pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 193
Jeśli chodzi o rzeczonego założyciela, to można było się spodziewać, bo Moore od dawna narzekał na Greenpeace i czym się to stało.
Jeśli chodzi o rzeczonego założyciela, to można było się spodziewać, bo Moore od dawna narzekał na Greenpeace i czym się to stało.
No to Korwin pójdzie na pierwszy ogieńPowstała pierwsza kancelaria LGBT. Będą pozywać za określenie "pedał" i "zboczeniec"
Chcą dobrać się do skóry każdemu, kto publicznie, nawet w internetowym komentarzu, nazwie osobę homoseksualną "pedałem" czy "zboczeńcem". Od lutego działa kancelaria prawna wyspecjalizowana w sprawach walki o prawa społeczności LGBT.
https://wiadomosci.wp.pl/powstala-p...reslenie-pedal-i-zboczeniec-6360803498346625a
Czyli jak ktoś będzie nazywał pedałami czy zboczeńcami osoby niehomoseksualne to może się czuć bezpiecznie?Powstała pierwsza kancelaria LGBT. Będą pozywać za określenie "pedał" i "zboczeniec"
Chcą dobrać się do skóry każdemu, kto publicznie, nawet w internetowym komentarzu, nazwie osobę homoseksualną "pedałem" czy "zboczeńcem". Od lutego działa kancelaria prawna wyspecjalizowana w sprawach walki o prawa społeczności LGBT.
czemu to jest w neutralnych newsach?Chcą dobrać się do skóry każdemu, kto publicznie, nawet w internetowym komentarzu, nazwie osobę homoseksualną "pedałem" czy "zboczeńcem". Od lutego działa kancelaria prawna wyspecjalizowana w sprawach walki o prawa społeczności LGBT.
skąd to info, wolna-polska?Astana stolica Kazachstanu, zwana przez niektórych Sataną, zmieniła kilka dni temu nazwę na Nursułtan (lub też Nur-Sułtan bo jeszcze nie wiemy jak będziemy tę nazwę zapisywać) od imienia ustępującego prezydenta Nursułtana Äbyszułego Nazarbajewa.
pl.Wikipedia.org/wiki/Astana
pl.Wikipedia.org/wiki/Nursułtan_Nazarbajew
Nazarbajew był uznawany za dyktatora Kazachstanu. Ja uważam że jego rezygnacja z funkcji prezydenta będzie jego inną formą pełni autorytarnej władzy. Nursułtan Äbyszuły Nazarbajew jest sufim na najwyższym (siódmym?) stopniu wtajemniczenia oraz mistrzem masońskim 33 stopnia. O Astanie pisano wiele, że jest zbudowana na planie swastyki, że na jej zdjęciach z kosmosu widać pentagram, że to i tamto. Jednak faktem jest, że miasto to stało się światowym centrum sufizmu, masonerii, iluminatów i tajnych zakonów okultystycznych.
Nie. Z jakiegoś anglojęzycznego portalu/bloga, już nie pamiętam. Ale informacja jest jak najbardziej prawdziwa, bo Wikipedia to też potwierdziła.skąd to info, wolna-polska?
A gdzie ma być??? może w śmiesznych bo mnie to już śmieszy/czemu to jest w neutralnych newsach
To fajna kancelaria, która nie umie into prawo:Chcą dobrać się do skóry każdemu, kto publicznie, nawet w internetowym komentarzu, nazwie osobę homoseksualną "pedałem" czy "zboczeńcem". Od lutego działa kancelaria prawna wyspecjalizowana w sprawach walki o prawa społeczności LGBT.