Kompowiec2
Satatnistyczny libertarianin
- 459
- 168
Cenzurę też zrobisz dla własnej wygody? Jak tak to zainstaluj sobie biemianina ale wara od reszty...Dlatego jednak postuluje jednolity środek płatniczy, wpiszemy go w konstytucję jako oficjalny i po problemie. Najlepiej jak to mówił kolega wyżej, w formie pieniądza elektronicznego. Chodzi tu już o własną wygodę,
A czemu miałybby być? Przestępca musi pokryć czyjeś straty w formie odszkodowanai i np. mu odpracować.skąd prywatne więzienia będą mieć pieniądze?
Chyba już ustaliliśmy że brakuje już takich miejscówek..no dobra, ale jak mam ci uwierzyć, skoro piszesz z III RP, a nie z bezludnej wyspy? chyba mnie oszukujesz trochę, co
Choćby?Dla mnie dotąd była to sytuacja, kiedy na danym terytorium nie ma żadnej struktury, hierarchii, organizacji, każdy napierdala każdego i trudno zaobserwować istnienie jakichkolwiek norm (choćby komuszych).
Jedynie z tego co tu jest prawdziwe co napisałeś to brak hierarchii. Reszta bzdura.
Chyba brutalizm uderzył mi do głowy: przeczytałem "wypłaty będziesz robił podciętymi gardłami"gdy to ci nie bedzie odpowiadać to sam zostaniesz kapitalista i wypłaty będziesz robił pociętymi gazetami.
Chipa RFID też wsadź se w dupę by potem państwo pobierało Ci haracz narażając Cię na kilkutysięczne debety...Najlepiej jak to mówił kolega wyżej, w formie pieniądza elektronicznego. Chodzi tu już o własną wygodę
Aksjomaty to nie konstytucja. Organizację tworzą sami ludzie, nie musisz im w tym pomagać. A reszta zupełnie rozłożyła mnie na łopatki...Konstytucja zawierałaby np. aksjomaty i parę kwestii organizacyjnych, które stanowiłyby, że obowiązuje system wolnościowy. Do tego wzmianka, że językiem oficjalnym jest Polski, a oficjalnym środkiem płatniczym Złoty czy tam ten bitcoin.
środkiem płatniczym będzie ten, który będzie miał większą siłę przebicia. Czemu ktoś w ogóle zaczął dyskusję o "prymitywnych" kozach, skoro środek płatniczy jest właśnie niemalże dekoracją? Jak założysz walutę i będziesz jedynym jej użytkownikiem to nie ma tak dobrze, zdychasz z głodu i chuj. Teraz największą siłę przebicia ma państwo, które może z dnia na dzień dodrukować gotówkę.
No i chyba miałem rację, niegroźny lewak. Gazda by się cieszył że dzięki nim by się rozjebała IIIrp...estem przeciwny narastającemu procesowi islamizacji europy, zapewnę jak większość Polaków. Nie odpowiada mi ich kultura, w szczególności traktowanie kobiet, wolałbym zatem narodową anarchię. To nie oznacza, że nie można wpuścić żadnego muslima, oczywiście.