T
Tralalala
Guest
1) Skąd pomysł, że jednostki przerastające Ciebie inteligencją nie wpadną na to, że można elektrownię zbombardować i nie będą chciały same produkować prądu? Przecież to jest jasne.Czemu nie jest? Jako Imperator Zamordzisław Pierwszy rozwalam wszytskie elektrownie w sąsiadującej ze mną AKAPii. Jak się nie ukożą, rozwale mosty, a potem szkoły i szpitale. Rozwalam, bo utrzymynie na chodzie 300 samolotów bojowych przekracza możliwości anarchizmu z definicji. To jest koszt i ogranizacja tworząca państwo. Szach mat.
2) Gratuluję pomysłu bombardowania masowo cywilów, ilu ich wymordujesz? Co z opinią publiczną? Co z twoimi ludźmi w twoim państwie? Co z twoim systemem finansowym?
AKAPowe drony zostaną zagłuszone przez urządzenia do walki WRE na które atakujące państwo wydało masę hajsu. A ponieważ były to drony z AKAP, to kupowano je wolnorynkowo bez oglądania się na protekcjonizm. Ja Imperator Zamordzisław Pierwszy przewidziałem to i podstawiłem milicjom AKAPii producenta. W ich dronach są moje backdoory.
Nie połapali się, bo wojna to dla nich coś jak głosowanie we wspólnocie mieszkaniowej, a ja do tego mam 300tys ludzi na etatach, planistów i służby specjalne. Połowa komendandów AKAPii to moi TW nawiasem mówiąc, bo pryncypialnie nie tworzyli kontrwywiadu i ja to bezwzględnie wykorzystałem.
Ha ha ha
A ponieważ były to drony z akapu to akapy budowali je sobie sami, bo sporo akapów to ludzie techniczni.
Ty zamordysta przewidujesz jedynie gdzie twoje gówno spadnie, etatyści to w większości jednostki o nikłej inteligencji.
Nikogo nie podstawiłeś bo nikt nie kupował tego od producenta tylko conajwyżej od znajomego.
Jacy komendanci w akapie? Skoro nie ma komendantów to nie ma TW.
Hacking jest formą wywiadu.
Sprawa wygląda tak, że drogą do anarchii jest międzyinnymi niszczenie systemów finansowych państw i przed tym się nie obronią.