Muza

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Szalejąca Kasia ryje system! Wersja krótkiego przecież nagrania z "Kick Inside", w sali Hammersmith zyskała ... nowy wymiar he he ;)
Może nawet to wklejałem gdzieś tutaj...

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
coś innego z wenezueli, bo jedyne co z tego kraju na tym forum to chaves, brak srajtaśmy i przestępczość...

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Szalejąca Kasia ryje system! Wersja krótkiego przecież nagrania z "Kick Inside", w sali Hammersmith zyskała ... nowy wymiar he he ;)
Może nawet to wklejałem gdzieś tutaj...

Ciekawostka i zagadka (ale bez netu, proszę!) - wiecie, kto ją "odkrył" i dzięki komu nagrała "Kick Inside"? Podpowiedź - jest to pewien znany gitarzysta, który zresztą udzielił się na płycie również jako instrumentalista.

Xynoslav

Paleoagentarianin, Transferysta
229
408
Obstawiam Gilmoura, czysty strzał, wiem, że on wspierał młodych artystów i między innymi chyba dzięki niemu ta łysa Sinead O'Connor (nie mogłem sobie nazwiska przypomnieć) wystartowała, albo mylę ją z kimś innym.

D

Deleted member 4683

Guest
Zapowiedź nowej płyty Fenecha ( brzmi dobrze )

co tam - wkleje jeszcze wałek z estarej płytki :)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ciekawostka i zagadka (ale bez netu, proszę!) - wiecie, kto ją "odkrył" i dzięki komu nagrała "Kick Inside"? Podpowiedź - jest to pewien znany gitarzysta, który zresztą udzielił się na płycie również jako instrumentalista.
To bez netu wiem (z audycji Beksińskiego). David Gilmour ofkors :) @Xynoslav, jeśli faktycznie strzelałeś, to szacun!

Do góry Bottom