Muza

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972
I tak tylko Jessod posłucha :( :)]
new_clap.gif

Z przyjemnością:)
Dodam bardzo przejmujący utwór, Porcelain. Usłyszymy w nim znajomy głos Stephanie,znanej nam z Cocteau Twins i z Massive Attack.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
O ja pierdzielę, Chris Squire nie żyje ...

Wielka szkoda. :( Uwielbiałem jego koncertowe wykonania, zwłaszcza takich klasyków jak Starship Trooper. No ale co zrobić? Ja się dowiedziałem, że w marcu szeregi muzycznych truposzy zasilił John Renbourn. A jeszcze miesiąc wcześniej zamieszczałem przecież kawałki z jego udziałem w Pentangle.

Też świetnie szarpał, zwłaszcza na drutach akustyków. Właśnie przebijam się przez jego mniej znaną dyskografię, również tę mniej folkową a bardziej niuejdżową.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Chris to jeden z pięciu moich ulubionych basistów, często wracam do "Fish Out Of Water", do Yesów dziś już niekoniecznie. Heh ... RIP Mistrzu.

edit: Dopiero tak naprawdę teraz dotarło, trochę się rozkleiłem. Nigdy nie wiadomo, jak silna jest więź słuchacza z superbohaterami czasu dorastania. Ponad 25 lat słuchania tego charakterystycznego, potężnego basu, zostawiło gdzieś głęboko niezatarty ślad. Wspaniały to był muzyk!!

366009035_579e407590_b.jpg

Ostatnia edycja:
U

ultimate

Guest
Bardzo smutna wiadomość. Genialny basista. Close To The Edge usłyszałem i juz słuchałem YES. Pozostawił po sobie wiele dorobku muzycznego.

U

ultimate

Guest
Jedną z największych gwiazd tegorocznego Sabatu Czarownic była Beata Kozidrak
l/galeria/5879893834601089/beata-kozidrak-zaliczyla-wpadke-na-scenie.html

Nigdy tej kobity nie lubiłem i nie lubię. Nie da się jej ani słuchać, ani tym bardziej oglądać.
Jedno gorsze od drugiego.

_1119417725-80339629_beata-kozidrak.jpg

Co sprawia,że ludzie nie trzymają klasy?

D

Deleted member 4683

Guest
Jedną z największych gwiazd tegorocznego Sabatu Czarownic była Beata Kozidrak
l/galeria/5879893834601089/beata-kozidrak-zaliczyla-wpadke-na-scenie.html

Nigdy tej kobity nie lubiłem i nie lubię. Nie da się jej ani słuchać, ani tym bardziej oglądać.
Jedno gorsze od drugiego.

_1119417725-80339629_beata-kozidrak.jpg

Co sprawia,że ludzie nie trzymają klasy?

Myślałem, że się zesrała albo macica jej wypadła. To by była wpadka na scenie. Pokazanie gaci w tym biznesie to już żaden przypał

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972
Nie chodzi o to,że gacie pokazała.Zauważ ile ona ma lat. 55.Obwisłe ciało. Upasiona.Gęba na reklamę budyniu! Estetyki w tym nie było. Zwykłe prostactwo.

Przepraszam bardzo - co Pana zdenerwowało ?A może chce się też panu rzygać na niektóre części ciała kobiety? A może kobieta jest też dla Pana "gównem", "kur"**ą i czym tam jeszcze ? Mam nadzieję, że Pan tak nie myśli. Niektórzy tak właśnie wypowiadają się o Kobietach.Gdybym nie zajrzała do internetu nigdy bym o tym nie wiedziała, ponieważ w realnym życiu jestem wśród Prawdziwych Mężczyzn, którzy szanują Kobiety i Kochają:)

Czy Pan będzie zawsze młody, szczupły, piękny do końca dni swoich? Po pierwsze pani Beata nie pokazała bielizny. To jest część kostiumu scenicznego, drogi panie:) może nie do końca dobrze dopracowany ale Ona czuje się w tym dobrze.No ale fotoreporterzy tylko czekają na sytuacje, kiedy artystka za wysoko nóżkę podniesie, a to wysunie się ze staniczka cycuszek itp.wpadki, bo to się dobrze sprzedaje, nieprawdaż ?
Pani Beata na swój sukces ciężko pracowała wiele lat, ma swoich wiernych odbiorców i to jest najważniejsze.Nie piszę tego jako fanka,bo nią nie jestem, ale podziwiam Ją i życzę dalszych sukcesów, z pewnością będą;)
I wiem, że pani Beata nie przejmuje się negatywnymi, obraźliwymi opiniami na Jej temat, w komentarzach ludzi, którzy w internecie czują się bezkarni.

Pozostając w temacie wątku...
Portishead

Do góry Bottom