C
Cngelx
Guest
Bo już miało kiedyś, bądź będzie miało w przyszłości.Jakieś 80% ludzi tak żyje i nie ma.
Bo już miało kiedyś, bądź będzie miało w przyszłości.Jakieś 80% ludzi tak żyje i nie ma.
ile razy to sie czyto że nagle komornik zajmuje środki bo coś tam
O wiele mniej razy niż o morderstwach w stylu mamy Madzi czy o strzelaninach gdzieś tam. Co nie znaczy, że ludnośc powszechnie jest tym zagrożona.
No to oczywisteZa to największym sprytem wykazują się ludzie mieszkający w aucie i grzejący wodę grzałką xD
Normalny człowiek na moim miejscu miałby totalnie przejebane... Ja całe szczęście pobrałem swego czasu (zanim to się wszystko stało) nauki od "najmłodszego polskiego milionera" i nic mi nie jest.pLT Słuchaj, to tak teoretycznie piszesz przed kompem? czy miałeś jakieś poważne sprawy z sądami, urzędami, bankami, komornikami czy w naszym wspaniałym grajdołku? Masz jakąś praktykę w tym względzie?
Ukradli mi kiedyś portfel wraz z dokumentami -karty płatnicze, dowód osobisty, prawo jazdy, pieniądze.Ukradną Twój dowód i dostaną jakąś małą pożyczkę, kto będzie musiał ją spłacać?
nie mam tv ani radia, nie wiedziałem że takie morderstwa minimum raz na miesiąc sie dzieją...O wiele mniej razy niż o morderstwach w stylu mamy Madzi czy o strzelaninach gdzieś tam. Co nie znaczy, że ludnośc powszechnie jest tym zagrożona.
Są odpowiednie płyny do płukania tkanin, które zapobiegają elektryzowaniu, np. płyn K.2. Jak tym iskierkom zapobiec? Jakoś się uziemić, czymś posmarować??? Od razu mówię, że z kocyka ani z dokanałówek nie mam zamiaru rezygnować.
Są odpowiednie płyny do płukania tkanin, które zapobiegają elektryzowaniu, np. płyn K.
Należy po praniu kocyk w nim wypłukać
Jest też spray do bezpośredniego spryskiwania.
Trzymaj rękę na kaloryferze Albo kup sobie opaskę antystatyczną.Jakoś się uziemić, czymś posmarować???
Trzymaj rękę na kaloryferze