Muza

A

Antoni Wiech

Guest

Numer z płyty Limp Bizkit, chyba najmniej znanej, bo nagranej z największym wkurwiem, chaosem i pierdolnięciem, a to przeważnie dla większości jest asłuchalne. Być może najlepsza płyta LP i pokazująca, ze nu metal na początku nie był spedalony.

tolep

five miles out
8 576
15 476
Byłem nieźle zaskoczony, kiedy publiczne radio misyjne #3, odtworzyło TO nagranie kilkanaście godzin temu, w TEJ znakomitej wersji.

Nie wiedziałem, ze takowa istnieje. Faktycznie, ciekawa. Od razu przyszedł mi na myśl soundtrack "Głębokiego gardła" I to nie stękanie Donny, a piszczałki wzbudziły to skojarzenie.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Co prawda, nie widziałem dotąd filmu (już niebawem), ale posłuchałem OST-u. Powiem jedno - wyśmienita robota!
Spółka Reznor-Ross postawiła poprzeczkę wysoko. Uwielbiam muzykę do filmów zdolną z powodzeniem funkcjonować poza nimi. Tak jest w tym przypadku. Klimat wciąga natychmiast, a słuchając, miałem nieustające wyobrażenie ciszy przed burzą. Ta muzyka wsącza podskórny niepokój kroplami, a chwilami jedynie zsyła już bardziej bezpośrednio dawki grozy.

R

Ronbill

Guest
Sam Kinison..Noo zajebisty kawałek ale czy my tak głupiejemy na widok rozebranych kobitek?:D?
Ja się chyba starzeję...

R

Ronbill

Guest
Polscy Beatlesi obchodzą 50. urodziny
"
Dzisiaj swoje 50. urodziny obchodzi zespół Czerwone Gitary. Grupa odegrała dużą rolę w historii polskiej muzyki i udało jej się odnieść wiele spektakularnych sukcesów"

tolep

five miles out
8 576
15 476
Jakiś żul nagrał własnie piosenkę z Kanye Westem.

xavptg.jpg

Fani pytają, kto to taki.
29gli7l.jpg

Nie bardzo kojarzą nazwisko.

2ngesux.jpg

(Tak sobie piszę ten wpis na forum i własnie przypomniałem sobie, że przecież miałem wrócić do blogowania. No to reszta tutaj http://notatki.tolep.info/?p=316 )

Do góry Bottom