- Admin
- 6 985
- 15 153
Jest najwszechstronniej unniewinnionym człowiekiem, nawet przed Kiszczakiem. Jak to się robi?
Trzeba dobrze znać i Jurka Urbana, i tego, i tamtego... Najlepiej zacząć od kłębka, a nie od nitek.Jak to się robi?
Niestety nie, sam po przejrzeniu zapisów z nagrań mam problem ze znalezieniem jakiegoś konkretu, który mógłby komuś zepsuć życie. Przecież to normalne gadki ludzi u władzy, brzmią dokładnie tak, jak je sobie wyobrażałem. Nikt tam nie złamał prawa, a nawet najciekawszy temat, czyli pozwolenie, aby NBP mógł skupować obligacje bezpośrednio od rządu to nie jest dla przeciętnego Kowalskiego nic strasznego - raz, że nie rozumie o co chodzi, dwa, że wystarczy mu powiedzieć, że w kilkunastu krajach świata to tak funkcjonuje od lat i jakoś apokalipsy tam nie było, więc luzik.w ogóle pojawiły się lub wypłyneły w tej aferze jakieś poważne zarzuty wobec kogokolwiek?
Niestety nie, sam po przejrzeniu zapisów z nagrań mam problem ze znalezieniem jakiegoś konkretu, który mógłby komuś zepsuć życie. Przecież to normalne gadki ludzi u władzy, brzmią dokładnie tak, jak je sobie wyobrażałem. Nikt tam nie złamał prawa, a nawet najciekawszy temat, czyli pozwolenie, aby NBP mógł skupować obligacje bezpośrednio od rządu to nie jest dla przeciętnego Kowalskiego nic strasznego - raz, że nie rozumie o co chodzi, dwa, że wystarczy mu powiedzieć, że w kilkunastu krajach świata to tak funkcjonuje od lat i jakoś apokalipsy tam nie było, więc luzik.
Jak rozumiem, on se tak to powie i nikt go przedtem nie odjebie? No to musi być faktycznie istotne info, jakiego świat polskich mediów nie widziałprosi przekazać dziennikarzom, że na konferencji o 16:00 pod Sejmem przy pomniku AK będzie miał miejsce news jakiego polskie dziennikarstwo dotąd nie widziało. .