Minister Sienkiewicz: "Państwo istnieje tylko teoretycznie". Afera taśmowa

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
11391497_669782243152400_6674674475680796451_n.jpg

11247969_669781629819128_6537523247611919279_n.jpg

11427708_669776893152935_2545857207114681160_n.jpg

............

comment_mEXkOQVh6mo7PR6nbipBEjRd6CEvlXDk.jpg

........

comment_0PYWlHR8WVSL1g11DaJfjeBOB1vhT6dT.jpg

Co ciekawsze kąski.

Ostatnia edycja:

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Najśmieszniejsze, że te wszystkie info już słyszałem jako przecieki i nie pogrążyły one PO... co prawda teraz źródłem jest prokuratura, więc może lemingom odejdzie argument, że to pomówienia nienawistników...

Ciekawe które stronnictwo chce dorżnąć Platformersów i po co... Ja powiązałbym coraz większe zaciskanie sznura wokół szyi rządu, z ucieczką Donalda... Albo stronnictwo pruskie, wiedząc co przygotowuje inna wataha ratowało go by w razie tonięcia nie zaczął sypać... Albo to oni sami zacierając ślady, wiedząc, że jest ukrywana chujnia o stanie Polandu i warto na pchnąć na mine PiS-uarów...

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Żadne służby tylko falenciaki i tym podobni, którzy mają na pieńku z obecnym rządem. Jak teraz czytam jakich metod używali ci debile do przesyłania tych nagrań... Nie mam złudzeń. Żadnej razwiedki w tym nie ma, chyba że są to totalnie nie zorganizowani debile.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Ciekawe które stronnictwo chce dorżnąć Platformersów i po co...
Jak dla mnie, to żadne konkretne. Dużo osób chce pogrążyć PO, żeby zająć ich miejsce. Trupy coraz częściej wypadają z szafy, więc pewnie niedługo nastąpi zmiana na stołkach - PO bis, czyli Nowoczesna PL już czeka na głosy lemingów.

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Jak dla mnie, to żadne konkretne. Dużo osób chce pogrążyć PO, żeby zająć ich miejsce. Trupy coraz częściej wypadają z szafy, więc pewnie niedługo nastąpi zmiana na stołkach - PO bis, czyli Nowoczesna PL już czeka na głosy lemingów.
A zaplanowane ucieczka Rudego? Przypadek?

T

Tralalala

Guest
Zaplanowana ucieczka przypadkiem nie może być. Może wyjebał bo lepszy stołek. Może dostał w nagrodę. A może trzeba było wyjebać zanim zatopią ten kurwidołek i przetransportują się do innego. Głównych twarzy i tak nie mogą brać.

tomky

Well-Known Member
790
2 039
Wywiad ze 100nogą o taśmach; nowy wątek z Renatą Mazur.
Pani Renata Mazur – rzecznik Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga nabyła działkę budowlana od znanego bandziora wołomińskiego. Nabyła ją za 30 tysięcy złotych, a sprzedała za kilka milionów. Pan Safanow to nikt inny, jak podejrzany w sprawach, w których pani prokurator sama oskarżała

http://www.superstacja.tv/Wiadomosc...Powiazana_Z_Mafia,1451723/Polecane/index.html

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
O Stonodze:
Jakiś czas spędził już w areszcie. Jego nazwisko pojawia się w tzw. aferze gruntowej. Podejrzewano go o udział w mafii paliwowej, wyłudzenia, kradzież drogocennego starodruku i zastawienie go w banku. Jednym z cięższych zarzutów, jaki ciążył na nim wówczas, był gwałt na nieletnim. Dotarłem do aktu oskarżenia w tej sprawie, który sporządził prokurator. Dokument szczegółowo opisywał spotkanie Stonogi z nieletnim chłopcem w jednym opolskich hoteli w centrum miasta. Akt oskarżenia wspomagała także opinia biegłego, która stwierdzała skłonności pedofilskie Zbigniewa Stonogi. Pamiętam, że wszystko to, co udało mi się zgromadzić na temat Stonogi było zatrważające. Nie przesądzając o jego winie zadawałem sobie pytanie - jak to możliwe, że człowiek z takim bagażem wątpliwości swobodnie porusza się po sejmowych korytarzach i ma dostęp do ucha ważnych posłów partii koalicyjnej.
Wincyj:
http://przemekwojciechowski.blogspot.co.uk/2015/06/zbigniew-stonoga-kim-jest-i-co-wasnie.html?m=1

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
D

Deleted member 427

Guest
Policja wjechała mu na chatę. Do rana będzie maglowany. Właśnie przeszukują mu rzeczy.

T

Tralalala

Guest
Czemu nie wrzucił tego na raz?
-Chce podkręcić atmosferę aby im mocniej zaszkodzić
-Nic nie ma blefuje
-?

Co jeżeli w ten sposób tworzą bohatera dla lemingów? Człowiek który postawił się układowi, prześladowany etc.
Ciekawi mnie co z tego wyjdzie, ktoś ma jakieś teorie?

niohnioh

Kucolibertarianin
77
168
Stonoga nie jest żadnym agentem. On po prostu najpierw działa, później myśli. Myślę że facet po prostu mści się na nich i tyle. Jednak mógł to wszystko naraz wrzucić i to opublikować dopiero.

Do góry Bottom