Muza

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Jean Michel Jarre
To geniusz! Absolutny mistrz.!

Nie znałam tego muzyka do chwili kiedy mój mąż zabrał mnie na jego koncert/
Uwielbiam jego muzykę .Wydaje mi się być tak spokojna jak on sam!
Byłam w sumie na dwóch jego koncertach. Było wspaniale.Świetny muzyk i showman przy okazji .Jego koncerty zawsze są atrakcją wizualną

Brawo, brawo, J.M Jarre !
brawissimo:)

Lubię niektóre rzeczy Jarre'a (głównie "Oxygene" i "Equinoxe"), ale Ty wybrałaś te najbardziej przeze mnie znienawidzone. :)

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972
Lubię niektóre rzeczy Jarre'a (głównie "Oxygene" i "Equinoxe"), ale Ty wybrałaś te najbardziej przeze mnie znienawidzone. :)

Oj tam
Nie przesadzasz? Można jakiejś muzyki nie lubić... ale aż tak...?
Ja nie przepadam na przykład za hip-hopem, chociaż jest kilka kawałków, które lubię ,o taki Kaliber 44;)
Ja nie nienawidzę. Jeśli już to omijam z daleka

A tak poza tym to mamy XXI wiek ale ja często powracam do klimatu lat ’50,moda ery rock’n’rolla kiedy to milionom kobiet biło szybciej serce na widok Elvisa Presleya;)

słyszałam ostatnio ,że jednak Król żyje!:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Oj tam
Nie przesadzasz? Można jakiejś muzyki nie lubić... ale aż tak...?
Ja nie przepadam na przykład za hip-hopem, chociaż jest kilka kawałków, które lubię ,o taki Kaliber 44;)
Ja nie nienawidzę. Jeśli już to omijam z daleka
No tak piszę tylko - "znienawidzone". Wiadomo, że chodzi mi o niechęć, a nie o realną nienawiść.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Dwie godziny temu Kosiak (przedsiębiorca lewak WTF?) odpalił internetowe radio muzyczne (na żywo!!). Wbijam, bo jest tu kilka osób być może zainteresowanych, no i jakaś wdzięczność się należy: świadek na naszym ślubie, no i poznałem Żonę, bądź co bądź, dzięki jego audycji.

www.facebook.com/rockserwisfm

http://radio.rockserwis.fm/live.m3u

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom