Muza

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
Hunter polski zespół wykonujący muzykę z pogranicza thrash i heavy metalu.

HUNTER - Trumian Show

http://www.tekstowo.pl/piosenka,hunter,trumian_show.html

Gdy obie Armie staną już naprzeciw siebie
W ostatniej walce na życie i śmierć
O pierwsze miejsce u stóp Tronu
W samym Niebie
Muszą utopić tę drugą we krwi
Ostatnie słowa rozkołyszą wielki tłum
Czas burzyć mur…

Królowie Świata!
Przecież wciąż pragniecie Nieba!
Wtykając głowę drugiego na żerdź
Gdy nam rzucicie przy okazji kawał chleba
Pozabijamy się dla was na śmierć!
Ostatnie słowa rozkołyszą wielki tłum
Wy — Przyszłe Wdowy
Nie strońcie od łez!
Zaraz Sieroty Świata
Stworzą Wielki Chór
Czas zburzyć mur
I zacząć show
Trumian Show… x4

Ostatnia edycja:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
:) Kiedyś szukałem tej rozpiski...

cf272273d8d9.jpg

Przy okazji - obczaiłem rocznicowego, wilsonowego remastera "Mintrel in the Gallery" - tu znów dał radę. Polecam, brzmi tak ładnie, jakby go wcale nie nagrywano w ciężarówce w ucieczce przed brytyjskimi podatkami lat '70. :)

maxresdefault.jpg

Ostatnia edycja:

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
BTW, to moja ulubiona okładka Jethro.

Naprawdę sympatyczna wersja z piękną trąbką. Jest też Satriani. Cóż, Satriani bez problemu potrafi wejść w klimat, w przeciwieństwie do większości nie znających umiaru samopowtarzalnych dział do rażenia nutami. Jednak mądry to gitarzysta.

T

tesslaa

Guest
**Oni są kompletnie anty-Chrystusowi. Naturalnie ja też jestemanty-Chrystusowy. Ale oni są tak bardzo anty-Chrystusowi, że aż mnie zdumiewają, a to nie jest łatwe.' Derek Taylor, agent prasowy zespołu 'The Beatles', o poglądach 'czwórki z Liverpoolu**

***Alisteirem Clowleyem, diabelskim 'guru', zachwycali się m.in. JohnLennon (ozdobił jego podobizną okładkę płyty 'Sgt. Pepper’s LonelyHeart Club Band'), Ozzy Osbourne (dedykował mu piosenkę 'Mr Crowley'),
Jimmy Page (zakupił szkocką posiadłość Crowleya w Boleskine), David Bowie. Piotr Płecha, były gitarzysta Budki Suflera, pisze: 'Dziękuję Bogu za tych odważnych: Tymoteusza, Armię, Houk, New Life Music, Oweyo, Deus Meus i innych, którzy odpowiedzieli Panu. (...) Muzyk to ten, który przede wszystkim umie słuchać. Jeśli potrafi usłyszeć najlepszego kompozytora i aranżera – Ducha Świętego –będzie jakby Jego ustami i Jego rękami. Muzyk gra, a Bóg objawia w sercu słuchacza swoje tajemnice, przemawiając wprost do serca**

To jest bardzo ciekawy artykuł **,Andrzej SolakSłudzy Ciemności [część 5] ***

Anton La Vey, który wprowadzał w latach sześćdziesiątych kult Szatana w Stanach Zjednoczonycch, w "Biblii Szatana" zawarł wskazówki, jak mają się zachowywać sataniści. Obok podania przepisów, które można nazwać antydekalogiem, zwraca on uwagę na trzy zasadnicze metody propagowania
satanizmu:

1\. słowo jako nośnik informacji;

2\. pobłażliwość, polegająca na świadomym niwelowaniu granicy
pomiędzy dobrem a złem, prawdą i fałszem;

3\. muzyka - jako nośnik emocji, a nawet odurzenia

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
Szybka jazda drogimi samochodami z niezapiętymi pasami, dupy, narkotyki, wszystko ociekające bogactwem, porywanie dziewczyn na żonę, wczesny wiek inicjacji seksualnej, nie puszczanie dzieciorów do państwowych szkół, brak własnego państwa, ludzie ich nienawidzą. Cyganie to muszą być chyba nieuświadomione akapy. Może pora wydzielić teoretyczny nurt tzn. anarchokapitalizm cygański?
na bogato.jpg

U

ultimate

Guest
Ken Hensley. Klawiszowiec z Uriah Heep. Grał na ich najważniejszych płytach. Zakładał ten zespół, kształtował ich styl z którego potem korzystali muzycy grup heavy i power metalowych. To był dobry hard-rock. Odszedł od nich wiele lat temu i pracuje na własny rachunek.

Rok 2011. Norwegia.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Lubię The Eagles, ale to nagranie, bodaj z albumu "Jeden z tych dni" (75), po prostu miażdży. To coś znacznie więcej niż regularny repertuar Orłów! Prerię widzę! Widzę prerię!

Do góry Bottom