Niemców pojebało, czy mają jakiś plan?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
To ciekawe, że Nietzsche dostrzegał degenerację niemieckiego narodu już za swojego życia.

ps: (powyżej). O ile to wszystko jest prawdą, w Ubekistanie takie nachodźcze ścierwo zostałoby rozniesione na strzępy przez sebixów albo jakichś przypadkowych Januszy.

Max J.

Well-Known Member
416
449
Uważam, że przyczyną braku kar dla nachodźczych bandytów jest:
a) spierdolenie, które sięgnęło tzw. wymiaru sprawiedliwości;
b) celowa działalność służb grających na zmianę władzy.

Mój rozsądek wolałby tłumaczyć to pierwszą opcją, a niezdrowa fascynacja political fiction chce tam widzieć służby, które chcą pozbyć się Merkel.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Kolejny bohaterski wyczyn "uchodźcy". Na ulicy polał babę benzyną i podpalił. Kurwa zuch.
Reporters.pl » Imigrant spalił żywcem kobietę na ulicy! „Jej krzyk będę słyszeć do końca życia”

Do makabrycznej zbrodni doszło w niemieckim mieście Kronshagen koło Kilonii. 41-letni imigrant z jednego z krajów afrykańskich podbiegł do 38-letniej kobiety, polał ją benzyną i podpalił. Płonąca kobieta szła po chodniku i wzywała pomocy, zanim nie upadła na ziemię.

„Ona była od stóp do głów w płomieniach” – opowiada jeden ze świadków. „Widziałam kobietę w płomieniach, która krzyczała, krzyczała, krzyczała. Ta chwila trwała niczym wieczność. Jej krzyk pozostanie mi w uszach do końca życia” – mówi inna zaszokowana starsza kobieta Angela Hauschild, która próbowała ratować podpaloną.

Również inni ludzie rzucili się gasić ofiarę kurtkami i kocami. Jednak kiedy tylko ogień udało się zdusić, psychopata podpalił kobietę po raz kolejny. W końcu ktoś przybiegł z gaśnicą i stłumił płomienie. Ale było już za późno. Lekarz pogotowia mówi, że ciało było tak spalone, iż początkowo nie można nawet było ustalić płci ofiary.

„Moje dzieci. Co się stanie z moimi dziećmi” – to były ostatnie słowa, które wyszlochała niesiona do karetki kobieta zanim zmarła. Osierociła ich dwoje – w wieku 3 i 7 lat. Na razie trafiły do rodziny zastępczej. Policja zatrzymała zabójcę. Na razie nie wiadomo jakie były jego motywy. Bada go psychiatra.

Policja twierdzi, że napastnik to były mąż ofiary, choć od pewnego czasu para żyła w separacji. Zabita to prawdopodobnie także imigrantka – mieszkała w Niemczech od 20 lat.​

Problem jest zupełnie inny, mianowicie bierność Niemców. Czemu się na niego nie rzucili i go nie zlinczowali? No tak, ale Niemcy jak coś robią, to tylko na rozkaz. Nie chodzi o to, czy ta baba była jego żoną, czy nie i jakie ich łączyły relacje. Normalny człowiek, jak widzi takie coś to zakłada, że to zwykła bandytka i automatycznie reaguje, nie wdając się w uprzedni łańcuch przyczynowo-skutkowy. Dlatego uważam że Niemcy jako naród, powoli się kończą. Pozostanie po nich jedynie wspólnota językowa, która z czasem zaniknie rozpadając się na afro-arabo-niemieckie dialekty.

Ja dla odmiany zaryzykuje kolektywistyczny poglad, ze Niemcy zawsze byli zjebani, a przynajmniej Prusy. Wystarczy poczytac o Bismarcku i jego quasi niewolniczym systemie w ktorym w sumie nie bylo prawdziwych praw wlasnosci prywatnej, a do woja szlo sie na 20 lat. Poronione spoleczenstwo. Wiec kiedys przymusowo zamieniali wszystkich w Prusakow, a teraz przymusowo chca przerobic Niemcow na bezrefleksyjnych "anty islamofobow" i tchorzy. Jak bedzie trzeba to znowu rzad zmieni zdanie i nakaze ludziom robic mydlo z muzulmanow/Zydow/Polakow/Francuzow/Dunczykow (niepotrzebne skreslic). I 90% Niemcow poslucha. Chyba tylko w Japonii ludzie sa w podobnym stopniu wytersowani. Oba kraje maja dwie rzeczy wspolne: homogeniczne spoleczenstwo i sprawny aparat panstwowy. To pierwsze juz sie w Niemczech zmienilo, wiec pewno panstwo potrzebuje jakiejs rozjebki "innych" w celu pobudzenia ducha narodowego i poczucia jednosci. Cos na wzor Francuskich monarchow co lubili zapraszac Zydow, dawac im przywileje, a potem podjudzac tubylcow do robienia z przybyszow sieczki.

cojaturobie

Member
91
91
Ja dla odmiany zaryzykuje kolektywistyczny poglad, ze Niemcy zawsze byli zjebani, a przynajmniej Prusy. Wystarczy poczytac o Bismarcku i jego quasi niewolniczym systemie w ktorym w sumie nie bylo prawdziwych praw wlasnosci prywatnej, a do woja szlo sie na 20 lat. Poronione spoleczenstwo.

W carskiej Rosji było tak samo, a nawet gorzej. Takie były po prostu czasy. Nietrafiony argument. Ja bym po prostu powiedział, że Niemcy nie są mocno sfrustrowani, bo w przeciwieństwie do Polaków zarabiają bardzo dobrze. Obecna sytuacja im się nie podoba, ale nie będą ryzykować dojścia populistów do władzy, bo mają za dużo do stracenia. Szczególnie, że po 2 wojnie światowej (a więc Bismarck nie ma wpływu) są na tym punkcie uczuleni. Dla nich to była największa klęska od Napoleona. Tego samego nie można powiedzieć o Polakach czy Węgrach, bo przecież w porównaniu do Niemiec niewiele zarabiamy.

Norden

Well-Known Member
723
900
Ja dla odmiany zaryzykuje kolektywistyczny poglad, ze Niemcy zawsze byli zjebani, a przynajmniej Prusy. Wystarczy poczytac o Bismarcku i jego quasi niewolniczym systemie w ktorym w sumie nie bylo prawdziwych praw wlasnosci prywatnej, a do woja szlo sie na 20 lat. Poronione spoleczenstwo. Wiec kiedys przymusowo zamieniali wszystkich w Prusakow, a teraz przymusowo chca przerobic Niemcow na bezrefleksyjnych "anty islamofobow" i tchorzy. Jak bedzie trzeba to znowu rzad zmieni zdanie i nakaze ludziom robic mydlo z muzulmanow/Zydow/Polakow/Francuzow/Dunczykow (niepotrzebne skreslic). I 90% Niemcow poslucha. Chyba tylko w Japonii ludzie sa w podobnym stopniu wytersowani. Oba kraje maja dwie rzeczy wspolne: homogeniczne spoleczenstwo i sprawny aparat panstwowy. To pierwsze juz sie w Niemczech zmienilo, wiec pewno panstwo potrzebuje jakiejs rozjebki "innych" w celu pobudzenia ducha narodowego i poczucia jednosci. Cos na wzor Francuskich monarchow co lubili zapraszac Zydow, dawac im przywileje, a potem podjudzac tubylcow do robienia z przybyszow sieczki.
Dokładnie tak.
Narody germańskie to narody karne - dominują tam motywacje prawne, a nie etyczne czy ideologiczne. W Niemczech łatwo jest zaszczepić dowolną ideologię jeżeli wszystko będzie w ramach prawa. Także proces przejścia z jednego skrajnego bieguna ideologicznego czyli z kulturowego marksizmu w skrajny szowinizm/rasizm jest kwestią kilku lat (przy nasileniu niechęci do imigrantów ze względu na akcje jak przytaczane w tym wątku). Wystarczy, że władza da zielone światło. Są nawet do tego podstawy prawne - oficjalnie III Rzesza nie skapitulowała, skapitulowały tylko siły zbrojne.

