Muza

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Jedna z najwspanialszych, najpiękniejszych piosenek, jakie słyszałem. Bolesna coda wspaniałego muzyka, wielkiego artysty. Ściska w oczach, nie powiem.
7 miesięcy po wydaniu tej piosenki Cash umarł... W zasadzie artysta chyba nie mógł lepiej zakończyć swojejgo życia niż takim podsumowaniem...

Ps. A może jakiś lajk za przypomnienie ;)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
O kurfa, faktycznie! To chyba z powodu mojej nienawiści do Karolaka. Dałem się ponieść tłumowi jak baby w Lidlu. Cofam swojego lajka i daję Tobie. Ładnie podziękuj, albo nie, bo ratio spadnie ;)

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
No, a ja się odpowiedzialnie wyalienowałem z rozentuzjazmowanego tłumu lajkowiczów kawału o Karolaku. W chwili, gdy po zawistnej interwencji mikiolego, popatrzyłem na rzecz z dystansu, jakoś tak stwierdziłem, że nie musiałem wbijać tam tego laja tylko z powodu organicznej nienawiści do aktorzyny ;)

D

Deleted member 4683

Guest
W chwili, gdy po zawistnej interwencji mikiolego, popatrzyłem na rzecz z dystansu, jakoś tak stwierdziłem, że nie musiałem wbijać tam tego laja tylko z powodu organicznej nienawiści do aktorzyny ;)

Mimo wszystko - organiczna nienawiść wymaga czynów. Skoro nie mogę ( nie ruszając się z piwnicy ) sprzedać karolakowi solidnego kopa w dupę to przynajmniej zalajkuję chujowy dowcip o nim. Jak wojna to wojna :)

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972

O oo,dziękuję
dyg_2014-06-23.gif

za Nicka i Davida T i Douglasa P :)
All the Pretty Little Horses
znam z albumu "Selvaggina, Go Back into the Woods" mojej ulubionej grupy Coil:)
Niestety grupa zakończyła działalność. No ale Nick również jest w mojej pierwszej dziesiątce charyzmatycznych wokalistów wszech czasów. Najbardziej lubię go w balladach. Posłuchajmy Cave'a w piosence o małej dziewczynce.
To historia Loretty, takie było jej imię....

może jeszcze ..
wyznanie skazańca

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom