Muza

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
macie też tak że kiedyś tam nagraliście jakieś kawałki z radia i potem zastanawialiście sie co to jest kto to śpiewa bo jest zajebiste [/MEDIA]

Pierwszy jaki mi się od razu narzuca, to:

Jako pajdel zakochałem się w tym po uszy. Nauczyłem się obsługiwać szpulaka i magiczne oko, więc z radia nagrywałem wszystko co mi się podobało. "Frankenstaina" zarejestrowałem od końca wstawki na perkusji i nie wiedziałem kto jest autorem. Zapytałem ojca - też nie wiedział, bo słuchając R.Stones i im podobnych, nie otarł się o takie cuś. Idealny kawałek na dżingla przed audycją.

Drugi to temat otwierający psiarski program z lat 80-tych - "997". O nowych wersjach nie gadam. Lata niewiedzy na temat wykonawcy. Myślałem przez długi czas, że może The Nice.

Trzeci to mistrzostwo świata w zajebistości. Wreszcie wiem co i kto :)

D

Deleted member 4683

Guest
To pierwszy winyl jaki sobie w życiu sam osobiście kupiłem, nawet nie wiedziałem co to jest miałem pewnie 12lat, dostałem gramofon, poszedłem do księgarni i urzekła mnie okładka, bardzo bylem zadowolony z zakupu.

He he - na tej samej zasadzie co ty Kennedysów ja kupiłem wtedy składankę "psycho attack over Europe" chociaż pojęcia nie miałem co to, ale okładka była super. Płytka poległa po tym jak nakirany koleś oblał ją rozpuszczalnikiem nitro :) ale okazała się świetna

Psycho-Attack-Over-Europe-cover.jpg

p.o.x. z tej płyty

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
ten klip zawsze mi sie zajebiście podobał, zajebista muza i zajebista dupa mimo że nie ruda, ale jak wczoraj sie przyznałem blondyny są też ok, poza tym jarają mnie kobiety obsługujący ciężki sprzęt hehe

coś z totalnie innej beczki, ale mi sie podoba...

:)

Tak serio, to mi też się nawet podoba, hehe.

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
Jak powszechnie wiadomo, musimy przywrócić zasadę Volenti non fit iniuria. Oznacza to na przykład, że jeśli jakiś oficjel państwowy inicjuje agresje z ramienia pełnionej funkcji państwowej, to nie należy mu tego zabraniać! Jeśli jakiś oficjel robi to, mimo groźby spalenia żywcem, to trudno - chcącemu nie dzieje się krzywda.

A

Antoni Wiech

Guest
Either let me fly, or give me death
Let my soul rest, take my breath
If I don't fly I'ma die anyway, I'ma live on
but I'll be gone any day

Do góry Bottom