D
Deleted member 6431
Guest
Teraz to każde większe zdjęcie wywala nie można wrzucać.
Teraz to każde większe zdjęcie wywala nie można wrzucać.
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.
SQL Error: 0 - Query: SQLSTATE[HY000]: General error: 1 no such table: mybb_datacache
Please contact the MyBB Group for technical support.
Jak najbardziej - ułatwia wyszukiwanie.Kiedys postulowałem by w wątku Muza przeklejać choćby tytuł filmiku
Szczerze mówiąc, nie chcę wyjść na małostkowego malkontenta, ale po ostatniej aktualizacji prawie w ogóle już nie bywam na forum nowa szata mnie odstręcza i jej nie rozumiemA na forum piszesz??? discord i discord a forum to co gorszy sort???
A mi nie przeszkadza nowa szata.
Malkontentom polecam poczytać Epikteta
OK, OK, wiemy już, że jesteś jak Bruce Willis w okopach walki z tym softem, a my trzymając się analogii kina akcji lat epok minionych, jak te głupie krawężniki, które patrzą na wszystko z oddali a jeszcze mają pretensje, że słabo Ci idzie i namieszałeś w zwykłych rutynach.Ja pierdolę, jak dzieci. A mnie za to wszystko kto, kurwa, płaci? Ale nie jęczę jak ciota, że się na stronie nie umiem odnaleźć.
Nie jest idealnie, pod względem urody, ale doprowadzenie do tego stanu zajęło mi 10 godzin. Po niezbyt wygórowanych stawkach równowartość 2 klocków. I znudziło mi się, bo jest to grzebane w gównie, setek parametrów i wyszukiwania wszystkiego.
I nie zrobiłem tego, bo miałem taki kaprys, ale wypadało zrobić upgrade softu, a nowy soft nie działa ze starą szatą graficzną, więc i ją trzeba było zrobić (aha, jeszcze za nią zapłacić $25). Więc tak to wygląda od strony tego, kto to wszystko robi, bo mu się jeszcze chce.
Jest fajne forum, z taką jasną i czytelną szatą graficzną, o tu. Co, nie działa? Ależ mi przykro, pewnie komuś też się nie chciało, tak jak Was się nie chce.
Poza kwestiami bezpieczeństwa w zasadzie na forum nie powinno się nic zmieniać, bo i po jaką cholerę?
Od strony usera, wygląda to tak jak przedstawiliśmy to z pampalinim. Feedback powinien się przydać i tak, bo jeżeli z kilku źródeł dowiadujesz się, że stronka teraz odstrasza, zniechęca do przeglądania i tworzenia treści, to wiesz, że na dłuższą metę w takiej postaci się nie sprawdzi.
Istniała jeszcze opcja, że zwyciężyła bardziej gadżeciarska natura i chcesz się pobawić nowinkami, z samej ciekawości co przyniosą.A jak myślisz, po co to zrobiłem? Po co spędziłem te 10 godzin? Aby podokuczać userom?
Forum technologicznie odstawało od dłuższego czasu, bo po prosu nie miałem dostatecznie długiej wolnej chwili, aby się tym zająć. Im dalej zwlekałem, tym bardziej należało się spodziewać, że będzie gorzej, bo zmiana będzie bardziej radykalna.
Możemy też uhonorować ich zdanie, przeprowadzając sondę - konkurs piękności, w którym w szarnki staną Miss Starego Layoutu wraz z Miss Nowego Layoutu. Przy okazji dowiemy się czegoś o skali przejawianych preferencji, aby nie traktować tej kwestii anegdotycznie.Ale pozwolę sobie nie zgodzić się z oceną estetyczną. Są ludzie, którym ta forma się podoba (w tym, oczywiście, mnie) i co z nimi - ich zdanie ma się nie liczyć?
Mnie też niezmiernie cieszy odnalezienie pozytywnych skutków zniechęcającego doświadczenia forum po aktualizacji. Serio!A jeśli dla Ciebie ukrycie przycisku indentacji w rozwijanym menu jest przeszkodą zniechęcającą do pisania, to niewiele na to mogę poradzić, bo jest to funkcjonalność, nad którą nie mam kontroli. I, szczerze mówiąc, jest dość błahą wymówką - ale patrząc pozytywnie, może jej potrzebowałeś, aby mniej wklejać obcych treści, a więcej własnych.
Istniała jeszcze opcja, że zwyciężyła bardziej gadżeciarska natura i chcesz się pobawić nowinkami, z samej ciekawości co przyniosą.
Możemy też uhonorować ich zdanie, przeprowadzając sondę - konkurs piękności, w którym w szarnki staną Miss Starego Layoutu wraz z Miss Nowego Layoutu.
opcję identacji powitałem z wielką radością, jak przyjaciela, którego się docenia tym bardziej, gdy odczuje się skutki braku jego obecności.
Na stronie https://libertarianizm.net/account/reactions przydałyby się odnośniki do postów, zamiast do tematów.