Powrót do "starych tradycji" sprzyjałby wyrwaniu się z alianckiego poddaństwa po II WŚ.
http://abelikain.blogspot.com/2013/09/berlin-wasalem-usa-do-2099-r.html

"Emerytowany generał w sposób szczegółowy opisał tajny pakt z 1949 r., pomiędzy USA i Niemcami, którego był on jednym z sygnatariuszy, a który miał obowiązywać przez 90 lat. Komossa powiedział, że tajne porozumienie oznacza, że wszystkie partie polityczne w Niemczech, mają być kontrolowane przez specjalną komórkę w Waszyngtonie, że niemiecka armia – na żądanie – będzie brała udział we wszystkich misjach NATO i że wszystkie niemieckie rezerwy złota będą przechowywane w USA.

Tutaj chociażby potwierdzenie pogrubionego tekstu (tylko argumentacja przyczyny jest moim zdaniem błędna):
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Niemcy-pytaja-gdzie-jest-nasze-zloto-3041449.html

Finis

Anarcho-individual
439
1 925
Policja szariatu jest juz legalna w Niemczech...
W sumie nic nowego pod Słońcem. Niemcy to bardzo dziwny kraj i naród. Oni chyba są aż tak przesadnie karni, że zaakceptują wszystko, co im władza powie. W roku 1935 nikt nie oponował przeciwko Ustawom Norymberskim. Obecnie legalizują Policję Szariatu. Jestem ciekaw, kiedy nazwa tego państwa zostanie zmieniona na Niemiecką Republikę Islamską.

P.S.
Jak się tym salafitom nie podoba kultura zachodnia, to niech stąd wyjadą. Ale nie. Kultura jest be, dekadencka, aczkolwiek dobrze jest brać pieniądze z zachodniego socjalu.

tomky

Well-Known Member
790
2 038
LiveLeak-dot-com-9a8_1482188868-merkweih_1482188846.jpg.resized.jpg

edit:
comment_2pTIHkgnFcpyEM0FcGY7FMnwgf8rT5UY.jpg

Ostatnia edycja:

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Austriacy też dobrze zarabiają, a FPÖ prowadzi u nich w sondażach. Ja bym raczej powiedział że ta obsesyjna polit-poprawność Niemców, to rezultat wieloletniej, trwającej nieprzerwanie od 1968 r. tresury ideologicznej.
Dokładnie, ogromna część Nowej Lewicy, ich polityków i ideologów, to byli Niemcy. Dlatego wiodą oni prym w tej ideologii.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Gadowski o Niemczech. Zaczyna się o 9:15, wpierw o ciężarówce (tralala-wiemy), ale dalej jest ciekawie. Jest tam o wypowiedziach działaczy AfD, PEGIDA ....i Partii Zielonych.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Źródła bezpieczeństwa: podejrzany o zamach na jarmarku w Berlinie nie żyje
Zgodnie z informacją przekazaną przez źródła bezpieczeństwa mężczyzna zginął w strzelaninie w Mediolanie.
To wydarzenie jedynie uwiarygadnia teorie spiskowe.
Dzięki niemu kwestia ciężarówki będzie mogła być zamknięta po myśli służb.

Max J.

Well-Known Member
416
449
Nie wydaje wam się, że Gadowski trochę bredzi? Wyjeżdżał z Berlina i już "czuł zamach wiszący w powietrzu". Litości.
Nie wiem jak on, ale ja się cieszę, że AfD prawdopodobnie nie wygra. Mówią słuszne rzeczy, ale czy na pewno korzystne dla RP? Czy nie uważacie, że Polakom jest na rękę kiedy kraje zachodnie mają takie wewnętrzne problemy? Muszą rozpraszać siły, więc mają mniejszy wpływ na to co dzieje się u nas. Niestety u nas są idioci przy władzy, więc szansa nie jest wykorzystywana w pełni. Przecież teraz to jest dobry moment na radykalne reformy, a te PiSdy w głupocie swojej marnotrawią szanse.

tomky

Well-Known Member
790
2 038
Bardzo krótkowzroczny punkt widzenia. Pomyśl o dalszych możliwych konsekwencjach tego trendu: rozruchy, wojna domowa, powstanie kalifatów na terenach Europy Zachodniej. Wcale mi to nie na rękę.

Do góry Bottom