ulotne media
Zaletą forum jest jednak to, że jakość odpowiedzi mimo że nie idealna, to jednak jest generalnie nieco lepsza niż na mediach ulotnych, gdzie szmieszkizmy dostają więcej lajków od odpowiedzi merytorycznej nad którą trzeba się napracować.(...) forum? trzeba było poczekać na odpowiedź aż przyjdzie ktoś obcykany i udzieli informacji, czasem nawet kilka dni to trwało.
to się nazywa komunikacja asymetryczna i jej celem jest właśnie bycie takim trochę usenetem/BBS (?)Ja bym powiedziała więcej, typ komunikatora który nazywa się forum tematycznym przechodzi do lamusa bowiem teraz królują komunikacje oparte na szybkim dostępie do informacji. Np Discord, grupa na facebooku, minuta pięć i masz odpowiedź, natomiast na forum? trzeba było poczekać na odpowiedź aż przyjdzie ktoś obcykany i udzieli informacji, czasem nawet kilka dni to trwało.
Zapomniałaś o libnet.plLibnet.net jest zajęta ale są inne propozycje wolne
Ja z wnioskiem formalnym o wyjebanie sergiusza/cyklisty raz a dobrze i następnie kasowanie kolejnych jego iteracji od ręki.
80-90 procent contentu w "Co nowego" to jakieś japy, teledyski, piękne widoki i filmy. Bez złości, po prostu "thank you but no thank you"