ernestbugaj
kresiarz umysłów
- 851
- 3 044
Kurwa, tu już nawet nie chodzi o to, że wybory i protokół 1%. To już zwykłe buractwo.
No widzicie, zaprzestał procederu. Już nie zaraża. Czego chcieć więcej?Nie ma lepszego
Nad Krula Mikkego
Wolałem starę wersję o tym, by prokuratura i sąd się tym zajęła. Jak będzie miał w partii złodzieja kradnącego rzeczy osobom z partii to też powie, że zostawił go w partii, bo na rozmowie z nim stwierdził, że już nie będzie więcej kradł?No widzicie, zaprzestał procederu. Już nie zaraża. Czego chcieć więcej?
Wolałem starę wersję o tym, by prokuratura i sąd się tym zajęła. Jak będzie miał w partii złodzieja kradnącego rzeczy osobom z partii to też powie, że zostawił go w partii, bo na rozmowie z nim stwierdził, że już nie będzie więcej kradł?
Ale @tolep ma rację, widziałeś tam prokuraturę itd? Może nie wiedział, a one jak się puściły to rzucały oskarżenia. To co najwyżej świadczy o słabym prowadzeniu się działacza i działaczek, a nie o przestępstwie.Wolałem starę wersję o tym, by prokuratura i sąd się tym zajęła. Jak będzie miał w partii złodzieja kradnącego rzeczy osobom z partii to też powie, że zostawił go w partii, bo na rozmowie z nim stwierdził, że już nie będzie więcej kradł?
Pan Janusz się nie poddaje i sugeruje, że Kora w wieku lat dziesięciu nie była dobrze wychowaną panienką...
Czasami chciałbym wkleić jakiś post polityczny z Korwinem, jak coś mi się podoba co jego partia czy on sam mówi. Ale takie teksty skutecznie mnie przed tym wzbraniają. Dlatego ta partia nie ma szans, bo kto będzie podawał dalej i rozpowszechniał ich materiały?
Jak to kto? Kuce Korwina.kto będzie podawał dalej i rozpowszechniał ich materiały?
Korwin szykuje rozbiór Niemiec?