D
Deleted member 6341
Guest
No dobrze. Odłóżmy na bok żarty. Pytanie jest całkiem poważne do Kobiet. I mam nadzieję, że kiedyś zjawią się i napiszą.Mam 16 lat
No dobrze. Odłóżmy na bok żarty. Pytanie jest całkiem poważne do Kobiet. I mam nadzieję, że kiedyś zjawią się i napiszą.Mam 16 lat
Nie widać żeby tu pisały,I mam nadzieję, że kiedyś zjawią się i napiszą.
Specjalnie dla Ciebie :@wah opowiedz coś o sobie, czy jesteś sztuczną inteligencją?
Dobry pomysł na biznes. Na pewno wybiorę coś dla siebie.
To trzeba mieć czas,żeby dzień w dzień siedzieć na diskordach albo forach. To tylko ludzie bezrobotni mają czas, albo emeryci i ktoś na rencie. Ludzie co uczą się i pracują czasu nie mają za wiele.Nic nie gnuśnieje. Na diskordzie dzień w dzień prowadzone są ożywione dyskusje i to zarówno na kanałach tekstowych jak i na kanałach głosowych
A kto tak powiedział? Są na Discordzie zarówno osoby uczące się jak i pracujące i znajdują czas, żeby pogawędzić sobie przy libertariańskim kominku. Kwestia umiejętności odpowiedniego zagospodarowania swojego czasuTo trzeba mieć czas,żeby dzień w dzień siedzieć na diskordach albo forach. To tylko ludzie bezrobotni mają czas, albo emeryci i ktoś na rencie. Ludzie co uczą się i pracują czasu nie mają za wiele.
Ale nie dzień w dzień po kilka godzin albo calą dobę, o takich piszę.A kto tak powiedział? Są na Discordzie zarówno osoby uczące się jak i pracujące i znajdują czas, żeby pogawędzić sobie przy libertariańskim kominku. Kwestia umiejętności odpowiedniego zagospodarowania swojego czasu
Dzień w dzień to dłuższe rozmowy głównie pod wieczór jak ludzie po robocie, czasem się zdarzy, że jest przerwa w pracy i ludzie wbiją na discorda dłużej pogadać. Całą dobę aby ktoś tam siedział to chyba nawet nie ma takiej osoby.Ale nie dzień w dzień po kilka godzin albo calą dobę, o takich piszę.
Tytuł utworu Kelthuza. Taki środowiskowy mem.o co chodzi z "dniem sznura"?
Nie interesują mnie twoje fantazje.@cyklista , twój cykl się zaczyna od @snajpera czy @sabata czy jeszcze wcześnie, bo już wszystkich twoich wcieleń nie pamiętam?
Aa, to o zdobywanie punktów chodzi.Nie interesują mnie twoje fantazje.
Uwaga /Antoni Wiech/ była słuszna. Post usunąłem. Baw się dalej, zdobywaj punkty - beze mnie.
Zdobywanie punktów dla ciebie /czytaj ze zrozumieniem/ Nie koncentruj się przesadnie na sobie i nie doszukuj się tego czego nie ma.Aa, to o zdobywanie punktów chodzi.
Jaka jest definicja "paróweczkowego kapitalizmu"? Nie mogę niczego znaleźć na necie
Albo po prostu nie istnieją bariery biurokratyczne do otworzenia dowolnego biznesu.
Paróweczki są starsze niż śmierć Mao i nastanei Deng Xiao Pinga.Ale to na pewno nie w Chinach