Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 467
Tu są do ściągnięcia w pdf -> https://kefir2010.wordpress.com/2015/06/09/akta-afery-podsluchowej-do-sciagniecia-tutaj/
Jak dla mnie, to żadne konkretne. Dużo osób chce pogrążyć PO, żeby zająć ich miejsce. Trupy coraz częściej wypadają z szafy, więc pewnie niedługo nastąpi zmiana na stołkach - PO bis, czyli Nowoczesna PL już czeka na głosy lemingów.Ciekawe które stronnictwo chce dorżnąć Platformersów i po co...
A zaplanowane ucieczka Rudego? Przypadek?Jak dla mnie, to żadne konkretne. Dużo osób chce pogrążyć PO, żeby zająć ich miejsce. Trupy coraz częściej wypadają z szafy, więc pewnie niedługo nastąpi zmiana na stołkach - PO bis, czyli Nowoczesna PL już czeka na głosy lemingów.
Wincyj:Jakiś czas spędził już w areszcie. Jego nazwisko pojawia się w tzw. aferze gruntowej. Podejrzewano go o udział w mafii paliwowej, wyłudzenia, kradzież drogocennego starodruku i zastawienie go w banku. Jednym z cięższych zarzutów, jaki ciążył na nim wówczas, był gwałt na nieletnim. Dotarłem do aktu oskarżenia w tej sprawie, który sporządził prokurator. Dokument szczegółowo opisywał spotkanie Stonogi z nieletnim chłopcem w jednym opolskich hoteli w centrum miasta. Akt oskarżenia wspomagała także opinia biegłego, która stwierdzała skłonności pedofilskie Zbigniewa Stonogi. Pamiętam, że wszystko to, co udało mi się zgromadzić na temat Stonogi było zatrważające. Nie przesądzając o jego winie zadawałem sobie pytanie - jak to możliwe, że człowiek z takim bagażem wątpliwości swobodnie porusza się po sejmowych korytarzach i ma dostęp do ucha ważnych posłów partii koalicyjnej.
Stonoga był we wszystkich przytoczonych sprawach uniewinniony. Jeden z układów chciał go zniszczyć, a obecnie Stonoga się mści – czasem lepiej, czasem gorzej. Przywoływanie fałszywych oskarżeń wobec niego, w sprawach w których ma prawomocne uniewinnienia, to absurd.
Na razie na fb jest 21 tomów, na konfie mówił o 28 plus dodatkowych materiałach. Swoją drogą, to już dobę wrzuca jako zdjęcia na fb zamiast powrzucać na jakieś serwery i tylko linki opublikować.Zdążył opublikować wszystko?
na konfie mówił o 28 plus dodatkowych materiałach
Jest gdzieś link do tej konferencji?