- Moderator
- 3 591
- 1 504
Jak chcecie rozpalać ducha libertarianizmu w KNP to niezła wizja. Palcie ile wlezie.
Tu nawet nie chodzi o zapełnienie list wyborczych, ale o dyskretne pokazanie wyższości liberalizmu nad konserwatyzmem (oczywiście konserwatyzm również jest ważny, ale w KNP jest go za dużo), nawet nie trzeba składać deklaracji członkowskiej, można chyba dołączyć do jakiejś sekcji, które są chyba darmowe.W sumie to KNP będzie potrzebował setki ludzi do zapełnienia list wyborczych. PL mogłaby stworzyć własny desant
PL nie stworzy desantu, bo do tej pory go nie stworzyło, gdy była okazja. PL już pokazała w wyborach do Europarlamentu, że woli iść z cwel-demokratami i innymi pokemonami.W sumie to KNP będzie potrzebował setki ludzi do zapełnienia list wyborczych. PL mogłaby stworzyć własny desant
Moim zdaniem ważniejsze są inne rzeczy. Dobrze jest jak ludzie zobaczą politykę od kuchni, a dzięki kontaktom z posłami, MEP-ami i innymi lepiej poznają swego wroga, czyli państwo. Jak go lepiej poznają, to łatwiej go zniszczą.Tu nawet nie chodzi o zapełnienie list wyborczych,...
Po co? Lepiej tego nie robić. IMO - zero konwergencji....ale o dyskretne pokazanie wyższości liberalizmu nad konserwatyzmem...
PL nie stworzy desantu, bo do tej pory go nie stworzyło, gdy była okazja. PL już pokazała w wyborach do Europarlamentu, że woli iść z cwel-demokratami i innymi pokemonami.
Moim zdaniem ważniejsze są inne rzeczy. Dobrze jest jak ludzie zobaczą politykę od kuchni, a dzięki kontaktom z posłami, MEP-ami i innymi lepiej poznają swego wroga, czyli państwo. Jak go lepiej poznają, to łatwiej go zniszczą.
Poza tym skłotowanie w jakiejś większej partii, znacznie utrudnia służbom inwigilację środowiska. No bo część się zapisała, część nie, bo to sympatycy, nie wiadomo kto jest kim do końca, a szarym ogonem mało kto się interesuje.
Po co? Lepiej tego nie robić. IMO - zero konwergencji.
Znając logikę kolibrów to na pewno lekarza, ale matki pewnie też. Taką "sukę trzeba zajebać" przecież po chrześcijańsku za grzechy [emoji6]Pytanie, czyją śmiercią, zarodka, matki, lekarza, pana Władka?
Da się jakoś wyłączyć tego embeda?
Hejtuje podejście do abo to efekt interpretacji 3 axyo a nie kkChodziło mi bardziej o takie sprawy jak np. podejście do aborcji. Wielu kuców jest zwolennikami nawet zaostrzenia obecnego prawa, co jest wg. mnie nie do zaakceptowania. Kuce traktują tą kwestię jak jakąś świętość, gadają o ochronie życia poczętego itp. Takie wpływy katolickiej paplaniny są trudne do poskromienia.
@kawador
Każdy patrzy na to na swój sposób. Dla ciebie to ciułanie, dla mnie to spory sukces. Wolnościowcy z większości krajów mogą pomarzyć o tych kilku procentach w ogólnokrajowych wyborach.
Nie powiedziałem prawdy w poprzednim poście. Bardziej od prokościelności w Korwinie wkurza mnie to, że jest za rejestracją broni [emoji6]